KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aramıza yeni katılan dostlar hoş geldiniz,kim istemez kendi yaptığı karavanı ile tüm Türkiye'yi gezip görmeyi,o halde sizleri karavan bölümüne bekliyoruz orada kendi karavanınızı yapabilecek bilgiyi bulacaksınız bahar geliyor şimdiden yapmaya başlarsanız yaza biter şimdiden kolay gelsin
Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz, Ben Öznur , İstanbuldan, Çağlayan da adliyede çalışıyorumm, Artvin/ Hopa 'lıyım yani Lazkizuyumm... burda satılarla tanışıyoruz, inşalah bir etkinlikte yüz yüze de tanışma imkanımız olurrr güzel paylaşımlarda buluşmak üzere,,,
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. burası çok güzel ve seçkin bir ortam onu farkettim yeni de olsam.
umarım bir gün bir yerlerde karşılaşırız. ben bu off road olayına kesinlikle gireceğim dayanıklı bir araç alıp.memlekette ya da komşu ülkelerde o kadar güzel yerler var ki keşfetmek için sabırsızlanıyorum.
Herkese Merhaba,sizleri takip edipde KARAVAN almayı düşünmemek mümkün mü?Garip bir ANKARA aşığı olarak buraların gri-sisli havasından kurtulmak ve gerçek alemle buluşma özlemi çeken çevre ve canlı tutkunuyum.Emekliyim,benim hayallerimi destekleyen ve her daim arkamda olan (Allah herkese nasip etsin) o na eziyet bile olsa hertürlü zorluğa katlanan bir eşim iki de torunum var.Mobil Karavan edinmeyi,GEZENBİLİR tutkunları gibi ben de gerçekleştirmeyi en yakın zamanda düşünüyorum.Siz Üstad lara saygıyla nice seyahatler dilerim.
Herkese Merhaba,sizleri takip edipde KARAVAN almayı düşünmemek mümkün mü?Garip bir ANKARA aşığı olarak buraların gri-sisli havasından kurtulmak ve gerçek alemle buluşma özlemi çeken çevre ve canlı tutkunuyum.Emekliyim,benim hayallerimi destekleyen ve her daim arkamda olan (Allah herkese nasip etsin) o na eziyet bile olsa hertürlü zorluğa katlanan bir eşim iki de torunum var.Mobil Karavan edinmeyi,GEZENBİLİR tutkunları gibi ben de gerçekleştirmeyi en yakın zamanda düşünüyorum.Siz Üstad lara saygıyla nice seyahatler dilerim.