aydinkiyga' Alıntı:Herkese Merhabalar ben Aydın . Reklamcıyım. Motosiklet kullanıyorum, fotoğraf ve doğa sporları ile ilgileniyorum. Yamaha FJR 1300 sahibiyim. Ayrıca Canon 50D makinem var.
karavan207' Alıntı:Merhabalar ismim selçuk yeni üye ve aynı zamanda yeni karavancıyım yıllardır almak istediğim bir araçtı karavan en sonunda 1982 model bir mersedes 207 d sahibi olabildim 35 yaşındayım bir kamu kurumunda çalışmaktayım burada yeni insanlar tanımak ve dostluklar kurmak amacındayım vede henüz acemi bir karavancı olduğum için birçok tecrübeli karavancıdan birşeyler öğrenebilrim düşüncesindeyim herkese kucak dolusu sevgiler saygılar.
morpheuser' Alıntı:HERKESE MERHABA. BEN FIRAT DOKTORUM ANESTEZİ ASİSTANLIĞI YAPIYORUM.
EN KISA SÜREDE KACIS PLANINI YAPIP KENDIMI DAGLARA, YOLLARA VURMAK ISTIYORUM.
SITE O KADAR GUZELKI ODAKLANIP BI FORUMU OKUYAMIYORUM.
KENDIMIM 'STEM CELL' GIBI HISSEDIYORUM YANI FARKLILAŞMAYA HAZIR AMA NE YAPACAGINI
BILMEYEN. YARDIMCI OLACAK TUM DOSTLARA SIMDIDEN TESEKKURLER..
TOKATTA YASIYORUM CEVRE ILLER SIVAS,AMASYA,CORUM,ORDU DA AKTIF CALISAN DAGCILIK VE KAMPCILIK KLUPLERIYLE ILGILENEN FAAL ARKADASLARLA TANISMAK ISTERIM.
HAZIRLAYANLARIN ELLERINE SAGLIK..
GORUSMEK DILEGIYLE,
FIRAT
derindeniz1' Alıntı:''Acemi karavancı'' Selçuk Bey aramıza hoşgeldiniz.Tam yerine geldiniz,yıllardır bu yaşam biçimini benimsemiş,yeni karavan sahibi olmuş, ya da bizim gibi henüz bir karavan sahibi olmayan, (sırasını bekleyenlerin) olduğu bir paylaşım forumu.Birşeyler yapmaya biryerlerden başlamak gerekir, bakıyorum siz hemen başlamışsınız, iyi de yapmışsınız.
Karavanla ilgili özellikle tecrübeli olanların bilgilerinden çok yararlanacağınızdan eminim. Selamlar, sevgiler ''Güzel İzmir'den''.