merhabalar,
Ben Önder.Selam buradaki herkese.. Otomotiv mühendisiyim.ortağı olduğum özel opel servis işletmesinde egzost gazları ile kirlenen kanımın, dağların, ormanların tertemiz oksijeni ile temizlendiğine inanıyor, yaz kış demeden bir doğa gezgini grubumuzun trekking faaliyetlerine katılıyorum.. bazen yüksek yaylalarımızda kamplama etkinliklerimiz de var ve çok keyif alıyorum.. Ayrıca bu yıl nihayet yamaç paraşütüne de başladım..(Lise yıllarımda havacılık tutkum başlamıştı..) Ömrümüm kalan yıllarında doğanın içinde olmaktan keyif almak adına yapabileceğim her şeyi yapmak istiyorum..Ek olarak, bir rock müzisyeni olduğumu da söyleleyim bari..Eşim ve çocuklarım benim bu yönümü daha çok destekliyorlar.. zira trekist olarak bana ne yazık ki ayak uyduramıyorlar, sadece kamplamalarımıza katılıyorlar..eh n'apayım, buna da şükür.. Umarım bu site ziyaretçileri ile belki bir gün bir yerlerde doğadaş olarak karşılaşır, ekstra dostluklar kazanırım.. teşekkürler bu site için.. Fırsat buldukça buradayım.. görüşmek üzere..