Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,599

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Zehra (insomniac), Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

Kendini Ankara Grubu başlığında da tanıtırsan sevinirim, linkini veriyorum, teşekkür ederim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9740.20

insomniac' Alıntı:
selam arkadaşlar,ben de zehra...öğrenciyim,mersinliyim ama ankarada yaşıyorum...gezmeyi yeni yerler görmeyi çok seviyorum,tabi vakit ve nakit buldukça,ha bir de babadan izin kopardıkça...ayrıca söylemeden edemeyeceğim,siteyi çok beğendim :smiley: hoşçakalın...

Etiketler

Merhabalar; "Ben Geldim!"

Araniza NewYork' tan katiliyorum. Siteyi cok uzun zamandir takip ediyordum, uye olup araniza katilmak bugune kismetmis.
Off-Road ve fotografcilik ile ilgileniyorum. NY' ta Mitsubishi Montero, Istanbul' da ise minik kardesi Pinin sahibiyim.
Herkese kucak dolusu sevgiler. :smiley:

Alican

Alican Yavuz (faramir) arkadaşım, aramıza hoşgeldin...

Off-road'la ilgili üyelerin yoğun olduğu "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümünde de kendini tanıtırmısın.
İlgili link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.240

Off-road bölüm linki: http://www.gezenbilir.com/index.php?c=1

pocketrocket1600' Alıntı:
Merhaba Ben Bülent,
1 ay kadar önce bir suzuki samurai aldım...
Suzuki hakkında araştırma yaparken site ile karşılaştım çok kaliteli bir site birçok konuda bilgi paylaşımı olduğunu görüyorum...
Aracı Datça'daki yazlıkta kullanılmak için aldım...Fakat kışın getirip çeşitli modifikasyonlar yapmayı düşünüyorum...
Herkese tekrar merhaba....
Merhabalar..Bu konuda pek bilgim yok..Mehmet Becce abimiz bu konuda yardımcı olcak bilgi ve donanıma sahiptir.
http://www.4xfourart.com/
Bu lik bir çok derde deva olmuştur. :smiley:
gerekli modifikasyon parçalarını tek bir noktada ve türkiyede bulma imkanı sağlamaktadır.
Kolay gelsin...
Hakan Irıklı

Selam siteyi dün keşfettim ve çok beğendim emeği geçen herkezin eline sağlik mümkün olduğunca Ankara daki etkinliklere katılmak isterim .

Saygılar Cem

Faramir(Alican) ,Ceminal arkadaşlar aramıza hoş geldiniz...Sizlerinde yazı resim ve katılımlarınızı bekliyoruz..

ismim tarkan treking doğa gezileri ve kampçılıkla uğraşıyorum şimdilik yurtiçi gezileri yapıyoruz bundan belli bi zaman sonrada yurtdışına geçmeyi düşünüoruz yurtdışında değişik yerler antik veya tarihi geziler onun dışında yine kampçılıkla birleştirip çeşitli yerler gezmeyi planlıyoruz... :smiley:

hem biz die konuştum dooru Doğan Deniz ve ben 3ümüzden oluşan bir grubumuz war...

herkese bol eğlence...
hayatın tadını çıkarmanız dileği ile...

Alican (faramir) , Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

faramir' Alıntı:
Merhabalar; "Ben Geldim!"

Araniza NewYork' tan katiliyorum. Siteyi cok uzun zamandir takip ediyordum, uye olup araniza katilmak bugune kismetmis.
Off-Road ve fotografcilik ile ilgileniyorum. NY' ta Mitsubishi Montero, Istanbul' da ise minik kardesi Pinin sahibiyim.
Herkese kucak dolusu sevgiler. :smiley:

Alican

Cem (ceminal) , Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

Ankara etkinlikleri için Doğa Yürüyüşü (Trekking) bölümümüze bekleriz, linkini veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=46.0

ceminal' Alıntı:
Selam siteyi dün keşfettim ve çok beğendim emeği geçen herkezin eline sağlik mümkün olduğunca Ankara daki etkinliklere katılmak isterim .

Saygılar Cem

Tarkan ( whyhionewhy ) , Gezenbilir Ailemize ve Trekking bölümümüze hoşgeldin :smiley:

Doğa Yürüyüşü (Trekking) Bölümümüzün linkini veriyorum etkinliklerini bizlerle paylaşırsan seviniriz

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=46.0

whyhionewhy' Alıntı:
ismim tarkan treking doğa gezileri ve kampçılıkla uğraşıyorum şimdilik yurtiçi gezileri yapıyoruz bundan belli bi zaman sonrada yurtdışına geçmeyi düşünüoruz yurtdışında değişik yerler antik veya tarihi geziler onun dışında yine kampçılıkla birleştirip çeşitli yerler gezmeyi planlıyoruz... :smiley:

hem biz die konuştum dooru Doğan Deniz ve ben 3ümüzden oluşan bir grubumuz war...

herkese bol eğlence...
hayatın tadını çıkarmanız dileği ile...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.