Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,540

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba,
Ben Ankara'dan Gül... Dalış, yelken, seyahat, el sanatları vs. ilgi alanlarım... ki o yüzden buradayım:smiley:
Dünyanın her santimetrekaresine ayak basmak istiyorum. Suyun altındaki her canlıyı (cansız olanlar da dahil) görmek istiyorum. Ağaç kabuklarını soymak, tırtılları parmaklarımda gezdirmek, dağdaki her otu (zehirli olanlar hariç) ve meyveyi tatmak istiyorum. Her dilde konuşmak... veya susmak istiyorum. Dünyanın bilmem hangi köşesinde anneminkinden farklı ellerin pişirdiği berbat kokulu yemeği yeyip belki de kusmak istiyorum. Yelkenliyle dünya turuna çıkıp nerede ölürsem orada köpekbalıklarına yem olmak istiyorum. Ya da 85 yaşında, bilmem hangi yolda ve kaçıncı kilometrede giderken (ama hep giderken) karavanımın şoföryanı koltuğunda ebedi uykuya dalmak istiyorum.
İsteyecek ve yapacak çok şey, gezecek çok yer, öğrenecek çok bilgi var. Hepsini paylaşmak dileğiyle...

Etiketler

Gül (sarıkeçili) , Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

Forum sayfalarımızda dilediğin her yere gidebilirsin .

Ayrıca Kendini Gezenbilir Ankara Grubu sayfamızda da tanıtırsan sevinirim, teşekkürler :smiley:

sarıkeçili' Alıntı:
Merhaba,
Ben Ankara'dan Gül... Dalış, yelken, seyahat, el sanatları vs. ilgi alanlarım... ki o yüzden buradayım:smiley:
Dünyanın her santimetrekaresine ayak basmak istiyorum. Suyun altındaki her canlıyı (cansız olanlar da dahil) görmek istiyorum. Ağaç kabuklarını soymak, tırtılları parmaklarımda gezdirmek, dağdaki her otu (zehirli olanlar hariç) ve meyveyi tatmak istiyorum. Her dilde konuşmak... veya susmak istiyorum. Dünyanın bilmem hangi köşesinde anneminkinden farklı ellerin pişirdiği berbat kokulu yemeği yeyip belki de kusmak istiyorum. Yelkenliyle dünya turuna çıkıp nerede ölürsem orada köpekbalıklarına yem olmak istiyorum. Ya da 85 yaşında, bilmem hangi yolda ve kaçıncı kilometrede giderken (ama hep giderken) karavanımın şoföryanı koltuğunda ebedi uykuya dalmak istiyorum.
İsteyecek ve yapacak çok şey, gezecek çok yer, öğrenecek çok bilgi var. Hepsini paylaşmak dileğiyle...

Sevgili Zerrin ve Ayduran, hoş buldum.
Zerrin pazar günü birlikteydik bahçedeki piknikte:smiley:

Aaaa Gül senmiydin :D fotoğrafın da İran'dan sanırım :smiley:

Seni burada gördüğüm için çok sevindim , Doğa Yürüyüşü (Trekking) Bölümümüze de beklerim seni.

Sevgiler.

Sevgili Zerrin, ben daha çok suyla ilgili olan doğa yürüyüşlerini tercih edeceğim galiba. Gürleyik'te beraberiz:smiley:

Evet fotoğraf İran Şiraz'da bir dondurmacının önünde çekildi. Bizim ekip ünlü Şiraz dondurmasına saldırmışken (gül suyuna bulanmış pirinç tanelerine benzer şeyler vardı, kokusu ağırdı, dondurma olarak da çok sert değildi, krema gibiydi) dükkânın duvar dibine oturdum ve kendi kendimi fotoğrafladım;)

Gül Gürleyik'te birlikte olabilceğimize sevindim :smiley:

Gürleyik ile ilgili fotoğraf, video ve program için vereceğim linke tıkla lütfen , oradan da konuşarak konuyu paylaşabiliriz,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14862.msg108307#new

sarıkeçili' Alıntı:
Sevgili Zerrin, ben daha çok suyla ilgili olan doğa yürüyüşlerini tercih edeceğim galiba. Gürleyik'te beraberiz:smiley:

Evet fotoğraf İran Şiraz'da bir dondurmacının önünde çekildi. Bizim ekip ünlü Şiraz dondurmasına saldırmışken (gül suyuna bulanmış pirinç tanelerine benzer şeyler vardı, kokusu ağırdı, dondurma olarak da çok sert değildi, krema gibiydi) dükkânın duvar dibine oturdum ve kendi kendimi fotoğrafladım;)

Merhaba Ben Bülent,

1 ay kadar önce bir suzuki samurai aldım...
Suzuki hakkında araştırma yaparken site ile karşılaştım çok kaliteli bir site birçok konuda bilgi paylaşımı olduğunu görüyorum...

Aracı Datça'daki yazlıkta kullanılmak için aldım...Fakat kışın getirip çeşitli modifikasyonlar yapmayı düşünüyorum...

Herkese tekrar merhaba....

pocketrocket1600' Alıntı:
Merhaba Ben Bülent,

1 ay kadar önce bir suzuki samurai aldım...
Suzuki hakkında araştırma yaparken site ile karşılaştım çok kaliteli bir site birçok konuda bilgi paylaşımı olduğunu görüyorum...
Aracı Datça'daki yazlıkta kullanılmak için aldım...Fakat kışın getirip çeşitli modifikasyonlar yapmayı düşünüyorum...
Herkese tekrar merhaba....

Gezenbilir.com Ailesine
hosgeldin6yx.jpg

Bülent.

HKNYIL, Gül (sarıkeçili) ve Bülent (pocketrocket1600) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...

selam arkadaşlar,ben de zehra...öğrenciyim,mersinliyim ama ankarada yaşıyorum...gezmeyi yeni yerler görmeyi çok seviyorum,tabi vakit ve nakit buldukça,ha bir de babadan izin kopardıkça...ayrıca söylemeden edemeyeceğim,siteyi çok beğendim :smiley: hoşçakalın...

insomniac' Alıntı:
selam arkadaşlar,ben de zehra...öğrenciyim,mersinliyim ama ankarada yaşıyorum...gezmeyi yeni yerler görmeyi çok seviyorum,tabi vakit ve nakit buldukça,ha bir de babadan izin kopardıkça...ayrıca söylemeden edemeyeceğim,siteyi çok beğendim :smiley: hoşçakalın...
Zehra aramıza hoş geldin..Sitede daha bir çok ayrıntı bulacaksın.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR