Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,815

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz hoş paylaşımlar dili yorum

Etiketler

merhaba Ben Pursık itanbulda oturuyorum.Eğitimciyim daha çok dağcılk ve macera sporlarıyla ilgileniyorum. teşekkürler

Bu sitedeki coğu alana ilgim var ve günümü tanışma platformalarına mesaj yazmakla geçireceğim galiba, hadi hayırlısı. Bu arada herkese merhaba, Fikret ben, Ankara'da yaşamak durumunda kalan bedbaht İzmir'lilerdenim. :p (Ankaralılar alınmasın lütfen). Ne yapalım, saçları olmayan bir bayana benziyor denizi olmayan bir şehir (bence).

oktayyap40' Alıntı:
Gezenbilir Sitesinin Değerli Üyeleri,
Hepinize merhabalar. Adım Boğaç Oktay Yapıcı. Kırşehirde ikamet ediyorum. 42 yaşındayım ve evliyim. Merkezde bir ilköğretim okulunda öğretmenlik yapıyorum. Av ve doğa sporlarına karşı merakım var. Tabiki kampçılık ta ruhum da var. Av mevsimi açıldığında bıldırcınla başlayıp, keklik, tavşan ve bulabilirsek kaz ve ördekle sezonu tamamlıyoruz. Bizim sezon yazın ağustosun ortalarında açılıp şubat sonuna kadar devam ediyor. Dolayısi ile eğer gerçekleştirebilirsem benim avcılık gerçekten değişik bir boyut kazanacak. Aşağı yukarı 1 senedir vakit buldukça bu siteye girip gezinmekteydim. Ve artık depreşen Motokaravan tutkumu artık kafamda aşağı yukarı oluşturmaktayım, tabiki gezenbilir sitesinin değerli siz üyeleri sayesinde.(merakımı gideren yanıtlar alarak.) Yapılmış olan karavanları imalat aşamasındayken takip edebildiğim fotoraflarından takip edebildiğim ve hatta Yusuf Beyin Klasikleşmiş olan karavan yapım hikayesini değişik formatlarda bilgisayarıma indirip boş kaldıkça tekrar tekrar okuyup gözden geçiriyorum. Bu arada yolda, yolculuk esnasında gördüğüm karavan olursa özellikle muhabbet etmek için yolumu değiştirdiğim de oluyor. Mesala 1 mayısta Ürgüp Göreme seyahatim esnasında Kaya Kampinge arabayla girip hem kamping görevlilerinden hemde yabancılarla muhabbet edip yaşantıları ve araçları hakkında bişeyler öğrenmeye çalışmıştım.
Bakalım kısmet olursa bende ileride bir motokaravan sahibi olmak istiyorum.

mustafa coskun' Alıntı:
herkese merhaba.uzun bir sureden beri siteyi takip ediyorum.31 yasindayim ve ozel bir sirkette muhasebe,finansman isiyle ugrasmaktayim.serkan35 adli üyenizden 4x4 virüsü bulasti.1974 model vosumu satip off road camiasina adimimi atmak istiyorum.bundan sonra olacaklardan serkan35 sorumludur ;D Not:4x4 icin icisleri bakanindan henüz onay alinmamistir. ;D

pursık' Alıntı:
merhaba Ben Pursık itanbulda oturuyorum.Eğitimciyim daha çok dağcılk ve macera sporlarıyla ilgileniyorum. teşekkürler

Mami Bus' Alıntı:
merhaba, cem bedestenci, istanbul'dan aranıza katılıyorum :smiley: 1979 model T2 VW Karavanım var, gezmek olsun bana yeter, herkesi selamlıyorum

aegeanbreeze' Alıntı:
Bu sitedeki coğu alana ilgim var ve günümü tanışma platformalarına mesaj yazmakla geçireceğim galiba, hadi hayırlısı. Bu arada herkese merhaba, Fikret ben, Ankara'da yaşamak durumunda kalan bedbaht İzmir'lilerdenim. :p (Ankaralılar alınmasın lütfen). Ne yapalım, saçları olmayan bir bayana benziyor denizi olmayan bir şehir (bence).

Gezenbilir Ailesine Hoşgeldiniz..

Merhaba,

welcome1.jpg

aegeanbreeze' Alıntı:
İzmirden hatırladıgım iki şey var (gerçi uzun yıllar oldu) kordonda denizin kenarında burnunuzu tutmadan yürüyememek ;D ;D ;D
ve elleri boş olsabile çeneleriyle yön tarif eden insanlar ::smiley:

CEM50' Alıntı:
İzmirden hatırladıgım iki şey var (gerçi uzun yıllar oldu) kordonda denizin kenarında burnunuzu tutmadan yürüyememek ;D ;D ;D
Sayın cem50 Ankaralılar alınmasın demiş arkadaş ;) birde şu var deniz kenarı çekici olmasa yurdumun her sahilinde bir ankaralılar sitesi olmazdı.Zordur alışana her yükseltinin arkasında denizi göreceğim hissini bastırmak. Seviyoruz yurdumuzun her ilini ve Atamızı bağrında tutan Başkentimizi.

aegeanbreeze' Alıntı:

???

CEM50' Alıntı:

Yeni katılan arkadaşlar Dostluk ve H O Ş G Ö R Ü ortamına hoşgeldiniz. ;)

Sevgi ve saygılarımla
Tayfun Sözer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri