Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,106

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Esenlikler!

Tanışma bölümüne bir selam yazmak farzdır diyerek bende geldimmm demiş olayım. Adım SeLen. yaş 30.5 (asla 31 olmayacağım :D ) işletmeciyim. Egeliyim.Yürümeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seviyorum sizler kadar tecrübeli değilim belki modern seyyahlıkta ama kısa zamanda mesafe kat edeceğime inanıyorum.. :smiley:

Keyifli paylaşımlar herkezeeeeeeeeeeeee

Etiketler

Selam tüm gezenbilir dostları
Yücel ÖZTÜRK Kocaeli / Körfez Açık hava reklam ve dijital baskı işleri ile iştigal etmekteyim.
Karavan off road, drag ve yeni kaşfedilmeyen yerleri bulmak en büyük hobilerimdir.
gezenbilirdeki arkadaşlara bol sohbetli forumlar dilerim.

gogo45' Alıntı:
Ben Gökhan,
Bursa'dan katılıyorum.Edebiyat,otantik müzik, ve seyahat,yeni yerler keşfetme ve paylaşım zevklerim arasındadır.
Herkese sevgi ve saygılarımla,
Bütün arkadaşlar hoş geldiniz.
Gökhan hoş geldin tam sana göre bir aile, paylaştıkca haz duyacağın yerdesin.

merhaba dostlar
bende aranıza yeni katıldım ailemiz bir kişi daha katıldı benide aileden görürseniz tabii
dostla hemen konuya girmek istiyorum izninizle
ben 9 yıldır yazın cadırda ailemle cadır yaparım cocklar büyüdükce bu sorun olmaya basladı istemiyorla bende ailemi dagıtmak istemiyorum ama onlarında yasamlarına saygı duymak zorundayım topu topu cocuklarımla en fazla 2 yıldaha birlikte tatil yapma imkanım kaldı evlenip gitmek üzereler cünkü
bende onlara karavan alıp karavanda tatil yapalım dedim herkez onayladı işin kötü yanı şu
ben ve ailemdeki kişiler karavan hayatını bilmiyoruz istanbulda yasışyoruz
egitim ala bilecegimiz bir yer varmı
4 kişilk bir aileyiz nasıl bir arac arac almam gerekiyor
arac alırken nelere dikkat etmem gerekiyor
cekme karavan istemiyorm kullanması zor gibi gelliyor bana
aracı o almayı düsnüyorum ama bilmiyorumda o almakla iyimi yaparım kötümü yaparım
sizlerden rıcam bana yardımcı olursanız cok mennun olurum
kamp yerleri hakkında burdanmı yararlanacagım nerekerde kamp yapılır nasıl yapılır son 2 yılımı cocklarımla gecirdikten sonra
acıkcası karavan dostlarıyla birlikte eger varsa böylesi gruplar yurt dısı seyyahatlar düşünüyorum
yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden sahsım ve ailem adına tesekkür ederim

abcreklam' Alıntı:
Selam tüm gezenbilir dostlarıYücel ÖZTÜRK Kocaeli / Körfez Açık hava reklam ve dijital baskı işleri ile iştigal etmekteyim.Karavan off road, drag ve yeni kaşfedilmeyen yerleri bulmak en büyük hobilerimdir.gezenbilirdeki arkadaşlara bol sohbetli forumlar dilerim.

Sayın abcreklam vealeykumselam aramıza hoş geldiniz karavan ile alakanız varsa forumun karavan bölümüne bir bakın orada karavancılık ile alakalı hertürlü bilgiyi ve çok değerli arkadaşlar bulacaksınız.
Ayrıca Körfez'de 4 senem geçti liseyi orada okudum hala gider gelirim telefonla bana ulaşabilirsiniz karavancılık ile alakalı her türlü detayı paylaşırım.

bugdaytanesi3' Alıntı:
merhaba dostlar bende aranıza yeni katıldım ailemiz bir kişi daha katıldı benide aileden görürseniz tabii dostla hemen konuya girmek istiyorum izninizle ben 9 yıldır yazın cadırda ailemle cadır yaparım cocklar büyüdükce bu sorun olmaya basladı istemiyorla bende ailemi dagıtmak istemiyorum ama onlarında yasamlarına saygı duymak zorundayım topu topu cocuklarımla en fazla 2 yıldaha birlikte tatil yapma imkanım kaldı evlenip gitmek üzereler cünkü bende onlara karavan alıp karavanda tatil yapalım dedim herkez onayladı işin kötü yanı şu ben ve ailemdeki kişiler karavan hayatını bilmiyoruz istanbulda yasışyoruz egitim ala bilecegimiz bir yer varmı 4 kişilk bir aileyiz nasıl bir arac arac almam gerekiyor arac alırken nelere dikkat etmem gerekiyor cekmekaravanistemiyorm kullanmasızor gibi gelliyor bana aracı o almayı düsnüyorum ama bilmiyorumda o almakla iyimi yaparım kötümü yaparımsizlerden rıcam bana yardımcı olursanız cok mennun olurum
kamp yerleri hakkında burdanmı yararlanacagım nerekerde kamp yapılır nasıl yapılır son 2 yılımı cocklarımla gecirdikten sonraacıkcası karavan dostlarıyla birlikte eger varsa böylesi gruplar yurt dısı seyyahatlar düşünüyorum yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden sahsım ve ailem adına tesekkür ederim

Sayın bugdaytanesi aramıza hoş geldiniz forum içinde karavan bölümünü incelerseniz aradığınız tüm sorulara cevap bulabilirsiniz orada karavancılık yaşam şekli olmuş doğaya ve insana saygılı çok değerli dostlar var size her türlü yardımı yapacaklardır.
Hatta çokca arkadaş kendi karavanlarını yaz ve kış kamp yapmaya elverişli yapıp özgürce gezdiler siz yeterki isteyin ve karavan ateşi içinizde sönmesin biz elimizden geldiğince her türlü yönlendiririz sizi beni telefonlada arayabilirsiniz bilgim dahilinde her türlü paylaşıma hazırım kalın sağlıcakla.

bugdaytanesi3 karavan almayayım kendim yapayım dersen yaybek bu konuda daha taze karavancıdır :smiley: ondan da bilgi alabilrsin.
Dediğin gibi evlendikten sonra çocuklarla kamp yapmak zor olduğu için doğadan ister istemez uzak kalmış oluyoruz.
bu arada foruma hoşgeldin.

Yeni katılan arkadaşlara bir ''hoşgeldiniz''de benden.Daha önce de benzer bir ifade kullanmıştım; ''çiçeği, böceği,tabiatı,doğayı seven, onunla dost,onunla beraberken ona zarar vermeyen'' dostlarımızın çoğalması çok güzel.

5806' Alıntı:
Merhaba mesut kardeşim ,hoşgeldin .
bende taşucundayım .

http://www.motelaydin.com/

Merhaba Rıza bey, memnun oldum ben Arkum Belediyesinde muhasebeci olarak çalışıyorum Taşucu na geldiğimde uğrarım yanınıza. İyi günler dilerim..

Merhaba Herkese,

Ben Tayfun.
Turizmci ve Prof. Rehberim.
Uzun süredir acenteye kapandım
ama fazla uzun sürmez yakında yollara düşerim.
Doğa bizim için yaratılmadı,
biz O'nun bir parçasıyız bilirim.
Ve bilenlerle birlik olup bilmeyenleri, anlamayanları,
anlamak istemeyenleri bilinçlendirmek isterim.
:smiley:

selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza .karadenizin cennet köşelerinden kastamonu cide'liyim.bu güne kadar cennet vatanımızın çoğu yerini göremedim.hep imrenmişimdir;yurt dışından ülkemize gelen turistlere.binlerce kilometreden gelip benim göremediğim yerleri gezmelerine....ama artık bende gezip göreceğim arkadaşlar karar verdim .sitedeki arkadaşların tecrübelerindende faydalanırız inşaallah...herkese selam...

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ben de.Keyifli paylaşımlar dilerim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR