Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,466

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

8) merhabalar.
ben ilayda. 17 yaşındayım ve annemle babam eğer yeterince ikna olursa karavan almamıza bir adım kaldı. Bu yazı güzel geçirmek istiyorum ve hatta geri kalan tüm hayatımı gezerek... Ancak bunun için biraz erken. Seneye okulda başımı test kitaplarından kaldıramazken bu yazı hatırlayıp mutlu olmak istiyorum.
Yarın son sınavına gireceğim 11.sınıfın. Sonra resmi olarak tatilim başlayacak. Bir veli izin dilekçesi, sonrası rahat.
Asıl foruma girme sebebim karavan ve kamp deneyimleri hakkında bilgi edinmekti ancak anladığıma göre maceracı bir sürü arkadaş bulabilir ve hatta alacağımız karavanı bile burdan seçebilirim.
Herkese iyi eğlenceler! :D :D

Etiketler

Gezenbilire geldiniz ,hoş geldiniz....Neden geldiğinizi biliyoruz çünkü aynı nedenlerle gelmiştik...Aradığımızı bulduk denilebilir,halen burdayız...sizlerinde hayallerinizi gerçekleştirebilmeniz dileğimiz.....Karavan sevdalılarını ayrıca forumun karavan başlığı altındaki karavancılar tanışma bölümünede bekliyoruz. :smiley:

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Daha önceleri binek araç sahibiydim suan jeep cherokee 3,7 kj kasa araç aldım. Artık arazi benden korksun :smiley:

Merhaba,
Hayat Gezince Güzel diyorum...ve sevince...
Nikon D90'ım var,
Karavanımız yok ama hayalimiz var:smiley:
bu foruma üye olmaktaki amacım, bildiklerimi paylaşmak, bilmediklerimi öğrenmek...

Merhaba Arkadaşlar,

Eşim Gibi Düşünüyorum Sony A300 üm var ve Karavan Hayalimiz.. :smiley:
Benimde Bildiklerimi Paylaşmak ve Bilmediklerimi öğrenmek gibi bir huyum var...

inşallah burada hepsini yapacağız..

Merhaba Arkadaşlar,

Eşim Gibi Düşünüyorum Sony A300 üm var ve Karavan Hayalimiz.. :smiley:
Benimde Bildiklerimi Paylaşmak ve Bilmediklerimi öğrenmek gibi bir huyum var...

inşallah burada hepsini yapacağız..

Abiler ablalar kardeşler herkese selam. Tesadüfen gördüğüm siteye hemen üye oldum. Bu yaz yeni aldığım Honda civicle yakıtın ve bütçenin elverdiği ölçüde inebildiğim kadar güneye inmak istiyorum. Bu amaçla basit kampçılık malzemeleri çadır,şişme yatak, katlanır koltuk gibi şurası güzel hadi durup konaklayalım tarzı kolay malzemeler aldım. Zaten mevsim yaz bir şort bir çift terlik... Aynı zamanda siteyi arama motorunda görmeme vesile olan Hisarönündeki Evcan kapming hakkında yazılanlar olumlu. Bakalım kısmet...Herkese iyi tatiller...

Selam ben İzmir'den eski MaZDaNaMaZDa üyelik şifremi kaybetmiştim bir müddette internetsiz kaldım ama uzun bir aradan yeni ismimle geri dönüş yaptım herkese kolay gelsin bir def hastası olarak burada bulunmaktan memnunum

Herkese Merhabalar ben Kocaeliden Mert araniza yeni katıldım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar. Ben Şırnak Silopi'den Harun. Zj ye gönül verenlerdenim. <3

p.s. forum kullanma bilgim yeterince iyi olmadığından tanışma sayfasına yazıyorum ancak, zj model aracımla ilgili çok ama çok acil radyatör ve hararet sorunum olduğunu ve bana doğru yönlendirmeyi yapabilecek kullanıcı abilerimin kardeşlerimin yardımlarına muhtaç olduğumu bildirmek isterim.
Sevgi ve saygılarımla...

Merhaba Bende İlknur, Çanakkale _ İstanbul arasında mekik dokumakdan yorulmayan sanırım yorulmayacağım
işte öyle bir yerden...
Sayfayı bu sayfada üyeliği olan arkadaşım önerdi ve bende hemen üye oldum.
herkese keyifli vakitler...

Merhaba Arkadaşlar
uzun süredir ara ara girip takip ettiğim bu forum sayfasına nihayet üye olabildim.
Değerli paylaşımlar için şimdiden tşk ler.
Karavan ve kampçılık alanları asıl ilgi alanım.
Mercedes sprinter 413CDI aracın karavana dönüşümüyle ilgili teknik ve bürokratik işlemler hakkında bilgi toplama arzusundayım.

Merhaba Arkadaşlar
uzun süredir ara ara girip takip ettiğim bu forum sayfasına nihayet üye olabildim.
Değerli paylaşımlar için şimdiden tşk ler.
Karavan ve kampçılık alanları asıl ilgi alanım.
Mercedes sprinter 413CDI aracın karavana dönüşümüyle ilgili teknik ve bürokratik işlemler hakkında bilgi toplama arzusundayım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR