Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar
Arkadaşlar merhaba ben mahmut siteyi tesadüfen buldum emeği geçen herkese teşekkür ederim.oto yedekparça işi yapıyorum. hobi olarak Amatör telsiz ve fırsat buldukça arkadaşlarla doğa gezileri yapıyoruz.
merhaba, ben sarper. şans oldu bu siteyi bulmam, iyi oldu gibi ama. hadi hemen yürüyelim, kamp yapalım, atlayalım, koşalım, coşalım!! hadiiiiiii!!..kolay mı, 32 senenin dolmuşluğu var..hoşbuldum!
Merhaba ben Yakup. Kütahya'da ikamet ediyorum. Araştırmacıyım böceklerle ilgileniyorum.
Bu sebepten nick'im Entomolog.
İlgi alanlarım Off-road, yürüyüş, kampçılık, fotoğrafçılık, her türlü doğa ve heyecan içeren sporlarla ilgiliyim. Bunun yanında yol alabilen her türlü araca merağım vardır.
Merhaba Ben Erdoğan. Survival konularında aramalar yaparken siteye daha yeni rastladım Google'dan. İyiki de rastlamışım, elinize sağlık. Paylaşımlarınız çok güzel. Ben bilgisayar porgramcısıyım. Ama mesai dışında bu cihazdan uzak durmaya çalışıyorum İstanbul'da yaşıyorum, aracım yok, sırt çantam var ) Sadece günübirlik trekkinglere katılabilsemde doğa sporlarını seviyorum ve ilgilenmeye çalışıyorum. Fotoğraf merakım beni Canon 400D kullanmaya kadar götürdü.
Sağlıcakla kalın.