Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,304

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba,
ben de taşçı, yeni oldu katılalı foruma ama fırsat bulup ta bişey yazamadım, ha yazamadım da ne oldu, birileri eksikliğini mi hissetti, sanmam, yazarsam da bişey olmayacak ama olsun ben gene yazayım.

Aslında gezmek konusunda oldukça tecrübeli sayılırım, 20 li yaşların o macera dolu gezilerinden sonra artık biraz daha sakin kampçıkıl ve bisikleti birleştirerek evliler için uygun geziler yapma yolundayim. hiç bitmeyen fotoğrafçılık merakım da cabası, ha fotoğrafçı mıyım, yahu ben bir türlü olamadım, bazı şeyler ekstra kabiliyet istiyor sanırım. suleymantasci.deviantart.com).

gezilere gelince en son bir kaç arkadaş henüz hepimiz bekarken, geçen yıl yani, göller bolgesi toroslar cıvarında bir haftalık bir kamp tecrubemiz oldu muhtelif yerlerde kamplar kurdu eğlenceli oldu. onun öncesinde de muhtelif yerlerde muhtelif kamplar da oldu.

beni asıl ben yapanlar ise bisiklet tutkum ve yurt dışı gezilerim.

eğer böyle bir yola çıkan olur da herhangi bir konuda benim çok ta taze olmayan bilgilerimden yararlanmak isterse memnuniyetle bilgi veririm.

1998 Suriye Gezisi. (Kara yolu ile) Ziyaret edilen şehirler: Şam Halep (Suriye).
2000 Hindistan Gezisi. (Kara Yolu İle) Ziyaret edilen şehirler :Tahran, Zahedan, Bam (henüz deprem olmamıştı), Kerman, İsfahan (nısfı cihan) (İran) Quetta, Lahore (Pakistan) Amritsar (ah altın tapınak ah ayaklarıma mantar bulaştırdın), New Delhi –Agra, Jaipur (Hindistan)
2005 Persapolis Gezisi (İran) (Kara Yolu İle) Ziyaret edilen şehirler: Tahran, İsfahan Şiraz (İran-persapolis)
2006 Bosna Hersek Gezisi. Ziyaret edilen şehirler: Saraybosna Mostar (Bosna-Hersek) Dubrovnik (Hirvatistan)
2007 Kızıl Deniz Gezisi. (Kara Yolu İle) Ziyaret edilen şehirler: Şam, Halep (Suriye) Amman, Aqabe (şnorkel ile yüzerken mercan resiflerine dokunulabiliyor) (Ürdün)

bunun dıışında şimdilerde ankarada ikamet ettiğimden ankara cıvarinda ailecek kamp yapabileceğimiz yerler hakkında bilgi belge yönlendirme vs. her türlü yardıma açığız.
saygılar bizden efem.

tasci' Alıntı:
merhaba,
ben de taşçı, yeni oldu katılalı foruma ama fırsat bulup ta bişey yazamadım, ha yazamadım da ne oldu, birileri eksikliğini mi hissetti, sanmam, yazarsam da bişey olmayacak ama olsun ben gene yazayım.

Aslında gezmek konusunda oldukça tecrübeli sayılırım, 20 li yaşların o macera dolu gezilerinden sonra artık biraz daha sakin kampçıkıl ve bisikleti birleştirerek evliler için uygun geziler yapma yolundayim. hiç bitmeyen fotoğrafçılık merakım da cabası, ha fotoğrafçı mıyım, yahu ben bir türlü olamadım, bazı şeyler ekstra kabiliyet istiyor sanırım. suleymantasci.deviantart.com).

gezilere gelince en son bir kaç arkadaş henüz hepimiz bekarken, geçen yıl yani, göller bolgesi toroslar cıvarında bir haftalık bir kamp tecrubemiz oldu muhtelif yerlerde kamplar kurdu eğlenceli oldu. onun öncesinde de muhtelif yerlerde muhtelif kamplar da oldu.

beni asıl ben yapanlar ise bisiklet tutkum ve yurt dışı gezilerim.

eğer böyle bir yola çıkan olur da herhangi bir konuda benim çok ta taze olmayan bilgilerimden yararlanmak isterse memnuniyetle bilgi veririm.

1998 Suriye Gezisi. (Kara yolu ile) Ziyaret edilen şehirler: Şam Halep (Suriye).
2000 Hindistan Gezisi. (Kara Yolu İle) Ziyaret edilen şehirler :Tahran, Zahedan, Bam (henüz deprem olmamıştı), Kerman, İsfahan (nısfı cihan) (İran) Quetta, Lahore (Pakistan) Amritsar (ah altın tapınak ah ayaklarıma mantar bulaştırdın), New Delhi –Agra, Jaipur (Hindistan)
2005 Persapolis Gezisi (İran) (Kara Yolu İle) Ziyaret edilen şehirler: Tahran, İsfahan Şiraz (İran-persapolis)
2006 Bosna Hersek Gezisi. Ziyaret edilen şehirler: Saraybosna Mostar (Bosna-Hersek) Dubrovnik (Hirvatistan)
2007 Kızıl Deniz Gezisi. (Kara Yolu İle) Ziyaret edilen şehirler: Şam, Halep (Suriye) Amman, Aqabe (şnorkel ile yüzerken mercan resiflerine dokunulabiliyor) (Ürdün)

bunun dıışında şimdilerde ankarada ikamet ettiğimden ankara cıvarinda ailecek kamp yapabileceğimiz yerler hakkında bilgi belge yönlendirme vs. her türlü yardıma açığız.
saygılar bizden efem.

