Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,126,002

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,935 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 520 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,958
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

İstanbul'dan Çağatay . Nissan'ım yok ama X TRAIL almak istiyorum . Devlet memuruyum . Saygılar sevgiler
 

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ben geldim :smiley: İsimim Umut Akçiçek , Üniversite ögrenciyim, İstanbul Avrupa Yakasından aranıza katılıyorum :smiley: Nasipse bu hafta ( Şubatın 8i ) CJ-5 Sahip oluyorum :smiley: İki Araç arasında kararsız kaldım şuan onun çelişkisini yaşamaktayım :smiley: Bi yandanda acaba aldık sonra napcaz ögrenciyim yakıtını karşılayabilcek miyim , İstanbul Avrupa Yakasında aracımın bakımını düzenli güzel bi şekilde yapabilcek bi ustayı nerden bulcak soruları ile kendimi yemekteyim şuan :smiley:

Gezenbilir.com ailesinin etkinliklerini sıkca takip edip imrenmekteyim , İnternetin ve teknolojinin güzel yanları asıl burada :smiley: Yaşca büyük abilerime buradan saygılar . Hoşbuldum :smiley:
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese Merhaba,Şubat 2013'te foruma katıldım.bir Defender almak istiyorum ve bu fikrimden beni kimse caydıramaz ;) şimdilik sadece yorumları okuyorum ve oldukça faydalanıyorum.Aracı alıp aktivetelere gittikçe deneyimlerimi paylaşırım zamanla sorularım olursada cevap alabileceğim saygılı,nezih bir camia olduğunu görüyorum.Şimdilik bu kadar,faaliyetlerde ateş başında canlı görüşmek üzere Herkese kazasız,bol keyifli faaliyetler diliyorum.Saygılar
 

Selamlar

Ben de Engin YAZICI.

Hem istanbul hem de Bandırma da ikamet ediyorum. 35 yaşındayım. Özel bir sektörde Üretim Müdürü olarak görev yapıyorum. Hali hazırda 11 yıldız 106 GTI marka aracım var. Hem evlilik hem de aile nüfusu +1 olacağından daha rahat aynı zamanda doğa ile iç içe yaşamak adına bir SUV model araç alma içerisindeyim. Şimdilik Freelander TD4 ile Suzuki Grand Vitara 1.9 ddis arasında gidip geliyorum. Umarım herşeyin hayırlısı olu.r Ayrıca çok güzel bir forum sitesi olduğunu keşfettim. Epey bilgi sahibi oldum sayenizde. Herkeze şimdiden bol ve keyifli sohbetler diliyorum.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Öncelikle herkese Merhaba Gezenbilir Ailesi;
Yıllar önce üye olmuştum fakat forum sitelerini kullanmayı bilmediğimden etkin değildi üyeliğim. Yavaş yavaş alışmaya başlamak ve yeni arkadaşlıklar edinmek istiyorum. Sizinde dediğiniz gibi ''gezen bilir'' bende o yüzden yıllardır yazları öğrenci usulü gezintiler yapıyorum kimi zaman yalnız kimi zaman da arkadaşlarımla. Şimdilik sadece otostopla Türkiye'nin bir çok ilinde bulundum. Artık profesyonel anlamda kamplar ve doğa yürüyüşleri yapmayı düşünüyorum. Bu yüzden forum sitesini kullanmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. :smiley:
Forum sitesini kullanabilmemde pratik bilgilerinize ihtiyacım var. Hayırlı forumlar herkese.
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selam ben konyadan mehmet emin tum arkadaslara sıteye verdıklerı emek ıcın cook tesekkur ederımm saygılar:smiley:
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Öncelikle herkese merhaba ismim mert su an türkiyede degilim yurtdisindayim okuyorum (Erasmus programi ile) daha yasim 19 . kampciligi ve dogayi sevdigimden bu siteye üye oldum . kendime ait birde aracim var herkese iyi günler

aracim t3 syncro:

138385467jvi1
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba...
Antalyadan katılıyorum yeni aracımız TATA Xenon 2012 4x4 ün yapabileceklerini görme denemesinden sonra off road heyecanı sardı...
ve sitenizi keşfedip çok yararlı olacağı kanaatindeyim.
herkese keyifli forumlar...
 

cemba' Alıntı:
herkese merhaba tekirdagdan halil az ön üye oldum.acil bir sorunum var yardımcı olabirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler 3.2 fronteram var 2000 model abs ön sol arzalı ve çok sıkıntı yaratıyor frenler birden şişiyor aynı anda bir vınlama oluyor abs ışıgı yandıgında geçiyor ama bunu nezaman yapacagı belli olmuyor.olmadık yerlerde olabiliyor.servise ve ustaya da götürdüm sol sensör arza veriyor.temizlettim kabloları degiştirdim ama nafile.sensörüde bulamıyorum.çıkma yada orjınal bulamadım.bu sorunla karşılaşan yada caresini bilen varsa lütfen benimle paylaşsın
istanbul aksarayda turanlar opel veya gungorende opel bahar ile irtibata gecerseniz bu konuda yardimci olurlar.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar adım rıza kastamonuda yaşıyorum otomobil elektroniği ve lpg dönüşümü işleriyle meşgulum.Kampcılık karavancılık ve doğa sporlarıyla ilgileniyorum.Audi a6 3.0 quattro avant arabam var ve en kısa sürede bir çekme karavana sahip olmak istiyorum.saygılar....!!!!!
 




Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Off road için hazırlık yapan, doğa aşığı, adrenalin bağımlısı ve 4x4 bir araca yenice sahip olabilmiş hayatının baharında bi gencim :smiley:
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Adım derşan motosiklet tutukunuyum.
İhracat yapıyorum ve profosyonel otomobil ve motosiklet fotografçısıyım.
Eşimle uzun yol yapıp bol bol fotoğraf çekiyoruz ve facebooktan yayınlıyoruz.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

FENİŞ AKADEMİ' Alıntı:
Merhabalar adım rıza kastamonuda yaşıyorum otomobil elektroniği ve lpg dönüşümü işleriyle meşgulum.Kampcılık karavancılık ve doğa sporlarıyla ilgileniyorum.Audi a6 3.0 quattro avant arabam var ve en kısa sürede bir çekme karavana sahip olmak istiyorum.saygılar....!!!!!

Gezenbilir'e yeni katılan tüm dostlara teşekkür eder,sağlık ve mutluluklar dilerim

Karavan ekipmanları konusunda yardımcı olabilirim.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben cevdet bu sene 18e gireceğim.Bende sizler gibi bir doğa sever, macera perest ve off roadçı olduğum için bu foruma katıldım. konyada yaşamaktayım

HEPİMİZE BOL EĞLENCE VE GÜZEL GÜNLER GEÇİRMEK DİLEĞİYLE :smiley:
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese tekrar merhaba,

İsmim Ömer, oldukça amatör biçimde avcılık :smiley: ile ilgilenşyorum. Sizlerin de fikirlerini alarak LR Discovery II almayı düşünüyorum....
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,184
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst