Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,099

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

otecopel merhaba, Gezenbilir Forum sayfalarında en üstte bulunan satırda nereye gitmek isterseniz kolayca ulaşabileceğiniz bölümlerimizin satırı bulunuyor. İkinci olarak fotoğraf yüklemek için mesaj yazdığınız syfaya gittiğiniz zaman mesaj kutusu altında bulunan

Eklenti: [Dosyayı Mesajın İçine Yerleştir 1] (daha çok eklenti)

satırı kendi dosyanızda kayıtlı bulunan yüklemek istediğiniz fotoğrafları seçerek ve kolaylıkla yükleyebileceğiniz bir seçeneğimizdir :smiley:

Etiketler

Merhaba;

Ben Murat,97 model 2.2 opel frontera aldım,iyi mi yaptım bilmiyorum henüz toplamakla meşgulum,bulunduğum yerde sadece bende var bu araçtan, parça bulunması ve fiyat sorunu var,bakalım tek maaşlı bir memur olarak ayakta tutabilecekmiyim?? :smiley: :smiley:

Sizlerinde bana fikir vererek yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum ve bekliyorum

sayın ceranus ilginiz için teşekkürler tabiki sizler cözdüğünüz için sizlere basit geliyor ama biz yeni kullanıcılara biraz karışık geliyor ilginiz için teşekkürler.Bütün doğa tutkunlarına selam yenı katılan arkadaşlarımada hoş geldiniz diyorum keyifli paylaşımlar. ;)

merhaba dalgacı kardeş murat hoş geldin arımıza aracında hayırlı olsun fena bir secim değil ama tabiki bütce meselesi bunları toplamak sana yardımcı olabilirim benım işim antalya da opel servis hizmeti vermektir herhangi bir sorunun yada yedek parcayla iligi sıkıntın olursa yardımcı olurum teknık alanda sorularını beklerim.hayrlı olsun tekrardan.0532 - 0541 762 00 27-0242 3464657.

otecopel' Alıntı:
beyler ya bu sitenın yapımcısı yönet meni kurucusu her ne diyorsanız arkadaşlar yokmu şöyle basit yoldan cözmek cok karışık foto yüklemek zor her şey zor yardım almak lazım bu siteyi cözmek için cok karışık murat kardeş bi iletsen yetkili arkadaşlara heeeee hadi bakalım bunuda cözeriz ? dee :mad: ;D türk milleti neyi cözemedikki bunu cözemiyecek.teşkürler bayyyy.
zor olan herzaman dahaçok sevilir.:smiley:)))

otecopel' Alıntı:
sayın ceranus ilginiz için teşekkürler tabiki sizler cözdüğünüz için sizlere basit geliyor ama biz yeni kullanıcılara biraz karışık geliyor ilginiz için teşekkürler.Bütün doğa tutkunlarına selam yenı katılan arkadaşlarımada hoş geldiniz diyorum keyifli paylaşımlar. ;)

Hüseyin Bey iyi günler.
Fotoğraf yükleme işi halloldu mu ? Gerekiyorsa biraz daha yardımcı olmaya çalışabilirim.

Sevgiler,
Tayfun Sözer.

Uzun zamandır hayalini kurduğum araç olan 4x4 aldım. aracım Nissan 98 model pathfinder. bakalım neler olacak....

yok be tayfun hocam benım not buk format lanmıştı c den bir türlü alamıyoruz o yuzden de atacak bir şey bulamadığım için denemedim ama size cok teşekkürler burada yardım isteyeceğim ilk kişi siz siniz selamlar.antalya yanıyor.

oguzhancilingir' Alıntı:
Uzun zamandır hayalini kurduğum araç olan 4x4 aldım. aracım Nissan 98 model pathfinder. bakalım neler olacak....
aracın hayırlı olsun oğuzhan bey.allah kaza bela vermesin.iyi günlerde ve bol çamurda kullanın.
:smiley:

mrb ben ufuk84 dogumluyum,gemi kaptanıyım,istanbulda yasiyorum,tam bir doga severim,amator olarak dagcılık,kampcilik,off road,yapıyorum,herkeze selamlar...

otecopel' Alıntı:
merhaba dalgacı kardeş murat hoş geldin arımıza aracında hayırlı olsun fena bir secim değil ama tabiki bütce meselesi bunları toplamak sana yardımcı olabilirim benım işim antalya da opel servis hizmeti vermektir herhangi bir sorunun yada yedek parcayla iligi sıkıntın olursa yardımcı olurum teknık alanda sorularını beklerim.hayrlı olsun tekrardan.0532 - 0541 762 00 27-0242 3464657.

Teşekkür ederim gerektiği zaman mutlaka arayacağım,Antalya ya yakınım fırsatım olursa uğrayabilirim de

Merhaba Arkadaşlar..
İstanbuldan Şükrü Fırat..off road meraklısıyım(amatör) abim ve ben arada bir dağ tepe gezeriz...Bende vx100 abimde g 270 var..Eğer etkinliklerinize davet ederseniz katılmak isteriz..Teşekkürler

Selamlar Volkan ben, İstanbul Kadıköy'denim, yıllardır ara ara misafir olarak gezdiğim foruma bir süre önce üye olmuş bulunmaktayım. Otomobil ve motorsporları gerek hobi olarak gerek spor olarak her zaman ilgimi çekmiştir. Dolayısıyla ilk defa olarak spor ve nazik değilde 4x4, dağa taşa vuracağımız, keyifli gezilerimizde bizi yarı yolda bırakmayacak, ama orasına burasına bişeymi olacak demeyeceğimiz bir arabamız olsun istedik (bu da kendi alanında farklı bir spor arabaymış gibi bir bakıma :smiley: ). Bir kaç aydır araştırmalarımı yoğunlaştırdım (hem aracın kendisiyle ilgili hemde modifye konusuyla ilgili) ve son olarak bir Mitsubishi L200 4x4 te karar kılarak aracı aldım. Yakında bir tane daha alabiliriz hatta kısmet olursa.

Aracı ya da araçları amatör düzeyde hem görsel, hemde hafif off-road şartlara göre düzenleyerek hafif bir modifiyeden geçireceğim. Hem buradan edindiğim hem yurt dışı ve Türkiye'deki diğer kaynaklardan edindiğim ve edineceğim çeşitli bilgileri sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım. Gerçi ben foruma yeni katıldım ama, o kadar çok okumuşumki zaten bazı arkadaşları ismen tanıyacak vaziyete gelmişim.. Herkese keyifli sohbetler, saygılar..

Merhaba,
İstanbul Beylikdüzünden Hakan ben Off-Road ilgimi çekiyor.Hatta hesaplı,çokta profesyonel olmayan,LR Defender almayı planlıyorum.
Herkese iyi forumlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR