merhaba,
ben de taşçı, yeni oldu katılalı foruma ama fırsat bulup ta bişey yazamadım, ha yazamadım da ne oldu, birileri eksikliğini mi hissetti, sanmam, yazarsam da bişey olmayacak ama olsun ben gene yazayım.
Aslında gezmek konusunda oldukça tecrübeli sayılırım, 20 li yaşların o macera dolu gezilerinden sonra artık biraz daha sakin kampçıkıl ve bisikleti birleştirerek evliler için uygun geziler yapma yolundayim. hiç bitmeyen fotoğrafçılık merakım da cabası, ha fotoğrafçı mıyım, yahu ben bir türlü olamadım, bazı şeyler ekstra kabiliyet istiyor sanırım. suleymantasci.deviantart.com).
gezilere gelince en son bir kaç arkadaş henüz hepimiz bekarken, geçen yıl yani, göller bolgesi toroslar cıvarında bir haftalık bir kamp tecrubemiz oldu muhtelif yerlerde kamplar kurdu eğlenceli oldu. onun öncesinde de muhtelif yerlerde muhtelif kamplar da oldu.
beni asıl ben yapanlar ise bisiklet tutkum ve yurt dışı gezilerim.
eğer böyle bir yola çıkan olur da herhangi bir konuda benim çok ta taze olmayan bilgilerimden yararlanmak isterse memnuniyetle bilgi veririm.
1998 Suriye Gezisi. (Kara yolu ile) Ziyaret edilen şehirler: Şam Halep (Suriye).
2000 Hindistan Gezisi. (Kara Yolu İle) Ziyaret edilen şehirler :Tahran, Zahedan, Bam (henüz deprem olmamıştı), Kerman, İsfahan (nısfı cihan) (İran) Quetta, Lahore (Pakistan) Amritsar (ah altın tapınak ah ayaklarıma mantar bulaştırdın), New Delhi –Agra, Jaipur (Hindistan)
2005 Persapolis Gezisi (İran) (Kara Yolu İle) Ziyaret edilen şehirler: Tahran, İsfahan Şiraz (İran-persapolis)
2006 Bosna Hersek Gezisi. Ziyaret edilen şehirler: Saraybosna Mostar (Bosna-Hersek) Dubrovnik (Hirvatistan)
2007 Kızıl Deniz Gezisi. (Kara Yolu İle) Ziyaret edilen şehirler: Şam, Halep (Suriye) Amman, Aqabe (şnorkel ile yüzerken mercan resiflerine dokunulabiliyor) (Ürdün)
bunun dıışında şimdilerde ankarada ikamet ettiğimden ankara cıvarinda ailecek kamp yapabileceğimiz yerler hakkında bilgi belge yönlendirme vs. her türlü yardıma açığız.
saygılar bizden efem.