Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,236,176

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

işte geldim burdayım :smiley: haklısın erdem. tekrar sağol bu siteyi bana tavsiye ettiğin için..

Etiketler

Arkadaşlar merhaba, forum sayfanızı Erdem arkadaşımız tavsiye etti ve hemen aranıza katılmak istedim.
Ankara Volkswagen Dayanışma Derneği Başkan Yrd.yım. Ankara'da ikamet etmekteyim. Voscuyum (vosvos) Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :smiley:))

Tahsin Işıldak

volksder' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba, forum sayfanızı Erdem arkadaşımız tavisye etti ve hemen aranıza katılmak istedim.
Ankara Volkswagen Dayanışma Derneği Başkan Yrd.yım. Ankara'da ikamet etmekteyim. Voscuyum (vosvos) Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :smiley:))

Tahsin Işıldak
Aramıza Hoş Geldiniz Tahsin Bey.Umarım Sitedemize Wosvoscu Felsefesini Ve Bakış Açısını Ve Gruubunuzdaki arkadaşların Sıçaklığını Bura Bizlerle Paylaşırsınız.

Tekrar Hoş Geldiniz

Sıcak ilginize teşekkür ederim, elbette Vosvos sevgisini sizlerle paylaşacağım hatta sizlere aşılayacağım :smiley:))
Hoşbulduk, görüşmek üzere. Ankara'nın soğuk gecelerinden sıcak sevgiler.

Tahsin Işıldak
www.volksder.com
tahsin@volksder.com

herkese yeniden merhaba hoş bulduk. böyle hoş karşılanacağımı bilseydim bn çoook önceden gelirdim aranıza :smiley: tabiki su sporları bölümünde de gelicem ancak siteyi biraz tanıyıp hızlı ve rahat kullanmak adına kndimi biraz geliştirmem lazım :p

arno' Alıntı:
herkese yeniden merhaba hoş bulduk. böyle hoş karşılanacağımı bilseydim bn çoook önceden gelirdim aranıza :smiley: tabiki su sporları bölümünde de gelicem ancak siteyi biraz tanıyıp hızlı ve rahat kullanmak adına kndimi biraz geliştirmem lazım :p

Hocam bu birşey değil, biz aslında yeni üyelerimize tandırlı büryanlı bir hoşgeldin yapıyoruz ama şu an herkes tatilde diye biraz sessizlik var. Yoksa ben bu kiloları üye karşılamaktan aldım, başka birşey değil ::smiley: ::smiley:

Sen Zeki Çoçuksun Arno 1 Yılda Dağçılığın Özünü Kapıp Ağrı Zirve Yapmış Kaç Kişi Var Şu Alemde.

VitaEsMorte' Alıntı:
Hocam bu birşey değil, biz aslında yeni üyelerimize tandırlı büryanlı bir hoşgeldin yapıyoruz ama şu an herkes tatilde diye biraz sessizlik var. Yoksa ben bu kiloları üye karşılamaktan aldım, başka birşey değil ::smiley: ::smiley:
Murat ağbi Bu Tandır Veya Büryandan Hiç Haberim Yoktu Ben Girdiğimdede Böyle Bir Karşılama Olmamıştıı.Hani Bilmem Yanii Açısı Çıkar Bunların Sonradan ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR