Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,180

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar

Asıl ve en büyük ilgi alanım motosikletler.

Bu na ek olarak forumunuzdaki her alan ilgi alanımda denebilir. :D

Doğayı ve yaşamayı çok seviyorum

Etiketler

yusuf bey balık progrmanın adını nezaman koyacağız bir tarih belirleyelim etkinlikler bölümün de bir yer açalım artık...

herkese merhabalar
ben de çağrı, googlda bilgi ararken burayı keşfettim, umarım site aracılığıyla güzel yerler ve arkadaşlıklar keşfederim.
Sevgiler saygılar

white lion' Alıntı:
yusuf bey balık progrmanın adını nezaman koyacağız bir tarih belirleyelim etkinlikler bölümün de bir yer açalım artık...

Erol kardeş bu aralar bir yoğunluk başladı aslında yarın bir işim çıktı olmasaydı cumartesi akşam gidip gece konklamalı bir balık avı partisi ayarlayabilirdik,hafta içi mümkün olmuyor sabah saat 05.30 gibi işe gidiyorum bakalım havalar çok soğumadan bu aralar yapmak lazım.

yaybek' Alıntı:
Erol kardeş bu aralar bir yoğunluk başladı aslında yarın bir işim çıktı olmasaydı cumartesi akşam gidip gece konklamalı bir balık avı partisi ayarlayabilirdik,hafta içi mümkün olmuyor sabah saat 05.30 gibi işe gidiyorum bakalım havalar çok soğumadan bu aralar yapmak lazım.
yusuf bey benim içinde hafta sonları uygun bende hafta içi çalışıyorum sizin ayarlayacağınız programa uyabilirim...

merhabalar ben furkan,
ankaralıyım, makina müh. okuyorum, son senem inş., dağcılık, hiking ve trekking çok sevdiğim hobilerimdendir 8) , bu forumda oluşturulan edilen çeşitli gezi organizasyonlarına katılmayı isterim

Selam. İstanbul Kadıköy'lüyüm. İTÜ Sualtı Sporları Kulübü kurucularındanım(1984) . Bunun dışında trekking, kayak, binicilik, yelken ve olta balıkçılığı sporlarıyla da ilgileniyorum. Ayrıca THK Paraşüt sertifikasına sahibim. Fotoğrafçılık konusundaki merakım sayesinde yaklaşık 13000 karelik bir arşive sahip oldum. Bu aralar iş yoğunluğundan fazla aktivitelere katılamıyorum, ama zamanlama olarak uygun organizasyonlara katılmak için bahane arıyorum. Herkese keyifli ve heyecanlı maceralar dilerim.

herkese iyi günler , bir arkadaşımın tavsiyesiyle gezenbilir sitesinden haberim oldu.
doğayı çok severim ayrıca motor sporlarına ilgim var.iç anadoluda tesisat konusunda çalışıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR