Aramıza Hoş Geldiniz Tahsin Bey.Umarım Sitedemize Wosvoscu Felsefesini Ve Bakış Açısını Ve Gruubunuzdaki arkadaşların Sıçaklığını Bura Bizlerle Paylaşırsınız.volksder' Alıntı:Arkadaşlar merhaba, forum sayfanızı Erdem arkadaşımız tavisye etti ve hemen aranıza katılmak istedim.
Ankara Volkswagen Dayanışma Derneği Başkan Yrd.yım. Ankara'da ikamet etmekteyim. Voscuyum (vosvos) Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ))
Tahsin Işıldak
arno' Alıntı:herkese yeniden merhaba hoş bulduk. böyle hoş karşılanacağımı bilseydim bn çoook önceden gelirdim aranıza tabiki su sporları bölümünde de gelicem ancak siteyi biraz tanıyıp hızlı ve rahat kullanmak adına kndimi biraz geliştirmem lazım
Murat ağbi Bu Tandır Veya Büryandan Hiç Haberim Yoktu Ben Girdiğimdede Böyle Bir Karşılama Olmamıştıı.Hani Bilmem Yanii Açısı Çıkar Bunların Sonradan ;DVitaEsMorte' Alıntı:Hocam bu birşey değil, biz aslında yeni üyelerimize tandırlı büryanlı bir hoşgeldin yapıyoruz ama şu an herkes tatilde diye biraz sessizlik var. Yoksa ben bu kiloları üye karşılamaktan aldım, başka birşey değil : :
VitaEsMorte' Alıntı:Oğlum ayıp, sen ev sahibisin ;D ;D ;D