Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,235,903

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selam ben Gökhan . Siteye arkdaşlarım Mert (Deep)ve Mehmet (Moremiles) 'in tavsiyesi üzerine katıldım.
Hatta üye olmadan İftar yemeğinde sizlerle Balat'ta tanışma fırsatım oldu. Hem sitenin kuruluş amacını ve insanlarını sevdim. Bende doğa severim ve aranıza katılmaktan memnunun.

Gökhan hoşgeldin
286749.gif

Hoşgeldin Gökhan :smiley:
Golge ve Serendağları siz de hoşgeldiniz :smiley:
Golge ile tanıştık sanırım Bolu'da, bu pazar da offroad planımız var Kartepe'de off-road gezilerimiz kısmına yazdım, sizleri de bekleriz ;) Haftasonu çok güzel kar olacak tepelerde

Merhabalar,

Ben Erdinç,

www.gezenbilir.com paylaşım platformunun varlığından Sedat Açıl bey'in www.fotokritik.com sitesinde açtığı bir forum konusundan haberdar oldum, fotokritik gibi, bir aile ortamı daha keşfettiğime inanıyorum. Fotograf ve Ofroad( Cj-8 Scrambler) ile yakından ilgilenmeye çalışıyorum.

Saygılarımla,

merhaba

adım Nejat, izmir'de yaşıyorum. doğa aktivitelerine (trekking) katılmaya çalışıyorum.

son zamanlarda saplantı haline gelmiş bir şekilde Niva almaya niyetlendim ama henüz bulamadım :(

selamlar,

aslında off-road yapmaktan daha ziyade dere tepe gezmek, kamp yapmak için isteklendimdi.

izmir'de "idadik" üyesiyim, kamplı yürüyüşler pek revaçta değil, farkı kendim kapatmak istiyorum.

slm/

Nejat' Alıntı:
merhaba

adım Nejat, izmir'de yaşıyorum. doğa aktivitelerine (trekking) katılmaya çalışıyorum.

son zamanlarda saplantı haline gelmiş bir şekilde Niva almaya niyetlendim ama henüz bulamadım :(

selamlar,

Selamlar Nejat bey...

Niva konusunda size yardımcı olabilecek Ercan usta nın linkini vereyim.

Bulgaristan göçmeni ve temiz bir kişidir. Ki kendisinde de niva vardır.

İşyeri Sarnıçta.

http://www.geocities.com/otoguven/

Bunun dışında forumda niva sahibi yada önceden niva kullanmış yada tüm arazi araçlarını bir şekilde bilen , kullanan arkadaşlar da mevcut. Herkes elden geldiğince yardımcı olacaktır.

Gezilerde görüşmek umuduyla...

Nejat bey hoşgeldiniz. Offroad teknikleri bölümünde daha önce yazılmış başlıkları okuyabilir, sorularınızı sorabilir veya yeni başlıklar açabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=4.0

Umarım işinize yarar ;)

Halil Bey aramıza hoş geldiniz.Sadece motorlara değil , edebiyata da ilgi duyuyorsunuz zannedersem.Güzel Türkçemizi kullanırken gösterdiğiniz dikkatten dolayı ayrıca hoşgeldiniz.
Saygılarımla
Nadir ( sabık 657'li ) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR