Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,220,991

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 522 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

menekşe gezisinde öğrendim sitenizi.
veee hemen üye oldum.
hasan ark.mızada fotoğraflar için ayrıca teşekürler.
 





Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Murat Paşam'ın dediği doğru valla.

Gezenbilir kocaman bir aile olma yolunda koşar adım ilerliyor.

Yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum.

Görüşmek üzere.
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaşlar, bana hitab eden bu güzel siteyi kendi imkanlarımla keşfettim. Fotoğraf çekmeyi, gezmeyi, dağa çıkmayı, doğa yürüyüşü yapmayı, kamp yapmayı, araba kullanmayı, teknolojiyi, yürümeyi, koşmayı, spor yapmayı, resim yapmayı, sanat müiziği ve türkü dinlemeyi, seviyorum. Doğanın korunması, sosyal hayat kuralları, insan hakları konusunda duyarlıyım. Yol boş olsa da kırmızı ışıkta geçmeyen ender insanlardanım. Türkçe'mizin yabancı diller karşısında bilerek veya bilmeyerek yozlaştırılması karşısında duyarlıyım. Bu konuda dernek faliyetlerinde yönetici ve çalışan olarak faliyetlerde bulundum. Bu yüzden bazı kelimeler, mesala "Trekking" kelimesi bana uymaz, onun yerine doğa yürüyüşü veya doğa gezisi kelimesini kullanacağımı diğer alengirli kelimeler yerine de olabildiğince Türkçe olanlarını kullanacağımı şimdiden belirmek isterim. Bu güne kadar kendi imkanlarımla gittiğim gördüğüm, gezdiğim bazı gezi yerlerleri ile ilgili bilgi ve fotoğraflarımı sizlerle paylaşmayı ümit ediyorum. Fotoğraf sitelerinde tanışmış olduğum Sedat Açıl'ın burada olduğunu sevinerek görüyorum. Selamlar Sedat bey.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ayhan hoşgeldin aramıza, hem ilgi alanlarımız hem de diğer hassasiyetlerimiz paralel, etkinliklerde görüşmek üzere :smiley:
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Sevgili Ayhan öncelikle hoşgeldin diyorum. Uyarın üzerine ana sayfadaki Trekking, Confluence ve Geocaching kategori isimlerinin yanlarına Türkçe'leri de eklendi. Gözden kaçırdığımız bu ayrıntıları hatırlattığın için teşekkürler ;)
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hepinizi selamlıyorum,ben Egem içmimarim www.idgsa80.org un moderatörlerinden biriyim.80li yıllarda istanbul devlet guzel sanatlar akademisinde öğrenci olanların bulustugu bir noktadır. 350 kisiyiz. Bu nedenle bir gun sevgili Sedat Açıl ın Atmeydanı (hipodrom) dunu ve bugunu forum linkinizi mesaj olarak aldım. Cok begendim gercekten sanat tarihi ve tasarım tarihi egitimi almıs birisi olarak banada eksik kalan bir noktayı tamamladı.Hatta iznini alarak MSGSÜ ve devlet konservatuvarı adına cıkardıgım sanatın her dalından haber veren ''Dergimiz'' de yer verdim. Daha cok kişiye ulasabilsin diye.
Hepinizi sevgiyle selamlarım. :D
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Egem hoşgeldin :smiley: Sizler gibi sanat tarihi konusunda uzman kişilerin bizlere aktaracağı daha çok şey olacaktır, umarım bizi mahrum bırakmazsınız ;) Tekrar hoşgeldin diyorum.
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hay hay memnuniyetle aktarımlarımda izninizle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ni
vede mezunlarını peşime takabilirim.Dilediğiniz konuyu arastırıp yazabilirim... Ama sizler baslıbasınıza bilgi enerjisi içindesiniz.Nedemişler çok okuyan mı? cok gezen mi bilir? Kalıbımı basarım ki çok gezen bilir... Sağolun.....İyiki varsınız
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Sayın Ayvaz ve Egem,
Gezenbilir'e hoşgeldiniz.
Sizlerinde paylaşımları ile her zaman daha uzaklara erişebileceğiz.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,623
Mesajlar
1,521,241
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst