selam
ben zafer makina mühendisiyim mekanik vede teknoloji ilgi alanım unimog ile dünya turu hayalim.Şu ana kadar gerçekleştiremediğim bir hayalimin olmadığını belirtmek isterim.Yazı yazmaya değer bulduğum tek forum başarıyla devamını dilerim.Saygılar
dün gece gzl bi etkinlik sayesinde tanıştık (29.09.07) arkadaşlarla keyifli bir yürüyüş ve fotoğraf heyecanımızı paylaştık..
bir sonraki etkinlikte tekrar görüşmek üzere
Sitenizden atilla abi vasıtasıyla haberdar oldum ...
Aslında bi nebze 4x4 deneyiminden gelmeyim dene bilir ( subaru )
Fakat daha önceleri yaptıklarımızı bi halt sanar araba parçalardık yok o beni geçti ben onu geçicem falan filan (tabi ozaman çocuğuz) derken birgün bi baktım ortaköy emniyet müdürlüğü duvarında ekip arabasının üstünde duruyorum çok sevgili validemin ve peder beyin ısrar ve baskıları üzerine ( üç s kuralı ) Bir çok hurdaya ayrılan arabadan sonra bir nissan navara aldım...
Navarayı alırken çok tereddütteydim fakat atilla abinin navarayı kesip biçmesi manevi yardımları ve bana olan desteği sayesinde birkaç geziden sonra sizlere şunu diyebilirim !
BEN DAHA ÖNCE YAŞAMAMIŞIM !!!
İşallah sizlerinde desteği ve yardımlarıyla daha çok şey öğrenip daha çok deneyim kazanıp bir çok güzel şey paylaşa bilme fırsatına kavuşurum ...
Merhaba herkese ben sinem.. fotoğrafla ilgileniyorum..canon eos-30'um var.. bu siteden kameraarkasi'na gelen bi maille haberdar oldum, iyi ki de olmuşum Görüşmek üzere...
Selam
Beto Pozanti 1959 doğumluyum Bilgisayar teknik servis ve beyaz eşya tamiri ile uğraşıyorum.
Hobilerim:Kara avcılığı .Su altı (diving),doğa
Fobim :Arkadaşsız kalmak.
İstanbul- Kadıköy Acıbadem.
Saygılarımla.
Beto, Sinem ve Gültekin hoşgeldiniz
Gültekin, offroad gezilerine bekleriz, aracın gerçekten ekstrem bir araç, 37" lastik koymuşun, bi Unimog daha geldi diyebiliriz
Tabiki unimog un tırnağı olamazda kendi çapımızda debelenicez işallah gezilerinize benim çocuklardan birini getire billirim ? Çok isterim ama sizler pek istemeye bilirsiniz