Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,247,218

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,942 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,970

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ceranus' Alıntı:
sentez76 (Onur) Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, tamda bayramda kamp etkinliğimiz var, doğa içinde yapacağımız kampımız ilginizi çekebilir, linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60768.0
çok teşekkür ederim
bu bayramda başka planlar yaptım gelecek sefere umarım

herkes arabası ve ailesi ile mi geliyor bu gezilerinize?
çadır mat gibi malzemesi olmayan 2-3 kişi katılabilir mi mesela?

Evet, herkes ailesi ile birlikte katılıyor, çadır konaklama şeklinde, malzeme eksiği olan arkadaşlarımız önceden söylüyorlar, elinde fazlası olan varsa destek oluyor yada en kısa zamanda malzemelerinizi tamamlıyorsunuz.

Kamp etkinliklerimizin en sonuncusunu bir kaç hafta önce Sorgun Göletine yaptık, fotoğraflarını inceleyebilirsiniz, ondan 2 hafta öncesindede Işık Dağı Karagöl'de kamp yapmıştık, o etkinliğimiz off-road içerdiği için konuyu da off-road gezilerimiz bölümünde bulabilirsiniz..

adım deniz; tabiat; ailemin bir ferdi ,doğa ;cok yakın dostum ,hayvanlar ;sırdaşım olmuştur .Diğer insanlar gibi ne, futbol nede ,başka hobilerim oldu. Benim yani, ben gezginci veya uzak yolcu oldum . Askerliğimide foça özel harekat c tim egitmeni olarak yaptım ama her zaman insan evrim teorisini savundum ben kalabalık insanlar ve metropol şehirler arasında kendimi hep yalnız hissetim ve yerimin burası veya burda nefes alacagımı hissederek ve sadece defender hayranı olmakla kalmaktan başka şansı olmayan biriyim bu kadar büyüklere selam küçüklere merhaba not; donis yaş;29 boy 1,78 kilo;73 herkese merhaba

Gezenbilir ailesine yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz der,Tüm Gezenbilir ailesinin Ramazan bayramını tebrik ederim.Lütfen bayram ziyaretlerimiz sırasında trafik kurallarına riayet edelim bizim ve başkalarının bayramını zehir etmeyelim.

Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz .

Tüm Arkadaşların Ramazan Bayramı kutlu ve mübarek olsun .

yeni gelen eskigelen herkese hoş bulduk.Ayrıca RAMAZAN Bayramınızı kutluyorum.

yeni gelen eski gelen herkese hoş bulduk.Ayrıca RAMAZAN Bayramınızı kutluyorum.

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.Gezenbilir ailesinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım hayırlı bayramlar...

Arkadaşlar merhabalar, kendimizi tanıtma başlığımızda karışıklık yaratmaması için, bayram kutlama mesajlarımızı aşağıda ki linkimizden yapabilirsek çok iyi olacak, anlayışınız için teşekkürler ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1067

herkese merhaba :smiley: karagölü ararken ayağım bu siteye takıldı.durdum çok beğendim ve hemen kaydoldum..

Merhaba, kısaca şöyle tanışma platformuna baktım, aranızda en yaşlı olan benim sanıyorum. 51 Eskişehir doğumluyum. İzmir de büyüdüm. Gençliğimde akranlarım çay partilerine giderken biz 3 arkadaş direksiyon millerinden dolma tüfek yapar dağlarda avlanırdık. Bodrumda 2 yıl skipperlık yaptım. Şimdi Kuşadası'nda emekliliğimi yaşıyorum. Bu bölgede yapılacak yürüyüşlere katılmak istiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim. Bu yaştan sonra motor sevdası başladı. Şimdilik 125 lik skooter la başladım. Hepinize sevgiler.
Mustafa S. Paksoy

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.