Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ben serhat kendimi bildim bileli arazi aracı tutkum var ancak maalesef bir arazi aracın yok şimdilik 2x1 bi dağ bisikletim var onunla hevesini alıyorum Kismetse birkaç aya kadar ilk başlangıç olarak aklımda butceme uygun bir niva almak var.Kırklareli lüleburgaz bölgesinde tecrübeli arkadaşlarla tanışıp tecrubelrinden faydalanmak copilot lazımsa yancı olarak etkinliklerine katilmak isterim
Edit:Bu arada profilde yaş 44 yazıyor bi yanlışlık olmasın 30 yaşındayım
İnternet çok yavaş çalışıyor..
İlk mesajım yüklenmemiş gibi gözüktüğü için, iki mesaj daha yazmışım..
Mükerrer mesajlarımı moderatör arkadaşlar bir zahmet silebilirlerse memnun olurum..
Merhabalar..Ben de Banu. Hem gezmeyi hem okumayi sevenlerdenim..Yuruyus ve tenisi severim..Yogun calisiyorum o yuzden etkinlikler ne kadar aktif katilim saglayabilirim bilmiyorum ama birseyler yapacagim
Merhabalar..Ben de Banu. Hem gezmeyi hem okumayi sevenlerdenim..Yuruyus ve tenisi severim..Yogun calisiyorum o yuzden etkinlikler ne kadar aktif katilim saglayabilirim bilmiyorum ama birseyler yapacagim
Merhaba ben Hakan,
Birkaç aydır takip ettiğim bu siteye yeni kayıt olma şansı buldum..
Özellikle motokaravan, kampçılık, geziler bölümlerini ilgiyle takip ediyorum..İzmir'den selamlar..
Ben Mesut, Almanyada yasiyorum, fakat ilk otuzbes yilimi tr de yasadim... Izmir hayraniyim. Doga ve gezmek hobim. Amatör dagcilik ve treking yaptim ,erciyes ,demirkazik ve devament zirve deneyimlerim var. karavanda yasamak hedefindeyim.. Saygilar..
Selamlar,
Aslinda yol arkadasi bulabilmek umuduyla siteye uye oldum Umarim ise yarar. Seyahat etmeye bayiliyorum, isim nedeniyle yeterince seyahat etsem de insan farkli yerlere de gitmek istiyor. Ilan panosundaki ilanim icin birini bulabilirsem cok memnun olacagim
merhaba:
aranıza yenı katıldım, adım murat. 42 yasındayım evlı ve 3 cocuk sahıbıyım
forumunuzu severek takıp edıyordum. gezmeyı severım.
bu gune kadar toplu tasımaiarla daha sonra motorsıkletle ve otomobılımle cok yeri gezdim.
forumunuzla tasınıstıktan ve işim geregegi ege bolgesı dagları ve sehırlerını gordugumde karavancı olmaya karar verdim.
şimdi karavan sahibi olmaya calısıyorum.
benı aranıza kabul ederseniz sevinirim
benimle tanısacak ve yardımlarını esırgemeyecek arkadaslara sımdıden tesekkurler
Merhabalar,
İsmim İlker. Evliyim (Eşimin ismi Çiğdem). Gezmeyi ve araştırmayı severim. Paylaşımlarınızdan faydalanmak ve elimizden geldiğince biz de birşeyler katmaya çalışacağız.
İyi forumlar herkese..