Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,835

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, ismim Orhan.. Ankara Ostim'de ağır vasıtaların yedek parça ithalat ve ihracat işini yapıyoruz. Herkese selamlar..

Etiketler

MERHABA,sevgili arkadaşlar ben erzurumdan murat,sizin gibi değerli dostlara katılma şerefini yaşıyorum,umarım güzel dostluklar kurarız.saygılarımla. murat

merhabalar yeni üyeyim adım selim yaşım 42 1981 model suburban sahibiyim izmit/kocaeli'nde yaşıyorum görüşmek üzere...

Merhabalar; Gezen Bilir dostları...

Ben yelkenci Adem Avcı.03.03.1959 Rize doğumluyum.Doğa ve deniz tutkunuyum.İst-Acıbadem'de ikamet etmekte, Üyeniz Enver Dede ile aynı apartmanda oturmaktayım.4-5 sene öncesine kadar Transporter karavanım vardı.Çocuklar büyüyünce karavan küçük kaldığından sattım.(34 Z 3031) alan belki aranızda dır.Ege ve Akdeniz'i 15 seneye yakın yazları dolaştım.Yine Transporter(city one) arabamla yazları genellikle temmuz ayı tatilimi inbükü(marmaris) orman kampında geçiririm.20 senedir buraya uğramadan edemem.Son 5 senedir de devamlı buraya gitmekteyim.Zodiac botumu da yanıma alıp buradakileri koyları gezer, balık tutarım.''Hayat benim için bir gündür oda bugündür.'' felsefesiyle yaşamaktayım.Amacım iki sene içersin de Fethiye'ye yerleşmek ve 12-13 metre yelkenli bir tekne almak.Hayatımın kalan kısmını Ege ve Akdeniz koylarını gezerek teknede yaşamak.İnşallah he rşey herkesin gönlünce olur.Saygı ve selamlar..

Adem Avcı

Photo-0834.jpg

Güzel İzmir'den herkese selamlar. Ben Ahmet 28 yaşındayım. 66 model Jeep Gladiator sahibiyim...

Sayın Yusuf Bey..

Enver abiyi bende çok severim.Onun sayesinde buraya üye oldum.Umarım tanışma fırsatımız olur.Selamlar..

Adem kardeş hoşgeldin.Bu foruma daldıkça neden ısrarla üye ol dediğimi anlayacaksın .Atölyenin çatısında bitirip denize indirdiğiniz teknenin öyküsünü izlemek isteriz burada.İnşallah hayallerine kavuşur(tanıyan biri olarak kavuşacağına inanıyorum) bizlerde teknenle mavi turun ne olduğunu yaşayarak öğreniriz sayende.

yelkenci' Alıntı:
Merhabalar; Gezen Bilir dostları...

Ben yelkenci Adem Avcı.03.03.1959 Rize doğumluyum.Doğa ve deniz tutkunuyum.İst-Acıbadem'de ikamet etmekte, Üyeniz Enver Dede ile aynı apartmanda oturmaktayım.4-5 sene öncesine kadar Transporter karavanım vardı.Çocuklar büyüyünce karavan küçük kaldığından sattım.(34 Z 3031) alan belki aranızda dır.Ege ve Akdeniz'i 15 seneye yakın yazları dolaştım.Yine Transporter(city one) arabamla yazları genellikle temmuz ayı tatilimi inbükü(marmaris) orman kampında geçiririm.20 senedir buraya uğramadan edemem.Son 5 senedir de devamlı buraya gitmekteyim.Zodiac botumu da yanıma alıp buradakileri koyları gezer, balık tutarım.''Hayat benim için bir gündür oda bugündür.'' felsefesiyle yaşamaktayım.Amacım iki sene içersin de Fethiye'ye yerleşmek ve 12-13 metre yelkenli bir tekne almak.Hayatımın kalan kısmını Ege ve Akdeniz koylarını gezerek teknede yaşamak.İnşallah he rşey herkesin gönlünce olur.Saygı ve selamlar..

Adem Avcı

hoşgeldiniz Adem Bey çok güzel hayaller bunlar...koyları gezmek yelkenli tekne rüya gibi şeyler...keşke herkese nasip olsa bu şans....

Cümleten merhabalar

Siteye uzun süre önce üye olmuşum ama unutmuşum.Tekrar keşfettim ayrılmamak ümidiyle

selam gezen bilirüyeleri sizlerle tanışmak sizleri tanımak bilgi paylaşımı yapmak isterim
ben antalyadan ahmet offroad tutkunu biriyim şimdilik pajero kısa sase aracımla katılmaya çalışıyorum

mesleğim oto elektrik vekilima üzerine çalışıyorum selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR