Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,138

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

efe' Alıntı:
Herkese merhaba

Benim adım Efe Dağdeviren

Gezenbilirin ilk minik üyesiyim. Henüz 4.5 aylık olduğumdan okuyup yazamadığım için annem ve babam benim yerime yazıyor.
Annem ve Babam ( Selma / PASIFFLORA, Behiç Bülent / BEHİÇEFE ) gezenbilirde tanışıp evlenmişler, ikiside gezmeyi çok seviyor.
Benide henüz 15 günlükken dışarı çıkarmaya başladılar, böylece bende gezilere katılmaya başladım. Sanırım bende onlar gibi gezenbilirci :D olacağım.

Gezilerde görüşmek üzere ;) ;) ;)

tüm yeni gelenlerle birlikde efe bey hoş geldiniz :smiley:)

Etiketler

cassandra' Alıntı:
Selam ;

Henüz yaş nedeniyle yasal olarak gözgür sayılmasam da tam bir özgürlük tutkunuyum.Madem yaşıyoruz var olan her şeyi yaşayalım düşüncesindeyim.Melez olduğum için hiçbir zaman milliyetçi düşünceye sahip olamadım.Bu yüzden kendimi Dünya vatandaşı olarak saymak daha çok hoşuma gidiyor.Ruhumun özgür olabilmesi için düşüncelerimin de varlığımın da özgür ve plansız olması gerektiğinden gezmeyi ve kendimin bile tahmin edemeyeceği şeyler yaşamayı severim.Kuralları ve sınırları olan insanlardan pek hoşlanmam ama herkesle iyi anlaşmak benim için zor değildir.Biraz asosyallik olsa da bu içime kapanıklığımdan ve hayatımı tek kişilik yaşamamadan kaynaklanır.Bazen insanları çok severim bazense gerçekten ıssız bir adaya düşmeyi dileyecek kadar nefret ederim.Kısaca son derece değişkenimdir.İnsanların sorunları ve hayat hikayelerini dinlemek benim için en az gezmek kadar eğlenceli ve zevklidir.Ne kadar kaderim ailem tarafından çok farklı olarak çizilmek istenmiş olsa da hayallerimin arasında yazar, pisokolog ve iflah olmaz bir gezgin olmak vardır.

Sevgili Cassandra.. Öncelikle aramıza hoş geldin. Birçok kişinin farkına varamadığı yada uzun bir süre geçtikten sonra
farkına vardıklarını sen çok önceden yakalamışsın ve iyi bir gezgin olabilmenin ilk adımlarını atmışsın gibi gözüküyor.
Sendne ricam içindeki bu ruhu, ateşi kaybetmemen şu an sahp olduğun birtakım kısıtlama veya sıkıntılara rağmen
ama şunu bil ki Kartallar bile doğar doğmaz uçmuyorlar, özgürce uçacakları anı sabırla bekliyorlar ve bu süreci eğitimle geçiriyorlar.

Seni etkinlikler ve toplantılarımıza da bekliyoruz

selamlar
Murat VURAL

cassandra' Alıntı:
Selam ;

Henüz yaş nedeniyle yasal olarak gözgür sayılmasam da tam bir özgürlük tutkunuyum.Madem yaşıyoruz var olan her şeyi yaşayalım düşüncesindeyim.Melez olduğum için hiçbir zaman milliyetçi düşünceye sahip olamadım.Bu yüzden kendimi Dünya vatandaşı olarak saymak daha çok hoşuma gidiyor.Ruhumun özgür olabilmesi için düşüncelerimin de varlığımın da özgür ve plansız olması gerektiğinden gezmeyi ve kendimin bile tahmin edemeyeceği şeyler yaşamayı severim.Kuralları ve sınırları olan insanlardan pek hoşlanmam ama herkesle iyi anlaşmak benim için zor değildir.Biraz asosyallik olsa da bu içime kapanıklığımdan ve hayatımı tek kişilik yaşamamadan kaynaklanır.Bazen insanları çok severim bazense gerçekten ıssız bir adaya düşmeyi dileyecek kadar nefret ederim.Kısaca son derece değişkenimdir.İnsanların sorunları ve hayat hikayelerini dinlemek benim için en az gezmek kadar eğlenceli ve zevklidir.Ne kadar kaderim ailem tarafından çok farklı olarak çizilmek istenmiş olsa da hayallerimin arasında yazar, pisokolog ve iflah olmaz bir gezgin olmak vardır.

Değerli cassandra Hoşgeldiniz.

Tek bir paragrafla kendinizi ne güzel ifade etmişsiniz sizi kutlarım. :smiley: . Özgürlük çok önemli bir değer.Bunun önünde sadece yaşınız ve ebeveynlerinizin çizdiği sınırlar yok.18 inizde sonra da sizi çevreleyen, özgürlüğünüzü sınırlayan, Fiziki ,sosyal,ekonomik bir çok engelle karşılaşıcaksınız. Okuyarak,dinleyerek,Yaşayarak bunları birer ,birer aşmanın yollarını bulacaksınız.İfade etme de engeller çıksa da , özgürce düşünmenize kimse mani olamıyacaktır.
Melezlik konusuna gelince çok şanslısınız.Muhtemelen iki ayrı kültürün değer ve zenginliklerine sahip oluyorsunuz.Çoğumuz bilmesek de geçmişte değişik oranlarda meleziz.Bence de Aidiyet duygusu bakımından etnik köken yerine Herkesi kucaklayan İnsan olma felsefesini seçmeniz doğru olmuş.
Zaman zaman içine kapanmak veya dışa dönük olmak ,sevmek ya da nefret etmek yadırganacak duygular değil. Çok doğal. Kaderinizi Ailenizin çizmek istemelerine gelince;çok tabidirki kendi paradigmaları doğrultusunda sizi korumak ve yönlendirmek istiyorlardır.Bir yandan hayatı tanır ve kendi doğrularınızı ararken, yüzde yüz doğru bulmasanızda onların önerilerini de değerlendiriniz.
Eğitiminizi sürdürürken bol bol okuyarak,araştırarak yazar olmanız için bir engel yok.Ayrıca sizde bu potansiyeli görebiliyorum.Psikolojiye olan ilginizi düşünerek Doğan Cüceloğlu'nun kitaplarını okumanızı öneriyorum .Çok seveceğinizden ve ufkunuzu daha da genişleteceğinden eminim.
Size tüm hayallerinizi gerçekleştireceğiniz Özgür,sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.

Doğa, İnsan ve Dostluk platformu Gezenbilir'e hoşgeldiniz.

Sevgi ve saygılarımla,
Tayfun Sözer

Tayfun abi; Öncelikle tek bir paragraf kendimi tanımlamaya yetemiyor malesef.Bazen bütün öğrendiklerimi sadece kendimi tanımlamak için öğrendiğimi düşünüyorm.Ailem tabiki de çok fazla baskıcı değil eğer öyle olsalardı bu kadar özgür düşünmeye bile cesaret edemezdim.Beni her zaman özgür düşünceye sevk ederler =)Benim melezliğim öyle böyle bir melezlik değil :D Soyağacım hakkında bilgim olduğu için sonunun nereye gideceğini gerçekten çok merak ediyorum.Sanırım Asya'daki bütün milletlerden biraz var soyumda.Bende yazar potansiyeli gördüğünüz için de teşekkürler :D Önümdeki tek engel sayısal çalışınca ilhamının yok olması.Bu sorunu bir türlü çözemedim.Bölümümün de bu konuda hiç yardımı dokunmuyor =)

Murat abi; Ben de düşüncelerimin değişmemesini umuyorum.Etkinliklere katılmak için de can atıyorum.Üniversiteye başladıktan sonra ilk yapmak istediklerimden biri kesinlikle =)

cassandra' Alıntı:
Tayfun abi; Öncelikle tek bir paragraf kendimi tanımlamaya yetemiyor malesef.Bazen bütün öğrendiklerimi sadece kendimi tanımlamak için öğrendiğimi düşünüyorm.Ailem tabiki de çok fazla baskıcı değil eğer öyle olsalardı bu kadar özgür düşünmeye bile cesaret edemezdim.Beni her zaman özgür düşünceye sevk ederler =)Benim melezliğim öyle böyle bir melezlik değil :D Soyağacım hakkında bilgim olduğu için sonunun nereye gideceğini gerçekten çok merak ediyorum.Sanırım Asya'daki bütün milletlerden biraz var soyumda.Bende yazar potansiyeli gördüğünüz için de teşekkürler :D Önümdeki tek engel sayısal çalışınca ilhamının yok olması.Bu sorunu bir türlü çözemedim.Bölümümün de bu konuda hiç yardımı dokunmuyor =)

Murat abi; Ben de düşüncelerimin değişmemesini umuyorum.Etkinliklere katılmak için de can atıyorum.Üniversiteye başladıktan sonra ilk yapmak istediklerimden biri kesinlikle =)

Hadi bakalım... gezi fotoğraflarını, yazılarını da bekliyoruz. GEZENBİLİR bünyesinde aktif görevler de veririz sana.

Murat

Merhaba,
Yeni üyeyim. Ailece karavan ile gezme konusunda ilgi duymaya başladım. Gezginlik konusunda oldukça amatörüm. Karavan almak yerine kirlamayı düşünüyorum. Ve karavan ile nereleri gezillmeli konusunu merak ediyorum. Sevgiler. Mdtatar

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... Ayrıca bir kaç gün sonra Elazığ'a bir gezim olacak.Daha önce gezip görmüş arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.Gezilecek ve görülecek güzel yerler ayriyetten yenilecek :p varsa söylerseniz mutlu olurum.Şimdiden teşekkür ederim... :smiley:

yelkenci' Alıntı:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... Ayrıca bir kaç gün sonra Elazığ'a bir gezim olacak.Daha önce gezip görmüş arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.Gezilecek ve görülecek güzel yerler ayriyetten yenilecek :p varsa söylerseniz mutlu olurum.Şimdiden teşekkür ederim... :smiley:

Adem kardeş gezen bilir anasayfadan il,il türkiye başlığından elazığ iline tıkla,daha önce paylaşılmış tüm merak ettiklerini bulacaksın.

selam ben hasan, bu aralar cj jeep alıp off road a dalmak istiyorum.
bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.

cassandra' Alıntı:
Selam ;

Melez olduğum için hiçbir zaman milliyetçi düşünceye sahip olamadım.Bu yüzden kendimi Dünya vatandaşı olarak saymak daha çok hoşuma gidiyor.

Öncelikle hoşgeldin dostum. Üstadlarımın tavsiyesi gayet iyiydi başarılar dileklerimle bende birşeyler katmak istedim...
Dünya vatandaşı, barış ... vs. bu konular çok zamandır terk edildiğini düşündüğüm kavramlar... Aslında uzunca konuşmak isterim ama bazı konular siliniveriyor sadece doğa sporları ve gezi kültürü üzerine bir site olduğu için ;)... Sadece şundan bahsedeyim dünya insanıyız diyoruz ya o zaman Uygur Türklerinin Çindeki durumlarını düşünürsek ne kadar doğru bir cümle olduğunu biraz düşünelim ... :eek:

cassandra' Alıntı:
Benim melezliğim öyle böyle bir melezlik değil :D Soyağacım hakkında bilgim olduğu için sonunun nereye gideceğini gerçekten çok merak ediyorum.Sanırım Asya'daki bütün milletlerden biraz var soyumda.Bende yazar potansiyeli gördüğünüz için de teşekkürler :D

Madem Asya kültürü var melezlik doğru bir cümle olmayabilir http://www.anadoluasiretleri.com/ adresinden bilgi sahibi olabileceğin bir şeylere ulaşmana yardımcı olabilir.. Ayrıca aidiyet duygusu bizi millet yapan kavramlardan biridir.

cassandra' Alıntı:
Ruhumun özgür olabilmesi için düşüncelerimin de varlığımın da özgür ve plansız olması gerektiğinden gezmeyi ve kendimin bile tahmin edemeyeceği şeyler yaşamayı severim.Kuralları ve sınırları olan insanlardan pek hoşlanmam ama herkesle iyi anlaşmak benim için zor değildir.Biraz asosyallik olsa da bu içime kapanıklığımdan ve hayatımı tek kişilik yaşamamadan kaynaklanır.Bazen insanları çok severim bazense gerçekten ıssız bir adaya düşmeyi dileyecek kadar nefret ederim.Kısaca son derece değişkenimdir.İnsanların sorunları ve hayat hikayelerini dinlemek benim için en az gezmek kadar eğlenceli ve zevklidir.Ne kadar kaderim ailem tarafından çok farklı olarak çizilmek istenmiş olsa da hayallerimin arasında yazar, pisokolog ve iflah olmaz bir gezgin olmak vardır.

Değişkenliğiniz arayış içinde olduğunuz içindir tahmin ediyorum... ;) , zaten okuduğum yazarlardan bazıları gezerek yazar olmuşlardır... :eek: bunlardan biride sen neden olmayasın ki? Sana başarılar diliyorum...

Saygılarımla

beyler ya bu sitenın yapımcısı yönet meni kurucusu her ne diyorsanız arkadaşlar yokmu şöyle basit yoldan cözmek cok karışık foto yüklemek zor her şey zor yardım almak lazım bu siteyi cözmek için cok karışık murat kardeş bi iletsen yetkili arkadaşlara heeeee hadi bakalım bunuda cözeriz ? dee :mad: ;D türk milleti neyi cözemedikki bunu cözemiyecek.teşkürler bayyyy.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR