Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,138

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar; ben Mehmet S. Özçelik. 1987 doğumluyum. Bu gün itibariyle orman mühendisiyim. Forumu bir süredir takip ediyordum, çok bilgili ve bilgisini paylaşmayı seven kişilerin olduğu bir forum, beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum. Ben doğayı, araziyi çok seviyorum, off roada da oldukça meraklıyım. Bu konuda sizlerden çok şey öğreneceğim inşallah. Benim henüz bir aracım yok, fakat ailemde stock olarak 2004 skystar 4x4 ve 2005 Terios var. Güzel paylaşımlar yapmak dileğiyle...

Merhaba sevgili gezi dostları ,böyle güzel bir siteyi ''yelkenci'' rumuzlu çok sevgili dostum Adem Avcı'nın tavsiyesi ile keşfettim. :smiley:
Ben-eşim veee 18 yaşındaki oğlum ile gezmeyi seven bir aileyiz.4 yıl boyunca karavan hayatını yaşadık aynı zamanda naçizane bir teknemde var ama bu sene işlerimin yoğunluğundan henüz denize indiremedim,en yakın zamanda sevgili teknem de denize inecek tabi.
Her türlü gezi organizasyonlarından yararlanmak ve yeni arkadaşlar tanımak isteriz.
Saygılarımla.
Uğur Ergür

argonatlar' Alıntı:
Merhaba sevgili gezi dostları ,böyle güzel bir siteyi ''yelkenci'' rumuzlu çok sevgili dostum Adem Avcı'nın tavsiyesi ile keşfettim. :smiley:
Ben-eşim veee 18 yaşındaki oğlum ile gezmeyi seven bir aileyiz.4 yıl boyunca karavan hayatını yaşadık aynı zamanda naçizane bir teknemde var ama bu sene işlerimin yoğunluğundan henüz denize indiremedim,en yakın zamanda sevgili teknem de denize inecek tabi.
Her türlü gezi organizasyonlarından yararlanmak ve yeni arkadaşlar tanımak isteriz.
Saygılarımla.
Uğur Ergür

hoşgeldiniz uğur bey,karavancı bir doğa sever olduğunuza göre sizi karavan bölümümüzde de görmek isteriz.

Merhabalar;

Forumunuza yeni üye oldum. Üye oluş amacım ise doğaya ve doğa sporları ile ilgilenen abilerim ablalarım ve arkadaşlarımı yakından tanımak, ve onların düzenlediği doğa seferlerine katılmak (tabi izninizle). Adım Rıdvan 21 yaşındayım. Doğaya karşı aşırı bir sevgim var. Bu sevgi küçüklüğümden beri mevcuttu ama; "hep benim ne işim var doğayla yapamam ben" gibi cevapları kendime vererek kendimi soğutmaya çalışıyordum. Artık kendimi doğaya soğutamıyorum çünki artık çekiyor beni doğa kendine:smiley:. İnsan hep aklındaki düşünceleri anlatacak ve anlattıklarını uygulacak insanlar arıyor yani kafa dengi insanlar arıyor ve buradaki insanların toplanma amacı yani herkesin hemen hemen aynı . Neyse fazla uzatmayayım.
Sizinde izniniz olursa gezinti gruplarınıza katılmaktan onur duyarım :smiley:)

Saygılar . :smiley:

İyi günler.

Hoş geldin;
Doğayı hep vahşilik ve yoksunluk diye anlattıkları için herhalde böyle düşünülüyor...
Oysa Doğa dinginlik ve huzur verir insana...
Ama bilmem kaç "M" li alışveriş merkezlerinde ortamdaki elektro manyetik alanlara rağmen istediğimiz yiyeceğe ve ihtiyaçlarımıza ulaşmak cazip gelir olmuş günümüz insanına
Bütün yeni arkadaşalra hoş geldiniz demek isterim
Gerçi bende daha yeni üye statüsündeyim ama şöyle bir baktım benden sonra iki sayfa katılan olmuş demekki çömezliğimin bitmesine az kaldı :D

aileye yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz
bol çamurlu ve görsellik dolu paylaşımlarda buluşmak dileğiyle :smiley:

asTRa_mk3' Alıntı:
Merhaba,
İstanbul Beylikdüzünden Hakan ben Off-Road ilgimi çekiyor.Hatta hesaplı,çokta profesyonel olmayan,LR Defender almayı planlıyorum.
Herkese iyi forumlar.

herkes tekrar hoşgelmiş sefa getirmiş :smiley:)
hakan bey sizde hoşgeldiniz şunu ekleyeyim tüm defenderlar hesaplıdır ve çok da profesyoneldir .):smiley:::smiley::smiley::smiley:

2.mahmut' Alıntı:
herkes tekrar hoşgelmiş sefa getirmiş :smiley:)
hakan bey sizde hoşgeldiniz şunu ekleyeyim tüm defenderlar hesaplıdır ve çok da profesyoneldir .):smiley:::smiley::smiley::smiley:

Teşekkür ederim.
Aslında,aracın çokta yabancısı sayılmam.Askerlik görevim boyunca 12 ay üzerinden inmedim.Ama,o günden bugüne 17-18 yıl geçmiş.

Merhaba arkadaşlar,
adım Serhat (25) . Siteyi temmuzda yapacağım Bosna-Hırvatistan gezisi için bilgi toplarken tesadüfen keşfettim. Görüşmek üzere. : )

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) başlığımıza festivalimize hepinizi bekliyoruz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57706

mrb ben rukiye 32 yaşındayım.çini ve porselen bezeme sanatı ile ilgileniyorum.asıl işim satış eğitmenliği.tam bir lezzet canavarıyım mutfakta lezzet keşfetmeyi çok seviyorum buunla ilgili mutfak sanatları akademisinde eğitim aldım.bisiklete binmeyi, yüzmeyi ,dalmayı çok seviyorum.görüldüğü gibi birbiriyle alakasız birçok alanla ilgileniyorum :smiley:kendimi böyle mutlu hissediyorum.spor hocamın sayesinde formunuzu öğrendim .çok başarılı buldum aktivitelerinizi umarım katılıp iyi vakit geçirirz .İnsan gözdür, görüştür, gerisi ettir. İnsanın gözü neyi görüyorsa, değeri o kadardır. çok gezip çok görmek dileğiyle......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR