Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar herkese. Ben Eskişehir'den Serhat, kimyagerim, yaş 27. Efendim ben bir doğa aşığıyım; tabiat ananın her halini seviyorum. Kamp yapmaya, gezmeye dolaşmaya, yeni yerler keşfetmeye bayılırım. Ayrıca doğa ve manzara fotoğrafçılığı ile uğraşıyorum. Mazdam var, onunla her yeri geziyorum. Herhangi bir aktivite falan ne olursa varım. Selamlar..
Merhaba değerli Dostlar, aranıza Rize'den katılıyorum. Doğaya ve Arazi araçlarına ilgimden ötürü uzun yıllar takip ettiğim siteye bugün üye oldum. Umarım sitedeki dostlar sayesinde uygun bir 4x4 araç alırız ve gezilerimizi burada paylaşırız.
Bende istanbul kadıköydenim doğayı, mehtabı, iclali ve tüm kızları çok seviyorum, fotograf makinem yok hemde 2 makineden de yok ama çok iyi bir görsel hafızam var ~~ param yetince bende model yükseltip görsel hafızamndan Nikon D70 , D40 a felan geçbilirim..
Bu arada adım CAN, can, Can, cAn vb.. gibi yazılabiliyor ve söylenebiliyor ama dostlarım ve arkadaşlarım bana kısaca can derler hepsi bu kader...
Merhaba dostlar,
Dostlar diyorum çünkü tanışmasak da doğaya, yaşama ,insana saygı duyan.
Yola ve yolculuklara tutkun olan herkesi dost kabul ediyorum.
İzmir Bergama'da yaşayan bir öğretmenim. Eşim Yaşmak ve kızım DİREN DENİZ ile yollara düşmeye karar verdik.
Henüz okuma ve araştırma aşamasındayım. Amacımız bir motokaravan almak ama henüz işin teknik ve teorik çok başındayım ve okuma araştırma yapıyorum.
Umarım ilerde buradaki tüm dostlarla bir yolculuk masasında sohbet ederiz.
merhaba ismim volkan; doga sporlari ve dogada olmayi severim. kamp - trekking - motorsiklet - snowboard kisisel zevklerim arasindadir. elimden geldigince aktif olmaya calisacagim ama malum aile - is vs derken insan nefes almaya zaman bulamiyor bazen. evliyim ve 7 yasinda bir kiz cocuk sahibiyim istanbul'da ikamet etmekteyim.
neden uye oldun derseniz 2006 model bir nissan pathfinder aldim zaten r1150gs ve crf250 ile kamp vs tecrubem var gezmeyide seviyorum ( tabii zaman bulabilirsem ) 4*4'de geldigine gore artik zamanidir dedim.
merhaba ismim volkan; doga sporlari ve dogada olmayi severim. kamp - trekking - motorsiklet - snowboard kisisel zevklerim arasindadir. elimden geldigince aktif olmaya calisacagim ama malum aile - is vs derken insan nefes almaya zaman bulamiyor bazen. evliyim ve 7 yasinda bir kiz cocuk sahibiyim istanbul'da ikamet etmekteyim.
neden uye oldun derseniz 2006 model bir nissan pathfinder aldim zaten r1150gs ve crf250 ile kamp vs tecrubem var gezmeyide seviyorum ( tabii zaman bulabilirsem ) 4*4'de geldigine gore artik zamanidir dedim.
kampa gidek mi? millet ben şu anda demre anriake camp deyim butaraflardaysanız buyrun beklerim ilk günki konaklama ücretiniz benden, + kahvaltı bunun yanında gelince elimde göreceğiniz tükenmeyen bitmeyen hiç tükenmeden yazan kalem hediye bitti miii yooook bitmedi bunun yanında içi boş bir kbrit kutusu kampta cebinizdeki kibritle denize girip ıslanınca bununla yaabilirsiniz kuru kalan kibritlerinizi..
imza : kırmızı başlıklı kızın arkadaşı kurdu kovalayan çobanı gören adamı kovalayan adamı kovalayan adamıda kovalayan adam.
kampa gidek mi? millet ben şu anda demre anriake camp deyim butaraflardaysanız buyrun beklerim ilk günki konaklama ücretiniz benden, + kahvaltı bunun yanında gelince elimde göreceğiniz tükenmeyen bitmeyen hiç tükenmeden yazan kalem hediye bitti miii yooook bitmedi bunun yanında içi boş bir kbrit kutusu kampta cebinizdeki kibritle denize girip ıslanınca bununla yaabilirsiniz kuru kalan kibritlerinizi..
imza : kırmızı başlıklı kızın arkadaşı kurdu kovalayan çobanı gören adamı kovalayan adamı kovalayan adamıda kovalayan adam.