Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,246,154

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,942 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,970
Selam Arkadaşlar

arkadaşlar merhaba istabuldan kadri ben,
çamurla tanışmam 1.5 yıl önce 4x4 400 cc atm ile oldu bunun ardından da yine 4x4 l200 ile devam ediyorum,umarım diğer gruplarımızda olduğu gibi buradada iyi vakit geçirir eğlenceli organizasyonlarda bir araya geliriz,
Saygılar ,Sevgiler...

Etiketler
Selam Arkadaşlar

arkadaşlar merhaba istabuldan kadri ben,
çamurla tanışmam 1.5 yıl önce 4x4 400 cc atm ile oldu bunun ardından da yine 4x4 l200 ile devam ediyorum,umarım diğer gruplarımızda olduğu gibi buradada iyi vakit geçirir eğlenceli organizasyonlarda bir araya geliriz,
Saygılar ,Sevgiler...

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Öncelikle herkese merhaba.
Mert Güler, İstanbul'da yaşıyorum. Offroadla geçen sene tanıştım ve tabi sayesinde siteyle de.
İkiz kızlarım var bu yüzden şehir ortamından uzak doğayla içiçe olmayı gitgide daha çok seviyorum.
Yeni ve güzel arkadaşlıklar kurmak dileğiyle..

Ben uğur , motokaravan yapmak üzere yola çıkmış eski çekme karavan ve çadırcılardan diyebiliriz artık.Allah nasip ederse motokaravanımı bitirebilirsem çok daha sık bu platformda beni görebileceksiniz arkadaşlar,saygılar.

son yolladığım hoş geldiniz mesajından sonra forumumuzun sıcak, seviyeli,samimi ortamına katkı sağlayacak arkadaşlar hoş geldiniz.

argonatlar' Alıntı:
Ben uğur , motokaravan yapmak üzere yola çıkmış eski çekme karavan ve çadırcılardan diyebiliriz artık.Allah nasip ederse motokaravanımı bitirebilirsem çok daha sık bu platformda beni görebileceksiniz arkadaşlar,saygılar.
Uğur bey,sizi karavan bölümü tanışma başlığınada bekliyor, motorkaravan başlığı altında yeni bir başlık açarak yapmayı düşündüğünüz karavanınızın paylaşımlarını görmeyi umud ediyoruz...Şimdiden kolay gelsin.

Herkese merhaba ben Yalova'dan inanç öğretmenim.Yaklaşık bir yıldır yıldır motosiklet (regal raptor daytona 350)kullanıyorum . Bu aralarda land rover defender almayı düşünüyorum arama motorunda ararken siteyi buldum ve üye oldum şimdi buradan paylaşımlara bakıp iyice bilgi sahibi olmak istiyorum.

Herkese merhaba ben Yalova'dan inanç öğretmenim.Yaklaşık bir yıldır yıldır motosiklet (regal raptor daytona 350)kullanıyorum . Bu aralarda land rover defender almayı düşünüyorum arama motorunda ararken siteyi buldum ve üye oldum şimdi buradan paylaşımlara bakıp iyice bilgi sahibi olmak istiyorum.

Merhaba Arkadaşlar, Istanbul'dan 36 yıllık Sinan ben. Duydum ki bi ben eksikmişim, dedim neyim eksik ben de kayıt olurum başlarım bi ucundan katılmaya.. 10 küsür yıl önce motosiklet ile başladığım hobi hayatıma tüplü dalış ve fotoğrafçılıkla devam ettim.. İki teker şimdilik amacına ulaşınca iki daha katıp 4 çekere terfi edeyim dedim. Araştırmalarımı sürdürürken de bu güzel kapsamlı siteye denk geldim.. Az çok demeyin sorularımda yardımlarınızı esirgemeyin ;D Çeşitli buluşmalarda bir kısmınızla yüz yüze de tanışmak ümidiyle..

Merhaba Gezen bilir ailesi böyle kocaman ve gönülleri ve istekleri bir olan aile ferdi olarak beni de aranızda sayarsanız sevinirim.
Bu gün itibariyle sizlerle irtibata geçip,Yaklaşık 25 yıldır ertelediğim karavan dünyasına kısmetse girmek istiyorum.İşin daha başındayım ve sizlerin tecrübesiyle umarım başaracağım.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

merhaba arkadaşlar bende terrano kullanıcısıyım yeni aldım yanı bikaç ay oldu aracım 2000 model bana sol sınyal camı lazım yardımcı olursanız sevinirim

İki yıldır antalya da yaşıyorum dolayaısı ile pek fazla tanıdığım yok malesef. Uzun zamandır motosiklet kullanıyorum. Bir süredir bikilete merak sardım kafam estiği an saat gecenin beşi olsun çıkarım yola. Uzun uzun plan yapmam aklımda bir kaç şey varsa yeterlidir. Antalya ve yakın çevresinde bisikletle geze bilecek kişilerle tanışmak isityorum. Kalabalıkların insanı değilim bisiklette huzur arıyorum. mail adresimi de ekliyeyim her konuda sohbete elimden gelen yardıma açığım. malikocas@gmail.com

merhaba adım Erdinç..58 yaşındayım. İstanbul'da yaşayan aslen Çanakkale'li Serbest Mali Müşavir'im. Evli ve 25 ile 29 yaşlarında iki evlat babasıyım.Fırsat buldukça seyahat etmeyi severim. Seyahatlerimi eşimle yaparım. Genellikle kendi aracımla ( Ford Connect 2013) bazen de otobüs ya da uçakla seyahat ederim.Böyle bir site için teşekkürler admin..

meraba arkadaşlar ismim ali erbil antalyada yaşıyorum subayım defender hastasıyım ve kullanıcıyım 35 yaşındayım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR