Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,180

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

arkadaşlar ben geldim23-05-2014 tarihi itibarı ile 2014 4x4 aldım dizel en fulü ama daha teslim edilmedi hafta içinde teslim olacak dediler heycanlıyım

Etiketler

Merhaba herkese. Takma adımın yaşlı ruh olduğuna bakmayın, faceden bağlandım kolaya kaçıp onunla ilgili tamamen:smiley:
İsmim Serkan. 26 yaşında, hayatının son 7 yılında o orman senin bu orman benim gezmiş, parayla kafayı bozmuş sömürü sistemine kökten ve katı bir şekilde anarşist bir insanoğluyum. Paylaşılan bilgi ve tecrübeler ilgimi çektiği için forumunuza katıldım. Umuyorum karşılıklı olarak yarar sağlayıp, var olabileceğimiz diyaloglar geliştireceğim.

Sevgi ve selamlarım ile:smiley:

Bugün itibariyle ikinci araç olarak 1997 suzuki vitara 2.0 aldım ve aranıza izmitten katıldım....
mali müşavirim....37 yaşındayım....inşallah güzel şeyler paylaşmanın tadına varırız....

Selam ben Ertaç
Yaş 38 İstanbul

Doğa dostu scuba dalış, serbest dalış, çadır kampçılık, fotoğrafçılık ,atıcılık ,off-road, rafting doğa ve adrenalin içeren sporları seviyor ve fırsat buldukça yapıyorum .
Şimdi istediğim hayalim çekme karavan almak tabi ki gezenbilir karavan sahibi üyelerinin bilgi ve tecrübelerinden istifade ettikten sonra :smiley:)

selamlar ben emre çorumda esnafım offroada uzun zamandır merakım vardı. yaklaşık 1ay önce 97 zj nasip oldu artık dağlardayım :smiley:

selamlar ben emre çorumda esnafım offroada uzun zamandır merakım vardı. yaklaşık 1ay önce 97 zj nasip oldu artık dağlardayım :smiley:

Merhaba, bende aranıza yeni katıldım. Profesyonel fotoğraf çekiyorum. Bisiklete biniyorum. Buraya daha fazla spor etkinliğinde olmak için geldim :smiley:

Bende aranıza yeni katıldım izmirdeyim bu yaz çadırla kıyı Ege turu yapıyorum buradaki bilgilerden faydalanmak için üye oldum

sony xperia cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR