Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,250,749

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba
Arkadaşlar ben Yavuz sakarya 'dan,doğa sporları ve su sporlarıyla ilgileniyorum,kampçılık ve amatör olarak fotoğraf çekimleri yapıyorum.
özel bir şirkette kalite asistanıyım,yamaha bws 100 scooter ım var gücünün yettiği her yere çıkıyorum :D
doğa ile iç içe olmak ve farklı meslek gruplarından aynı düşünceleri paylaşmayı seven bütün arkadaşlara sevgilerimle...

Etiketler

aranıza yeni katıldım offroad meraklısıyım aranıza katılıp turlarda bulunmak isterim ancak araç arıyorum
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Tum karavanci arkadaslardostlara Frankfurttan Merhaba,Ben Ali Sirin, Bu sezon avrupa gezi programiniz varmi? Benimde bu yil karavanla 2 inci yilim.Aranizda avrupada yasayan arkadaslar varmi? Istiyenlerle Buradan dostluklar kurabiliriz.Herkese sevgi ve selamlar.

Merhaba ismim Mustafa Ankara'da yaşıyorum dağ bayır çimen gezmeyi seviyorum 1 yıldır Lada niva kullanıyorum ve doğaya olan tutkum iyice arttı herkese aktif forumlar diliyorum

offroad araç arıyorum bütçem 30.000 civarı yardımcı olacak arkadaşlardan yardım bekliyorum
istanbul da olmaı şart degil . offroad konusunda tam bir acemiyim ancak çok seviyorum sonunda yapmaya karar verdim bir yerden başlamam gerek dii mi ama ??
:smiley: :smiley:

estergon0634' Alıntı:
Merhaba ismim Mustafa Ankara'da yaşıyorum dağ bayır çimen gezmeyi seviyorum 1 yıldır Lada niva kullanıyorum ve doğaya olan tutkum iyice arttı herkese aktif forumlar diliyorum

Yeni katılan arkadaşlar hoş geldi sefa geldi. Öncelikle Ankaralı arkadaşlarla olmak üzere hepiniz ile tanışmak dileğiyle.

Merhabalar :smiley:
Dünya yüzeyi üzerinde var olmuş tüm oluşumların meraklısıyım.
O yüzdendir ki off road / dağcılık/ kanyon vs.diye ayırt etmeden, tüm bu muhteşem kaynaklardan yararlanmak isterim..
Lakin fazla acemi olduğumdan bilen,yaşayan,çadır kurabilen,balık tutmasında usta kişilerle tanışıp etkinliklere katılmak isterim.
Sevgilerimle.

Arkadaşlar merhaba. Ben ankaradan zafer. Hafta sonlarımı değerlendirmek için Haftasonu treking veya günü birlik kamp faliyetleriner katılmayı planlıyorum. Siteyede google sayesinde ulaştım. Hafta sonu facebook sayesinde takip ettiğim üç ekip var. onlardan biriyle doğa yürüyüşlerine başlamak istiyorum. Sizlerinde bildiği ankara içi bu tür aktiviteler yapan gruplar varsa bana bildirirseniz sevinirim. Doğa yürüyüşü ve fotoğraf amacım. herkese selamlar.

Merhabalar
Ben İstanbul'dan aranıza katılıyorum. İsmim Mustafa. Öğrenciyim aynı zamanda bir firmada çalışıyorum. Forumu arkadaş tavsiyesiyle katıldım. Uzun zamandan beri yazları memlekette dağ bayır tırmanıyordum, sizlerin engin bilgileri ile de bunu profesyonelce yapmaya karar verdim.

Selamlar Ben Zeki Yusufoglu. Istanbul Avcilar' da ikamet ediyorum. 1984 Bulgaristan doğumluyum AV-Doğa-Balık üçlüsü hayat karakterimdir. yakın bir zamanda da Suzuki GV 2004-05 2.0 benzin almak için çabalalıyorum ! :smiley:

Ben Onur ki baya orjinal olan nickimden anlamakta güçlük çekmeyin diye söyledim ;D ;D kendi halimizde takılıyoruz işte fotoğrafçılık, kayak, board, kite, birazcık da off-road 77 model CJ5'im var

meraba ben alper bikaç arkadaşımla doğa işlerine merak sardık. genel olarak fotoğrafla uğraşıyorum.trekking ve kamplar hakkında baya teknik öğrendim ama malesef tecrübelerim çok az :(

Herşey boş; eğlen çoş..
Adım Mesut, Askerim Kars'da yaşıyorum(şimdilik)
Aranıza yeni katıldım.

selamlar, manisa da oturuyorum. buradaki profilleri okuyunca kendimi çok sade gördüm. arada hafta sonları yürüyüş dışında pek bir faaliyetim yok. navara 4x4 sahibiyim. hafta sonları turlara katılmak istiyorum.

selamlar ben Mustafa Orçunus İzmir Karşıyakada yaşıyorum gayrimenkul sektöründe çalışıyorum.Jeep JC-5 almayı planlıyorum araştırma yaparken rastladım birçok bilgiye ulaştım ve aranıza katılmak istedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR