Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,564

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Gezenbilir.com Ailesine Katılan tüm arkadaşlar ,

welcome1.jpg

Etiketler

merhabalar,
Ben Önder.Selam buradaki herkese.. Otomotiv mühendisiyim.ortağı olduğum özel opel servis işletmesinde egzost gazları ile kirlenen kanımın, dağların, ormanların tertemiz oksijeni ile temizlendiğine inanıyor, yaz kış demeden bir doğa gezgini grubumuzun trekking faaliyetlerine katılıyorum.. bazen yüksek yaylalarımızda kamplama etkinliklerimiz de var ve çok keyif alıyorum.. Ayrıca bu yıl nihayet yamaç paraşütüne de başladım..(Lise yıllarımda havacılık tutkum başlamıştı..) Ömrümüm kalan yıllarında doğanın içinde olmaktan keyif almak adına yapabileceğim her şeyi yapmak istiyorum..Ek olarak, bir rock müzisyeni olduğumu da söyleleyim bari..Eşim ve çocuklarım benim bu yönümü daha çok destekliyorlar.. zira trekist olarak bana ne yazık ki ayak uyduramıyorlar, sadece kamplamalarımıza katılıyorlar..eh n'apayım, buna da şükür.. Umarım bu site ziyaretçileri ile belki bir gün bir yerlerde doğadaş olarak karşılaşır, ekstra dostluklar kazanırım.. teşekkürler bu site için.. Fırsat buldukça buradayım.. görüşmek üzere.. :smiley:

2541802917_edfdca66a6_m[1].jpg

Gezenbilir.com Ailesine hoşgeldiniz Önder bey,
images.jpg

Yaptığınız etkinliklerin Fotoğraflarını Doğa Yürüyüşleri ve Kampçılık konu başlıkları altında bizlerle ve Doğa Severlerle paylaşırsanız çok memnun oluruz.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat ,

Önder , Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

Etkinliklerin yapmadan önce ve yaptıktan sonra bizimle paylaşırsan seviniriz, belki doğa sever dostlarla karşılaşmak daha kolay olur , bu nedenle Doğa Yürüyüşü Bölümümüzün linkini veriyorum,

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=46.0

Ayrıca bu bölümde bulunan Tanışma Platformu (Trekking) başlığında da kendinden söz edersen iyi olur, buranın linki de aşağıda ,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11862.60

Önder41' Alıntı:
merhabalar,
Ben Önder.Selam buradaki herkese.. Otomotiv mühendisiyim.ortağı olduğum özel opel servis işletmesinde egzost gazları ile kirlenen kanımın, dağların, ormanların tertemiz oksijeni ile temizlendiğine inanıyor, yaz kış demeden bir doğa gezgini grubumuzun trekking faaliyetlerine katılıyorum.. bazen yüksek yaylalarımızda kamplama etkinliklerimiz de var ve çok keyif alıyorum.. Ayrıca bu yıl nihayet yamaç paraşütüne de başladım..(Lise yıllarımda havacılık tutkum başlamıştı..) Ömrümüm kalan yıllarında doğanın içinde olmaktan keyif almak adına yapabileceğim her şeyi yapmak istiyorum..Ek olarak, bir rock müzisyeni olduğumu da söyleleyim bari..Eşim ve çocuklarım benim bu yönümü daha çok destekliyorlar.. zira trekist olarak bana ne yazık ki ayak uyduramıyorlar, sadece kamplamalarımıza katılıyorlar..eh n'apayım, buna da şükür.. Umarım bu site ziyaretçileri ile belki bir gün bir yerlerde doğadaş olarak karşılaşır, ekstra dostluklar kazanırım.. teşekkürler bu site için.. Fırsat buldukça buradayım.. görüşmek üzere.. :smiley:

lem5561, sonerbahadır (Soner), dreamboys69 (Uğur), yol34 (Ahmet), hazanfer (Çelebi) ve Önder41 (Önder) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

lem5561
sonerbahadır (Soner)
dreamboys69 (Uğur)
yol34 (Ahmet)
hazanfer (Çelebi)
Önder41 (Önder)
arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...
yaw baya bir katılım var hergün..maşallah.kartopu gibi büyüyoruz...:smiley:

Offroadpassion' Alıntı:
arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...
yaw baya bir katılım var hergün..maşallah.kartopu gibi büyüyoruz...:smiley:

Evet ya kar topu gibi ama havalarda ısınıyor ,
Aman diyim
;D

Selçuk (avcı selçuk) , Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

Offroad bölümümüz tam sana göre .

avcı selçuk' Alıntı:
mrb ben selçuk ist bulluyum toyoto bj 75 picap var çamura sokmak istiyom

Yeni gelen herkese hosgeldiniz diyorum....
Umarım yeni gelen üyelerimizle etkinliklerimizde yüzyüze gelme ve tanışma şansımızda olur...

Not:Forum kuralları bizi için önemli olup ilerleyen günlerde aramızda yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek adına okumanızı rica ediyorum...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0

Tüm doğa severlere iyi günler, siteye üye olalı 1 ay kadar olmasına rağmen siteyi gezmekten tanışma bölümüne girmeyi ancak düşünebildim, bizim gibi doğa dostlarına bu fırsatları veren herkesede ayrıca teşekkür ederim.
Ben Yalova'da yaşıyor ve Yalova'da yaşamayıda çok seviyorum, bizim gibi insanlar içinde çok önemli alanları barındırdığınıda belirtmek isterim. Hemen hemen her fırsatta özellikle solo olarak kampa çıkarım ve tüm sitedeki
arkadaşlara Yalova'yı görmelerinide tavsiye ederim, değişik yerler ve kişiler tanıma fırsatı verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.

HKNYIL , Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

HKNYIL' Alıntı:
Tüm doğa severlere iyi günler, siteye üye olalı 1 ay kadar olmasına rağmen siteyi gezmekten tanışma bölümüne girmeyi ancak düşünebildim, bizim gibi doğa dostlarına bu fırsatları veren herkesede ayrıca teşekkür ederim.
Ben Yalova'da yaşıyor ve Yalova'da yaşamayıda çok seviyorum, bizim gibi insanlar içinde çok önemli alanları barındırdığınıda belirtmek isterim. Hemen hemen her fırsatta özellikle solo olarak kampa çıkarım ve tüm sitedeki
arkadaşlara Yalova'yı görmelerinide tavsiye ederim, değişik yerler ve kişiler tanıma fırsatı verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR