Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,247,578

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,942 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,970

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Arkadaşlar merhabalar,
Siteyi internette gezerken tesadüfen gördüm, Öncelikle hepinize merhaba,
İstanbulda yaşıyorum 48 yaşındayım, taiki hobilerimden biriside jeep lerle, motorsikletlerle atlayıp zıplamak,
Kumlama makinaları imalatı ve fason kumlama işleri ile uğraşıyorum, Aslında benim jeepin (CJ6) şanjıman arızası var sadee ön tarafa gidiyor,
güzel bir T tipi şanjımana ihtiyacım var, Daha sonra da tenteli bir kupa istiyorum ama kış geçtikten sonra artık, bu arada bu türlü parçalara rastlayan arkadaşlardan haber alailirsem memnun olurum,
Benim atöltede araç kumlaması yapabiliriz ihtiyacı olan arkadaşlara her türlü kumlama konusunda yardımcı olabilirim,
www.tekkkumlama.com sitesinden kumlama atölyemiz linkinden kumlama odasını görebilirsiniz.
Herkeze iyi geziler

Etkinliklerle boğuşurken yeni arkadaşları ihmal ettim :mad:

Gülay Saba (sherry)
Serkan (gripin76)
Serdar (sehirlikarga)
Cumhur (dark)
Ertan (geldiler21)
Yunus (hunter_34)
Melih (Melihbaykal)
Erdoğan (KETGENCİ)
Mehmet (kara yelken)
Özge (seahorse)
Cenk (Explorer_Turkey)
Burak (ertas_dagkom)
Deniz Akaltan (dakaltan)
Ufuk (BROS)
Erkin (tr100a)
troublemaker
mert38
Onur Toros (onur_toros)
Vahit (vakkor)
Mahmut (kasirga1)
Sarper (sarper)
Yakup (Entomolog)
maralcan
Erdoğan (ErdSngzr)
Bora (IceSPiRiT)
Yelda (yelola)
Güven (güven54)
r.o.cinar
Nazlı (eunike08)
baskan
Sefer (sefer67)
GALİL
Ergun (beatrix)

Hoşgeldiniz arkadaşlar, ;) forumumuzda keyifli paylaşımlar...

Merhaba Dostlar,

Aranıza bugün katıldım. Site mükemmel.
42 yaşındayım ve İstanbul'da ikamet ediyorum.
1992 model 3.9 RR Classic Vogue Efi sahibiyim. Doğa tutkunu bir avcı ve kampçıyım.

Saygılar,

Murat Önügören

günaydın arkadaşlar adım muharrem izmirden katılıyorum.herşeyden önce bütün bu işlere gönül vermiş arkadaşları kutluyorum.ilgi alanlarım sualtı,yelken,karavan ,doğa kampçılık,motorsiklet.aynı zamanda tekne ve karavan ve motokaravan yapmaktayım.vaktim oldukça her etkinlikte beni görebilirsiniz.49 yaşındayım.tanışmak dileği ile,

herkese merhabalar.....sitenize yeni katildim cok güzel bir site ....39 yasindayim isvicrede yasiyorum ...tr de izmirde ikamet ediyorum,,,

selam özkan ben adanadan doğa ve av benim için yaşamın birparçası onlarsız hayatın var olabileceğini düşünmüyorum

Selamlar Ben Neset 1964 dogumluyum İstanbulda bir doga sporları windsurf ve Yelken Kulübünde yonetimdeyim. Almanya Hamburg ta ilk okul dönemlerinden bu zaman yelken sporu ile ugrasiyorum. Rafting ile Kampcılık diger hobi sporlarım. buda sitemizin adresi http://www.ecyk.net

Gülay Saba (sherry)
Serkan (gripin76)
Serdar (sehirlikarga)
Cumhur (dark)
Ertan (geldiler21)
Yunus (hunter_34)
Melih (Melihbaykal)
Muharrem (D.M)
mustimustich
Murat (Türkçakısı)
Erdoğan (KETGENCİ)
Mehmet (kara yelken)
Özge (seahorse)
Cenk (Explorer_Turkey)
Burak (ertas_dagkom)
Deniz Akaltan (dakaltan)
Ufuk (BROS)
Erkin (tr100a)
troublemaker
mert38
Onur Toros (onur_toros)
Vahit (vakkor)
Mahmut (kasirga1)
Sarper (sarper)
Yakup (Entomolog)
maralcan
Erdoğan (ErdSngzr)
Bora (IceSPiRiT)
Yelda (yelola)
Güven (güven54)
r.o.cinar
Nazlı (eunike08)
baskan
Sefer (sefer67)
GALİL
Ergun (beatrix)
Özkan (dalyancı)
Neşet (nedo)

hoş geldiniz safalar getirdiniz

Merhaba arkadaşlar gezenbilir.e yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
türkçakısı Murat önügören
D.M Muharrem
mustimustich
dalyancı Özkan
nedo neset
iyi paylasımlar

Slm arkadaşlar ben Erdoğan 1991 doğumluyum ve okulum bitince Uzunn bir süre seyehat etmek istiyorum başta Likya yolunu tamamlamak ve ardından kaz dağlarına yürümek/tırmanmak şuanda okul dolayısıyla sadece okuyucu pozisyonundayım ama haziran a kadar :smiley: en yakında bu okuduğum sayısız bilgileri düşlediğim yerlerde icraata dökmektir...
İşin ilginç yanı çevremde bu işlere merak salan hiçkimsenin olmaması işte bu yüzdendir ki bu yürüyüşerlimi tekbaşıma tasarlıyorum...

Murat (türkçakısı), Muharrem (D.M), mustimustich, Özkan (dalyancı), Neşet (nedo) ve Erdoğan (erdogan17) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
kileri

SON MESAJLAR

SON KONULAR