Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,180

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

hepinize selamlar,yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.yürüyüş.bisiklet ve fotoğraf için dahada çok hoş geldiniz.

akdenizli31' Alıntı:
Selam
Vedat Akyürek,İskenderun'da ikamet ediyorum.Hatay Motosiklet Kulübü yönetim kurulu üyesiyim, Pazar günkü Reyhanlı etkinliğinde beraberdik. Sizlerinde ellerinize sağlık, çok güzel bir etkinlik oldu, daha bir çok etkinlikte beraber olabilmek umudu ile..

Merhaba Vedat Bey,
Evet katılıyorum çok güzel bir etkinlikti.Herkesin yüreğine emeğine sağlık, umarım daha güzel etkinliklerde tekrar görüşürüzz :smiley:

vakit.nakit.kımet vs.hepsi bir araya gelince işin adı gezmek olur.kimine de olmayabilir.

adigecengiz' Alıntı:
vedat bey hoş geldin bende pazar günü reyhanlıdaydım çok güzel bir etkinlik olmuştu emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.reyhanlıdan bir fotom

Doğrusu Kross ve off-road etkinliği olarak ilk defa bulundum, Ben motosiklet tutkunu olduğumdan genelde motosiklet buluşmalarında bulunurdum, otomobil merakımda vardı ama canlı olarak off-road yarışını izlemek çook heyecan vericiydi.Halen yüzümde pazar gününün mutluluk tebessümü var :smiley: Etkinliklerde buluşabilmek dileği ile teşekkürler..

aydannn' Alıntı:
Merhaba Vedat Bey,
Evet katılıyorum çok güzel bir etkinlikti.Herkesin yüreğine emeğine sağlık, umarım daha güzel etkinliklerde tekrar görüşürüzz :smiley:

Merhaba Aydan hnm. gerçekten çok güzeldi..Benden de katılan hazırlayan izleyen emeği geçen bütün arkadaşlarıma ,dostlarıma teşekkürler ...
Elbette daha güzel etkinliklerde görüşebilmek dileği ile..

Herkeze merhaba ,

Ben İstanbul Küçükçekmeceden Abdullah,Martı uçurtma klubü üyesi ve emekli biriyim.. :D
Böyle güzel bir ortamda olmaktan kendimi mutlu ahdediyorum..Herkeze saygılar...

merhaba yolların ve doganın ayrıcalıklı insanları aranızda olmaktan cok mutluyum...ben bakırköyden mehmet tekrar merhabalar..

Geleneksel 4. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti ve Beypazarı Gezisi için linkimize buyrun, özellikle tüm Ankara'lı dostlarımızı Anıtkabir törenimize bekliyoruz..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72631.0

merhaba,

adım yalçın, bir inek kadar yeşili, bir martı kadar maviyi seven, ne olduğu hakkında hala bir fikri olmayan, dünya vatandaşı bir insanoğluyum. dilim yeryüzü lisanı, rengim gökkuşağı, köküm de topraktır. ben kısaca böyleyim.

herkese selam ederim.

=)

Herkese merhaba
İsmim Kaan Sabri Altan; emekliyim; eski mesleklerimin arasında askerlik, avukatlık, ticaret gizli ;D
Doğayı seviyorum ve içinde olmak için yeni aldığım 5,25 çekme karavanıma güveniyorum :p

Herkese gönlünce günler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR