Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese merhaba, Denizli'de yaşıyorum, 21 yaşındayım. RR P38'e olan aşırı ilgimden dolayı katıldım aranıza. Takip ettiğim 3-5 araç var, ama Ağustos'ta askere gideceğim için askerlik sonrası bi aksilik çıkmazsa düşünüyorumP38 sahibi olmayı. Şu an Chevrolet Cruze kullanıyorum, açıkcası hiç sevmiyorum Cruze'u. 93 model 200E'ye biniyodum Cruze'dan önce. Çok daha keyifli geliyodu.
Benim araba zevkim modelle alakalı değil, eğer başımı ağrıtmıcak bi P38 bulamazsam W140 S320 istiyorum. Allah'tan bi aksilik çıkmaz inşallah da P38'ime kavuşurum.
P38'de dikkat ettiğim belli başlı şeyler var. Kısaca;
-Direksiyon
-Koltuklar
-Navigasyon
-Çift çıkış egzoz(egzoz yazmak için TDK sözlüğüne baktım
)
İlk olarak bunlara bakıyorum, kadran ışıklandırması da çok önemlidir benim için. Biraz takıntılı bi tipim araba konusunda.
Siz bilen abilerimle bol bol konuşmak istiyorum P38 hakkında. Çünkü aracı alırken ailemden para almıcam, kendi biriktirdiğim parayla alıcam, sadece vergisine yardım edicekler. Bakımı, onarımı, sıkntılarını hep cebimden karşılıcam. Öğrenciyim sonuçta, gelen-giden param belli. Sıkıntısız bi şey almak istiyorum. Belki bazılarınız, "olum salak salak konuşma, öğrenciyim diyon, napcan P38'i." diyo olabilir ama, sabah akşam P38 bakıyorum.
Siteyi takip ettiğim kadarıyla şöyle bi hayal kurdum. Beğendiğim bi P38'i Adem Abi'ye göstericem, "abi dicem kusurlarını bul bu arabanın, ona göre pazarlığımızı edelim. Sonra götürelim senin dükkana,orda her şeyini sıkıntısız bi hale getirelim, sonra sen beni Denizli'ye gönder." Bursa'da olursa Bahadır Yılmaz Abi'ye benzer cümleleri kurucam.
Beni bırakırsanız sayfalarca yazarım ben, daha fazla abartmayayım diye düşünüyorum.
Gerçekten bilgilerinize ihtiyacım var, uzun uzun konuşmak istiyorum P38 hakkında. 2006 model 2.7 Sport var abimde, yüzüne bile bakmıyorum arabanın, varsa yoksa P38.
Abilerim cidden yardımlarınızı bekliyorum. Herkese keyifli forumlar.
Buraya kadar okuduysanız hakkınızı helal edin, boş boş konuştum bi ton...