tostos1' Alıntı:Google vasitasiyla buldum. Ama kelimeyi tutturmak lazim. Yazdigim kelimeyi unuttum, tekrar benzer kelimeler yazdim, ulasamadim, tekrar bulana kadar baya sinir oldum arama motoruna.
Tesekkur ederim. Insallah donecegim. Tanisma kisminda bir karisiklik var galiba. Ben normalde kendimi tanittim, ama mesajim diger mesajimlami karismis. Yada benzer konuya mesaj atmisim. Ok buldum mesajimi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.msg667179#msg667179enverdede' Alıntı:Ülkene dönüp burada çalışma düşüncen bile her şeyin önüne geçiyor benim için.önce sayfamıza hoşgeldin diyorum.
mertbirincioglu' Alıntı:hoşgeldiniz Adem Bey çok güzel hayaller bunlar...koyları gezmek yelkenli tekne rüya gibi şeyler...keşke herkese nasip olsa bu şans....
berkcantp' Alıntı:sayın yelkenci hoşgeldin,allah gönlüne göre versin
enverdede' Alıntı:Adem kardeş hoşgeldin.Bu foruma daldıkça neden ısrarla üye ol dediğimi anlayacaksın .Atölyenin çatısında bitirip denize indirdiğiniz teknenin öyküsünü izlemek isteriz burada.İnşallah hayallerine kavuşur(tanıyan biri olarak kavuşacağına inanıyorum) bizlerde teknenle mavi turun ne olduğunu yaşayarak öğreniriz sayende.
mrtvural' Alıntı:Yakın zamanda bir etkinlik yada bir tanışma toplantısı olsa da tekrar bir araya gelebilsek. Önceden tanıştığımız dostlarla sohbet, aramıza yeni katılan arkadaşlarla da tanışmak isteriz.
Kocaeli'den Selamlar
Murat VURAL