Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,236,025

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

NoRiskNoFun' Alıntı:
Selamlar !
Bendeniz Sibel de şu üç günlük dünyada mümkün olduğunca iyi vakit geçirmek için yaşayan, doğasever, enerjik, çoğu zaman iyimser, çabuk gaza gelen, kendi halinde bir hatunum :D

Ortam bence de süper, kurucuların ellerine sağlık.. Güle güle donatalım :smiley:slm naber sibel hanım doğal yaşamanız çok güzel tıpkı sizin gibi doğayı doyasıya yaşamayı seviyorum tanışırsak neden olmasın

NoRiskNoFun' Alıntı:
Selamlar !
Bendeniz Sibel de şu üç günlük dünyada mümkün olduğunca iyi vakit geçirmek için yaşayan, doğasever, enerjik, çoğu zaman iyimser, çabuk gaza gelen, kendi halinde bir hatunum :D

Ortam bence de süper, kurucuların ellerine sağlık.. Güle güle donatalım :smiley: slm naber sibel hanım bu eşsiz doğada birlikte dolaşmaya ne dersiniz

Merhaba Gezenbilir Dostları,

Biz bağımsız araç ısıtma sistemleri satış ve servis hizmetleri ile ilgili bilgilendirmek amacıyla foruma katıldık. Bu konuda sizlerle her türlü bilgiyi paylaşmaktan memnun olacağız.

Ayrıca şahsen balık avcılığı başta olmak üzere doğa ile içiçeyiz. Oğlum da okçulukla ilgileniyor, bu konularda paylaşımlarda bulunmak ve sizin tavsiyelerinizden yararlanmak çok güzel olacaktır.

Herkese iyi sporlar, seyahatler ve günler dileriz.

Teşekkür ederiz.

Kubilay KOCABAY

ismim Ercüment Bilecik harman köylüyüm (harman köy kalyonu) dağcılar bilir. Umarım herkes aradığını bulur yada üstünde isminiz yazıyorsa o sizi bulur.
Saygılar

İsmim Murat , 1991 Ankara doğumluyum , Trabzonda Üniversite öğrencisiyim , Bütün Kullanıcılara faydalı ve bilgilendirici paylaşımlar diliyorum.

herkeze merhabalar. ben Ankaradan Osman 89 Ankara doğumluyum. daha once 74 vosvosum şuan 85 golfüm ve sanırım yakında 83 model T3 üm olacak. gezmeyi çok seven vakit buldukça seyahat eden biriyim. opel yetkili servisinde servis danışmanlığı yapıyorum bilgim yettiği kadar yardımcı olmayı isterim. sizlerinde eğer t3 ü alırsam yardımınızı bekliyorum:smiley:

Merhaba

2000 model Land Rover Freelander 1.8 Benzin+Lpg Siyah Düz vites 4x4 (Enis Usta Kızsa da 4x2 kullanıyorum :smiley:

nopasaran' Alıntı:
Merhaba

2000 model Land Rover Freelander 1.8 Benzin+Lpg Siyah Düz vites 4x4 (Enis Usta Kızsa da 4x2 kullanıyorum :smiley:

İnşaat sektöründe 7/12 çalışıyorum o yüzden özel tatil zamanları hariç hiçbir etkinliğe katılma fırsatı olmuyor. Balayında yedigöller yolunda ve sümela yolunda gezenbilir etiketlerini görüp izlediğim (uzun süredir izliyor takip ediyordum zaten yazacak bir şeyim yoktu freelander alana kadar) forum üyelerinin gerçekten iyi etkinlikler içinde olması hoşuma gitmişti.

Merhaba,

Adım Remzi, uzun zamandır siteyi takip edip bilgilerden yararlanmama rağmen yeni üye oldum :smiley:
Vaktim oldukça hafta sonları offroad gezileri ve kamp yapmaya çalışıyorum umarım buradaki aktivitelere de katılabilirim :smiley:

Merhaba

Uzun zaman önce yüce google aracılığı ile bir araştırma yaparken yolum buraya çıkmıştı. Üşengeçliğimden üye olamamıştım ancak zamanla işime yarayacak bilgileri / konuları üye olmadan takip etmenin zorluğu üşengeçliğin önüne geçti ve artık içeriden takip zamanı geldi.

Fotoğrafçılık , teknoloji iki temel hobim. Ekonomik durumum elverdiğince kurcalayıp bozup yapmayı severim.

Bir de Fenerbahçe'yi severim :smiley:

Umarım uzun soluklu bir beraberliğimiz olur.

Şimdilik bu kadar.

Merhaba arkadaslar herkeze hayırlı gunler diliyorum.

Nıck :gtisoner
İsim : Soner

Aranıza İstanbul -Ataşehırden katılıyorum, Motorsporlarına ve dogaya gayet düşkunum. Sunada mevcutta kullandıgım pist için bır ad 106GTİ var yaklasık 10 seneye yakındır kullandıgım. Ve bırde 3-4 senedır Land rover Freelander a bınıyordum.Bayram öncesı sattım suanda yenı aracım 2006 MODEL GRAND CHEROKE 3.0 DİZEL dir.

Offroad a gayet duskunum,çok hard yapamasakta kendı çapımızda yapmaya calısıyoruz,yenı aracımıda sizlerınde yardımı ıle ufak tefek yenılıkler yapmak ıstıyorum.

Şimdıden verecegınız bılgı paylaşımı için tesekkurler...

Merhaba taze üye ben :D Ankara da bir 5.9 grand cherokee sahibiyim çayır çimen ve avm otoparklarını birbirine katmayınçok severim fotoğraf konusunda bilgiliyimdir (Ölümüne Canon :p) mekanik sistemden biraz da olsa baktım jerp sıkıntıları vs :smiley: öyle işte kısacası merhaba :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR