Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,718

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Alper,
avukatım, doğa gezileri, kamp ve offroad yarışları ile ilgileniyorum.
5.2 grand cherokee ve 2,6 mitsubishi pajero sahibiyim.
Ulusal offroad yarışlarında yarışan birde suzuki marka aracım mevcut olup bu sene bir arkadaşım bu araç ile yarışacaktır.
gezilerde de birebir tanışmak umuduyla herkes selamlar

avukat alper' Alıntı:
Merhaba ben Alper,
avukatım, doğa gezileri, kamp ve offroad yarışları ile ilgileniyorum.
5.2 grand cherokee ve 2,6 mitsubishi pajero sahibiyim.
Ulusal offroad yarışlarında yarışan birde suzuki marka aracım mevcut olup bu sene bir arkadaşım bu araç ile yarışacaktır.
gezilerde de birebir tanışmak umuduyla herkes selamlar

Alper Abi aramıza hoş geldin ...

motoarmağan' Alıntı:
Hoşbuldum. :smiley:

Emekli olacağım. Hayata yeniden emekleyerek başlayacağım. İstediğim: karavanla dolaşarak yaşamak, yelken yapmak, kedim gibi huzurla uyumak, yıldızlar ve yakamoz...

Siteye üye olmamın nedeni karavan hakkında bilmediklerimi öğrenmek; diğerleri hakkında bildiklerimi öğretmek. :smiley:

Saygılarımla

Genc emekli dostumuz ve yeni üye kardeşlerimiz bu forumda(bilgi ve deneyim kütüphanesi) buluşmak gerçekten çok çok güzel.
Hoş geldiniz, safalar getirdiniz.

Foruma yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz...

Serkan kardeşim,
hoşbuldum, senin olduğun her yerde yanında olmak mutluluk verici.
Uzun zamandır görüşemedik, özlettin kendini selamlar

herkese selam yeni katılanlarda hoş geldiniz.Msü lü arkadaş bir daha hoşgeldin.

Herkese merhaba aranıza yenı katılıyorum lisanslı karting sporu,benzinli model araçlar,yuzme,tekne gibi hobilerim vardı şimdiye kadar.
Fakat bu aralar ciddi şekilde off road a merak sardım.
off road ve araçları hakkında bilgi alabileceğim en seviyeli platform olduguna inanıyorum.

sevgiler..

Degerli karavancı Dostlar,Hepinizi saygılarımla selamlıyorum.Ben Bursa da yaşayan ,uzun yıllardır karavan sahibi olup ülkemizi gezmeyi düşleyen biir kişiyim .Bir kamu kuruluşundan 3 yıl önce emekli oldum. Allah nasip ederse Mayıs sonlarında Renault trafic kapalı minübüs satın alarak sizin saflarınıza katılmak istiyorum.Sizlerin engin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.Sorularıma vereceğiniz aydınlatıcı cevaplar ve önerilerinizden,deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum.
Saygılarımla

Değerli Karavancı Dostları ,ben İzmir Narlıderede oturmakta olan Emekli Devlet memuru bir kardeşinizim.Uzun yıllar eşimle birlikte hayalimiz olan karavanı alıp sizlere katılmak istiyorum..Bu konuda ki tecrübelerinizi,benimle paylaşıp.bana karavan konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim..sevgi ve saygılarımla.

Metin bey hoş geldiniz aramıza bu sayfalarda bulacağınız bilgiler Avrupa sitelerinde bile yok aşama aşama aracın yapımını bulabilir kendi karavanınızı yaza kadar bitirip özgürce gezebilirsiniz hemde projeli ruhsatlı şekilde ;) sizi karavan bölümüne bekliyoruz çekinmeden telefon ile arayabilir her türlü soruyu sorabilirsiniz size yardımcı olmak isteyen gönüllü dostlar var ve hiç karşılık beklemeden tamamıyle doğa ve dostluk adına.

Sayın cemas sizde hoş geldiniz İzmirde ve Bursada oturan forum üyemiz çok değerli karavancı dostlar var size her konuda yardım etmekten keyif alacaklardır kalın sağlıcakla.

Selamlar.Aslında uzun zamandır forumu takip ediyorum ama henüz bir konuya müdahil olmamıştım.En nihayetinde yardımınıza ihtiyacım oldu.Kendimi tanıtmadan önce de profilimden ne zaman üye olduğuma bir bakayım dedim.Netice olarak üye oluşumun tam olarak 1.yıldönümünde herkese merhaba:smiley:Adım Barış.Bolu'da ikamet ediyorum.İlaç sektöründe tanıtım sorumlusu olarak çalışıyorum.Hobi olarak futbol hakemliği yapıyorum.Eşimle birlikte doğa yürüyüşleri ve deniz ile ilgili mümkün olduğu kadar aktif olmaya çalışıyoruz.

Saygılarımla.

yaybek' Alıntı:
Bestami bey sizde hoş geldiniz aramıza,karavan bölümünde sizin araçlara göre çokca plan var çok şık ve donanımlı bir kamp taşıtı yapabilirsiniz bizde elimizden geldiğince size yardımcı oluruz...

Hoşbulduk. Teşekkür ederim sayın Yaybek.

Ben Taner Ankara da bir bankada çalışıyorum. hep hayalim olan vitara 2,0 6 silindir 1998 model aracımı da yeni aldım. Siteye de sorunum olan ön tekerlekten gelen sesi araştırmak için girdim, ama hala çıkamadım daha sonra yardımlarınızı rica edeceğim. doğa yı seven hertürlü adranalini tatmak için hazır olduğunu düşünen biriyim.

P1010167.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR