Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,038

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

yol' Alıntı:
Hoşgeldin Erman,
Umarım hep beraber birbirinden güzel etkinliklerde buluşacağız ancak İstanbul gibi bir şehre en yakışmayacak sıfat olan "lanet" diyerek bizleri kırma :smiley: gezenbilir.com forum içinde dünyanın batısından doğusuna hatta kutuplara bile gitmiş görmüş yüzlerce tilki var... bu tilkilerin hangisine sorarsan sor, dönüp dolaşıp koşulsuz geri geldikleri yer hep İstanbul olmuştur ;)

Sonsuz bi yasam (!) ve ayni yerde, cennet olsa sıkılırsın.
Ama dediğiniz gibi istanbul gercekten guzel bir yer, benim tek sorunum özlemek için uzak durmak gerektigini dusunuyor olmam.
Bilirsiniz bir soz vardır
"İnsanlar biseyi kaybettiginde degerini anlarlar" diye
(kısa surelı olsada)

merhaba yeni katıldım.Niğde'de oturuyorum.Gazeteciyim.İktisat ve felsefe eğitimi gördüm.Tarih merekım vardır.Yerel tarih araştırmaları yapıyorum.Niğde bölgesinde coğrafyayı doğal yerleri ören yerlerini ve inanılmaz güzellikteki yaylaları geziyorum.Niğde'ye gelecek arkadaşları beklerim.hoşcakalın.

Vizelerim dolayısıyla kısa süreliğinede olsa siteye uğrayamadım. Bu zaman zarfında forumumuza katılan tüm gezenbilir dostlarıma hoşgeldiniz diyoruz. Forumumuz vasıtasıyla nice faaliyetlerde buluşmak üzere diyorum.

merhaba
dağa tırmanmayı ve kamp yapmayı çok seviyorum.aa birde bisikletyeni ilgi alanım.

Sniper nickiyle aramiza katilan sayin Cagri Zengin, Hosgeldiniz.
Bu nicki bosuna almadiginizi bize komur limaninda zipkinla vurdugunuz sargan baligiyla kanitlamis oldunuz.
Ayrica uzun mesafe kosularda almis oldugunuz madalyalari da burdan tum site elemanlarina duyurmak isterim.
Bu siteye gercekten yakisan bir uyesiniz.
Seref verdiniz...

Fotoğraflı hazır bir metni yollamak istedim olmadı nasıl yapılacağını açıklarsanız sevinirim saygılarımla.SELAMOĞLU

selamoğlu' Alıntı:
Fotoğraflı hazır bir metni yollamak istedim olmadı nasıl yapılacağını açıklarsanız sevinirim saygılarımla.SELAMOĞLU

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1020.0 adresinde fotoğraf ekleme ile ilgili bir yazı bulabilirsiniz.

Tüm yeni üyeler hoşgeldiniz ;)

Takdire şayan bir nişancıdır kendisi ;) hoşgeldin diyoruz :smiley:

Hazelnut King' Alıntı:
Sniper nickiyle aramiza katilan sayin Cagri Zengin, Hosgeldiniz.
Bu nicki bosuna almadiginizi bize komur limaninda zipkinla vurdugunuz sargan baligiyla kanitlamis oldunuz.
Ayrica uzun mesafe kosularda almis oldugunuz madalyalari da burdan tum site elemanlarina duyurmak isterim.
Bu siteye gercekten yakisan bir uyesiniz.
Seref verdiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR