Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,180

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

slm arkadaşlar ben kayseri de yaşıyorum benim bulundugum bölgede sultansazlığı var buda çalışıyorum atv motorumla koruma kontrol yapıyorum burayı gezmek isteyen arkadaşlara yardımcı olurum saygılar

DSCF0032.jpg

Etiketler

metin dağıstanlı' Alıntı:
Degerli karavancı Dostlar,Hepinizi saygılarımla selamlıyorum.Ben Bursa da yaşayan ,uzun yıllardır karavan sahibi olup ülkemizi gezmeyi düşleyen biir kişiyim .Bir kamu kuruluşundan 3 yıl önce emekli oldum. Allah nasip ederse Mayıs sonlarında Renault trafic kapalı minübüs satın alarak sizin saflarınıza katılmak istiyorum.Sizlerin engin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.Sorularıma vereceğiniz aydınlatıcı cevaplar ve önerilerinizden,deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum.
Saygılarımla

Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz,
Sevgili metin arkadaşım, ismin hiç yanabcı gelmedi, düşünüyorum ama bulamıyorum, inşallah en kısa zamanda görüşür tanışırız.

Merhabalar,
Ben Alp Eldem, aslen Istanbul'da oturmaktayim fakat su an yurt disinda universite 3'te okuyorum. Gectigimiz yaz aldigim 2001 model Discovery Td5 vesilesiyle gezenbilir'e uye oldum. Simdilik arada hafif araziye cikarak idare ediyorum ama imkan oldukca yavastan modifikasyonlara gitme niyetindeyim. Forum'da okuduklarim dogrultusunda Mayis'ta doner donmez benim Discovery'mi Huseyin Usta'nin elini opturmeye goturmeyi planliyorum. Discovery'm disinda 6 yildir yazlari firsat buldukca rugar sorfu, 3 yildir da kaya tirmanisi ile ugrasiyorum bos vakitlerimde.
Bilgi ve tecrubelerini paylasan herkese tesekkurler.

hersese selamlar yeni katılanlarda hoş geldiniz.Kayserideki arkadaşa teşekürler( Ayhan bey).İnşaallah oılumuz düşer.iyi paylaşımlar.

herkese selamlar.
yeni katılan arkadaşlar,hoşgeldiniz safa getirdiniz.ne iyi ettinizde aramıza katıldınız.
keyifli forumlar.

merhaba siteyi uzun zamandır takip etmekteyim ancak tanışmak bu güne kısmet oldu. Ben Tayfun Şahinöz, Antalya'da yaşıyorum, avukatım. yaklaşık 1 ay önce mitsubishi l200 4*4 intense lüx bir araç sahibi olduk. bundan sonra bu siteyi daha sık ziyaret edip elimizden geldiğince gezilerede katılmak isterim...

ti_fun' Alıntı:
merhaba siteyi uzun zamandır takip etmekteyim ancak tanışmak bu güne kısmet oldu. Ben Tayfun Şahinöz, Antalya'da yaşıyorum, avukatım. yaklaşık 1 ay önce mitsubishi l200 4*4 intense lüx bir araç sahibi olduk. bundan sonra bu siteyi daha sık ziyaret edip elimizden geldiğince gezilerede katılmak isterim...

Ne güzel,sitede Antalyalı popülasyonu artıyo:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR