yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar. Ismim Murat Ozer. Foruma 2 yildir uyeyim, bugune kadar bir cok baslikta cok degerli bilgiler aldim, cok sey gorendim, oncelikle bunun icin tesekkur ederim.
Dijital sinema'nin teknik isleriyle ugrasiyorum. Doga tutkunuyum. Sinema haricinde, 4x4 araclarla, doga gezileriyle ve ekolojik tarim ile yakindan ilgileniyorum ve yeni koylu olma yolunda ilerliyorum.
Hayalim; esimle birlikte bir 4x4 ile dunyayi gezmek. Bu yuzden forumdaki onceligim, dunyayi gezebilecegim o araca karar verip, bulup, hazirlamak, bunun icin olabildigince bilgi toplamak ve elbette tecrubelerimi paylasmak.
Ayrica ciddiyetle uzerinde calistigimiz bir sehirden kirsala goc projemiz var ve bunu gerceklestirmek icin bir hayli, okuyor, deniyor ve ogreniyoruz. Konu ile igilenebilecek arkadaslara da faydasi olmasi acisindan, onumuzdeki surecte, Bati Akdeniz bolgesinde permakultur prensipleriyle kuracagimiz bir gida ormani ile ilgili de yine bu forum ve youtube uzerinden bilumum gorsel ve bilgi paylasimlarinda bulunmayi dusunuyorum.
Hayallerimizin planlara, planlarimizin ise en kisa surede eylemlere donusmesi dilegiyle...
Herkese selamlar, sevgiler.