Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,180

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

hasan.korkusuz' Alıntı:
Merhaba dostlar.
Cadır kur, çadır kaldır çok zoruma gidiyor.
Satılık ilanlarından Çekme Karavan fiyatlarına baktım. 5 yıllık kullanılmış karavanlar neredeyse yenisi fiyatına. Hele bir tanesinde yenisi ile arasında 500 TL fark var.
Şimdilik bu kadar yeter. İnşallah bir yerde karşılaşırız.
Sevgi ve gezgi sizlerle olsun.

Hasan bey, Foruma hoş geldiniz,safalar getirdiniz.Bende karavangiller ailesine bu yaştan sonra katılmak istiyorum.Bütcem dar.Fiyatlar oldukca pahalı,
Kafam atıyor,kendim yapmayı da düşlüyorum.Bütün parayı yatırmaktansa gıdım gıdım harcandığında aynı parayı bulur,belkide geçer.15 Nisana kadar bulamazsam kendim yapacağım.Bulabilirsem sizede yazarım.
Soru:bu kadar büyük sazanı nerede avladınız.
Selamlar

Etiketler
ben de aranızdayım

selamlar
motor sporlarını seviyorum. dalış eğitmeniyim dalış okulum var. sualtı fotoğrafçısıyım. deniz ve tekne benim için vazgeçilmezdir. motorsiklet im var.
aktiviteler şartlarım elverdiği durumlarda katılmak istiyorum.

Ynt: ben de aranızdayım

ali benan' Alıntı:
selamlar
motor sporlarını seviyorum. dalış eğitmeniyim dalış okulum var. sualtı fotoğrafçısıyım. deniz ve tekne benim için vazgeçilmezdir. motorsiklet im var.
aktiviteler şartlarım elverdiği durumlarda katılmak istiyorum.

selam Ali hocam, hoşgeldiniz. maşallah full donanımlısınız:smiley:)

profilime resmimi koyduğum halde, forumda resmim mesajlarında görünmüyor.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, adım Hayrullah Uygur , 35 yaşındayım MSÜ resim bölümü mezunuyum şu anda istanbulda bir ajansta çalışıyorum.Otomobiller büyük tutkum, pek çok arabam oldu bugüne kadar ve aileminde. En son e39-528 Bmw sahibiydim 3 ay kadar önce sattım şimdi 2000 model Subaru Forester sahibiyim aracımdan çok memnunum aynı zamanda BMWteam ve Subaruimpreza forum üyesiyim, herkese iyi forumlar dilerim hoşçakalın...

Seyfettin Hocam merhabalar. Bu balık memleketimde yakalandı. Antalyada. Korumalı bir bölgedir. Avladığım yerde 2 iğneli 4 adet oltadan fazla kullanamazsınız. Günlük av limiti 6 kg dir. Su azaldığı zaman avlanmak yasaktır. Jandarma ve koruma derneği üyeleri sürekli kontrol ederler.

hasan.korkusuz' Alıntı:
Seyfettin Hocam merhabalar. Bu balık memleketimde yakalandı. Antalyada. Korumalı bir bölgedir. Avladığım yerde 2 iğneli 4 adet oltadan fazla kullanamazsınız. Günlük av limiti 6 kg dir. Su azaldığı zaman avlanmak yasaktır. Jandarma ve koruma derneği üyeleri sürekli kontrol ederler.

Günaydın
Balıkları bari koruyalım!

Merhaba ismim Kadir, Kayseri'de ikamet ediyorum, Bankacıyım.
Arazi araçlarına bir süredir ilgi duyuyorum ve almaya karar vermeden önce geçici bir hevesmi yoksa gerçekten tutkumu olduğunu öğrenmek adına sitede bol bol vakit geçiriyorum. Sitenin yayınında ve gelişmesinde emeği geçen herkesi ayrıca kutlarım.

ksoykose' Alıntı:
Merhaba ismim Kadir, Kayseri'de ikamet ediyorum, Bankacıyım.
Arazi araçlarına bir süredir ilgi duyuyorum ve almaya karar vermeden önce geçici bir hevesmi yoksa gerçekten tutkumu olduğunu öğrenmek adına sitede bol bol vakit geçiriyorum. Sitenin yayınında ve gelişmesinde emeği geçen herkesi ayrıca kutlarım.
haklısınız; bu siteyi idare eden arkadaşları kutlamak lazım.kadir bey hoşgeldiniz.

Hoşbuldum. :smiley:

Emekli olacağım. Hayata yeniden emekleyerek başlayacağım. İstediğim: karavanla dolaşarak yaşamak, yelken yapmak, kedim gibi huzurla uyumak, yıldızlar ve yakamoz...

Siteye üye olmamın nedeni karavan hakkında bilmediklerimi öğrenmek; diğerleri hakkında bildiklerimi öğretmek. :smiley:

Saygılarımla

Sayın motoarmağan hoş geldiniz.
Karavan konusunda forumumuz tam anlamıyle ansiklopedi değerinde bilgi ve birikime sahiptir,karavan konusunda merak ettiğiniz herşeyi bulabilirsiniz hatta 2 senede yaklaşık kendi karavanını yapan arkadaşların hikayesi yaklaşık 50 tane olmuştur düşünsenize kendi dizaynınız ve el emeğiniz olan karavanınızla 12 ay boyunca yaz demeden kış demeden özgürce gezmenin keyfi nasıl olur işte burada bunu gerçekleştirecek tüm bilgiyi bulabilirsiniz.

İsmim Ahmet memleket Kocaeli İzmit.

Arazi araçları hakkında bilgi almak ve sonunda kafama yatan bir aracı almayı düşünerek geldim.Şuan Defender 5 adım önde gibi :D

ANGELUS' Alıntı:
İsmim Ahmet memleket Kocaeli İzmit.

Arazi araçları hakkında bilgi almak ve sonunda kafama yatan bir aracı almayı düşünerek geldim.Şuan Defender 5 adım önde gibi :D

Teşekkürler Ahmet, aramıza hoşgeldin.

Umarım aradığın soruların yanıtlarını burada bulursun, bizler elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız.

Herşey gönlünce olsun.

Kocaeli'den epey forum üyesi varmış bende aracımı alırsam ancak katılırım aranıza :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR