Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben geldim23-05-2014 tarihi itibarı ile 2014 4x4 aldım dizel en fulü ama daha teslim edilmedi hafta içinde teslim olacak dediler heycanlıyım
Merhaba herkese. Takma adımın yaşlı ruh olduğuna bakmayın, faceden bağlandım kolaya kaçıp onunla ilgili tamamen
İsmim Serkan. 26 yaşında, hayatının son 7 yılında o orman senin bu orman benim gezmiş, parayla kafayı bozmuş sömürü sistemine kökten ve katı bir şekilde anarşist bir insanoğluyum. Paylaşılan bilgi ve tecrübeler ilgimi çektiği için forumunuza katıldım. Umuyorum karşılıklı olarak yarar sağlayıp, var olabileceğimiz diyaloglar geliştireceğim.
Bugün itibariyle ikinci araç olarak 1997 suzuki vitara 2.0 aldım ve aranıza izmitten katıldım....
mali müşavirim....37 yaşındayım....inşallah güzel şeyler paylaşmanın tadına varırız....
Doğa dostu scuba dalış, serbest dalış, çadır kampçılık, fotoğrafçılık ,atıcılık ,off-road, rafting doğa ve adrenalin içeren sporları seviyor ve fırsat buldukça yapıyorum .
Şimdi istediğim hayalim çekme karavan almak tabi ki gezenbilir karavan sahibi üyelerinin bilgi ve tecrübelerinden istifade ettikten sonra )