Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba arkadaşlar, bana hitab eden bu güzel siteyi kendi imkanlarımla keşfettim. Fotoğraf çekmeyi, gezmeyi, dağa çıkmayı, doğa yürüyüşü yapmayı, kamp yapmayı, araba kullanmayı, teknolojiyi, yürümeyi, koşmayı, spor yapmayı, resim yapmayı, sanat müiziği ve türkü dinlemeyi, seviyorum. Doğanın korunması, sosyal hayat kuralları, insan hakları konusunda duyarlıyım. Yol boş olsa da kırmızı ışıkta geçmeyen ender insanlardanım. Türkçe'mizin yabancı diller karşısında bilerek veya bilmeyerek yozlaştırılması karşısında duyarlıyım. Bu konuda dernek faliyetlerinde yönetici ve çalışan olarak faliyetlerde bulundum. Bu yüzden bazı kelimeler, mesala "Trekking" kelimesi bana uymaz, onun yerine doğa yürüyüşü veya doğa gezisi kelimesini kullanacağımı diğer alengirli kelimeler yerine de olabildiğince Türkçe olanlarını kullanacağımı şimdiden belirmek isterim. Bu güne kadar kendi imkanlarımla gittiğim gördüğüm, gezdiğim bazı gezi yerlerleri ile ilgili bilgi ve fotoğraflarımı sizlerle paylaşmayı ümit ediyorum. Fotoğraf sitelerinde tanışmış olduğum Sedat Açıl'ın burada olduğunu sevinerek görüyorum. Selamlar Sedat bey.