böyle düşünmeyin ve yazmaya başlamışsınız devam da edin yazdıklarınızdan faydalanacak birileri muhakkak cıkacaktır burada herkes bilgilerini ve gezmelerini paylaşarak bir şekilde birilerine faydalı olmaktadır.

hoş geldiniz

Eywallah vatandaş ve derindeniz.. umarım etrafımda bu işlerle ugrasanlar vardır.
ilginize tesekkürler,
iyi aksamlar

mrb ben isa ısparta,dan ::smiley:

DSC01045.jpg

Arkadaşlar merhaba şu an bir arazi aracım yok ama mahalesef su ana kadar 40 tane arac degıstırdım bunlardan sadece 2 tanesı subaru forester 1 taneside jeep 5,9 idi maalesef dıyorum cunku 40 arac takı zararı telafuz bıle etmek ıstemıyorum maddı açıdan benıbıtırdı suan engellı oldgum ıcın otv ındırımıyle dızel otomatık 308 arac aldım ancak ist çekmekoyde oturdugm ıcın bu bolgeye yakın cok gezılecek golet kenarları ve arazıler var 308 le buralara maalesef gıremıyoruz onun ıcın paylasımlarınızdan faydalanarak ıkıncı bır arac olarak sadece arazı ıcın orta karar lada defender suzukı tarzı bır arac arayısı ıcındeyım sıteyı kuranlar ve bılgılerını paylasanlar ıcın tesekkur edıyorum çamurlarda görüşmek üzere...

ghost_cd' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba şu an bir arazi aracım yok ama mahalesef su ana kadar 40 tane arac degıstırdım bunlardan sadece 2 tanesı subaru forester 1 taneside jeep 5,9 idi maalesef dıyorum cunku 40 arac takı zararı telafuz bıle etmek ıstemıyorum maddı açıdan benıbıtırdı suan engellı oldgum ıcın otv ındırımıyle dızel otomatık 308 arac aldım ancak ist çekmekoyde oturdugm ıcın bu bolgeye yakın cok gezılecek golet kenarları ve arazıler var 308 le buralara maalesef gıremıyoruz onun ıcın paylasımlarınızdan faydalanarak ıkıncı bır arac olarak sadece arazı ıcın orta karar lada defender suzukı tarzı bır arac arayısı ıcındeyım sıteyı kuranlar ve bılgılerını paylasanlar ıcın tesekkur edıyorum çamurlarda görüşmek üzere...

hoşgeldin aykut geçmiş olsun ya 40 tane araç değiştirir mi insan...eskiden dedelerimiz bi ömür boyu nerdeyse aynı aracı kullanırmış :smiley: canın saolsun zevk senin para senin tabi...aradığını bulursun inşallah bende jeep 5.2 var. ama 5.9 da da gözüm var hala...

Merhaba Ben Ahmet Eyici,Erciyes Ünv de İng Okutmanuyım ve aynı zamanda doğa ve doğa sporları hayranıyım.Kayseride Kar Kaplanları ve Erciyes Kaplanlarıyla yılda 52 hafta her pazar doğa yürüyüşleri ve tırmanışları yapıyoruz ve kışın kar banyosu alıyoruz.
Herkesi Kayseriye davet ediyor bekliyoruz.
Selamlar
Ahmet Eyici

SEKER%20GOLUNDEN%20ERCIYES%20Orjinal%20Boyut%203200X2400%2011042004.jpg

Benim Cennet vatanım, güzel Yurdum. İmkan olsada heryerini gezsem ve bilsem. Aile büyüyor hızla.

ErciyesKarKaplanı' Alıntı:
........................Kayseride Kar Kaplanları ve Erciyes Kaplanlarıyla yılda 52 hafta her pazar doğa yürüyüşleri ve tırmanışları yapıyoruz ve kışın kar banyosu alıyoruz.
Herkesi Kayseriye davet ediyor bekliyoruz.
Selamlar
Ahmet Eyici

Ahmet Allah içinize sindirsin çok kıskandım doğrusu. Resim paylaşırsan sevinirim. Hani daha tanışmadık geldiğimizde sürpriz olmasın, çevreyi biraz görüp bilmekte fayda var :smiley:. Şaka bir yana umarım bu kış bir imkan bulur da bölgeyi ziyaret ederiz.Şimdiden yapabilecekmiyim bilmiyorum ama bir kış tatili için başka ne istenir ki.

Yeni katılan arkadaşlara selamlar ve hoşgeldiniz.

Orçun

Merhaba,

Adım görüldüğü üzere Sadık 1979 İstanbul doğumluyum.
Doğa sporlarının hemen hepsini seviyorum (canlıların öldürüldükleri hariç)
Dağcılık
Kaya Tırmanışı
Traking (Daha keyiflisi kanyoning denmeye başlayan kanyon yürüyüşleri)
Motosiklete Binmek
Fotoğraf çekmek
Ve bu yıl aldığım 1 yıldız balık adam brövesi.

Böyle devam ediyorum, baktımki benim gibi olan ve önde gidenlerin hepsi burada. Bu sebeplerden dolayı bende burada olmalıyım dedim ve geldim.

Herkese, kazasız belasız mutlu hayatlar ve aktiviteler diliyorum.

Sadık...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR