Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhabalar,
Son zamanlarda internette arattığım her konuda bir gezenbilir sayfası çıktığı için uzun zamandır bildiğim ama üye olmaya direndiğim foruma nihayet katıldım.
Özetlemek gerekirse, İstanbul'da yaşıyorum. 30'lu yaş kategorisine girdim sayılır
Bir bankada İş analisti olarak çalışıyorum.
Üni zamanında çeşitli sporlarla uğraştım(fitness, voleybol, aikido, amerikan futbolu, kaya tırmanışı).
3-4 sene önce kendime 6-7 maddelik bir 30 yaş bucket listi yapmıştım. Listenin en önemli ve zor maddesini son dakika golüyle tamamladım.
VW T2 hastasıyım, son bir senedir her günümü sahibinden.com'da T2 bakarak geçiriyordum. Bi gün karavan bölümüne bakarken 90 model Mercedes 210d ambulans ilanı buldum. İlk başlarda pek sıcak bakmamama rağmen ilerleyen günlerde siteye her girdiğimde arabaya baktıkça gitgide ısındım, mantığımı kullanıp (T2 ile olan kalp bağımı daha ileri bir tarihe erteleyip) gittim aracı aldım.
Tam bir karavan gibi olmasada, içini haftasonu ve tatillerde kullanmak üzere arkadaşlarımla ortak olarak düzenleyeceğiz. Şüphesiz ki bu konuda karavan bölümünde sizlerin deneyimlerine ve tecrübelerine ihtiyacım var.
Tanıtım kısmı uzun ve alakasız oldu sanırım, ilk mesajın acemiliğine verin ;D
Teşekkürler...
FIRAT