Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,304

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Merhaba , ben Sinan . Dalıyorum , geziyorum , motora biniyorum bunlara defender camper eklemek istiyorum. Bu arayışım sürerken gezenbilir ile tanıştım çok beğendim ve üye oldum.

Etiketler
Merhaba!
Bir süredir sayfayı takip ediyorum, merak ettiğim birçok soruya burdan cevap buldum ve sonunda üye olmaya karar verdim. 2008 model bir suzuki jimny'm var ve bu yaz tatili için kamp yapılacak yerler ve gerekli donanımları araştırıyorum. Araç üstü çadırla mı yoksa standart bir çadırla mı daha uygun olur diye karar vermeye çalışıyorum. Önerisi olanlar yazarlarsa sevinirim..

Herkese merhaba, karavan ruhsatı cikarilabiliyormu araştırmamda burayı buldum, 30 yıl tekne yaşamından sonra karavan yaşamına geçmek istiyorum bilgileriniz için teşekkür ederim sevgiler

Herkese merhaba, karavan ruhsatı cikarilabiliyormu araştırmamda burayı buldum, 30 yıl tekne yaşamından sonra karavan yaşamına geçmek istiyorum bilgileriniz için teşekkür ederim sevgiler

Öncelikle hoş geldiniz. Sanırım istediğiniz bilgilere sitenin karavancılık bölümünden ulaşabilirsiniz. İşe aşağı da ki linki incelemekle başlayabilirsiniz :smiley:

Amatör Üretimi Çekme Karavanın Tip Onayı Ve Trafiğe Tescil Edilmesi Hakkında

Merhaba
Ben Hakan.İzmir'de ikamet ediyorum.Deri üretiminde çalışıyorum.Motosikleti,bıçakları vede doğayı sevdiğim için doğada ve doğa severler ile olmak adına kayıt oldum.Güzel paylaşımlar dilerim

herkese selamlar.ben giresun bulancaktan öğretmenim ve offroad tutkunuyum.landrover discovery 2 araçım var.ve bol bol sorum var:smiley:

Merhaba, Ümit ben. Nissan Navara, Yamaha Tenere ve birde Vespa sahibiyim. Forumun varlığından haberim vardı, zaman zaman bilgi edinmek için bakardım ama içimdeki Defender merakı beni üye olmaya teşvik etti, belkide birgün Defender sahibi yapar :smiley:

Selamlar, sevgiler.

Merhabalar
Ben Ayşen, doğasever , kampçı bir ingilizce öğretmeniyim. Kampla ve doğayla ilgili araştırma yaparken kendimi burda buldum. Uzun vadede faydalanabileceğimi düşündüğüm bir platformda olduğumu düşünüyorum. Keza bu vadesel planlar içinde 2 günden fazla doğada kalabilmek için gerekli altyapıyı oluşturmak var. Yardımlarınızı bekliyorum. Hoşbuldum o zaman

Bu konaklamayı yapabilmenin birkaç yolu var,aracınız varsa konaklamak istediğiniz yerde tek kişilik bi çadır kurabilirsiniz arabada piknik tüpü bir tava ve caydanliginiz olmalı birşeyleri doğrayıp kesebileceginiz güzel bir pıcak bulundurmalısınız...aracınız yoksa otobüs ve sırt çantası ve çadırınızla gerekli malzemeyi yanınıza alır cadir kampik yerleri bulur emniyetle kalabilirsiniz...sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz...Mutlu akşamlar doğa gezgincisi

Bu konaklamayı yapabilmenin birkaç yolu var,aracınız varsa konaklamak istediğiniz yerde tek kişilik bi çadır kurabilirsiniz arabada piknik tüpü bir tava ve caydanliginiz olmalı birşeyleri doğrayıp kesebileceginiz güzel bir pıcak bulundurmalısınız...aracınız yoksa otobüs ve sırt çantası ve çadırınızla gerekli malzemeyi yanınıza alır cadir kampik yerleri bulur emniyetle kalabilirsiniz...sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz...Mutlu akşamlar doğa gezgincisi
Geçen Şubattan beri trekking, mayıstan beri de kamp yapıyorum. Genelde Bursa içinde birlikte kamp yaptığımız bir grubumuz var. Aracım var ancak bu işlere girmeden önce almıştım. Şimdi hedef en kisa zamanda bir Suzuki Jimny alıp üstüne aracustu çadır kondurmak. Gerisi var zaten. Hunharca her gördüğümü aldığım için. Ama her zaman öğrenilecek şeyler var tabi ki. Şimdiden desteğiniz için teşekkürler.

Merhaba gezenbilir üyeleri...
Uzun zamandır çeşitli konularda faydalandığım forumdan arkadaş tavsiyesi ile sonunda üyeliğe adım attım.
3 Subaru 1 volvo xc90 dan sonra NissNi Pathfinder sahibi olarak forumdayım.

İsmim Gökhan. Çatalcada yaşıyorum.

Herkese Merhaba, ben Derin.
Bir buçuk sene önce üye olmuştum, aktif değildim, forumları takip ediyordum ama yeni üye sayılırım.

Uzun süredir planlayıp bir türlü gerçekleştiremediğim karavan projemi hayata geçirmek üzereyim.
Boyumdan dolayı kendime uygun bir araç bulmakta epey zorlanıyorum, 2m üzeri iç yüksekliği olan bir araç arıyorum.

Eminim gezenbilir camiasının engin tecrübesinden çok fayda göreceğim, birilerine de benim faydam dokunursa ne mutlu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR