Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,799

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

berkkamu' Alıntı:
Bu arada kendımı tanıtayım. İsmim Ebru. İstanbul ataköydeyım. Bir holdıngın kurumsal iletişim müdürlüğünü yapıyorum. Çeşitli etkinliklerde bir araya gelebilmek dileğiyle... Bu arada sitenin karışıklığına katılıyorum. Benım de çözebilmem uzun bır zaman aldı. Henüz tam olarak çözdüğümü de sanmıyorum .

valla arkadaşa katılıyorum hala şitenin kullanımını çözemedim 2 aydırda sabırla uğraşıyorum ;D ;D beceriksiz olduğumu kabul ediyorum ama bu kadarı fazla geldi bana ;D ;D ;D

Arkdaşlar hoşgeldiniz.

Sitenin kullanımı ile ilgili sorunlar için yardım bölümüne bakabilirsiniz ;) http://www.gezenbilir.com/index.php?action=help

Sevgiler
Tayfun Sözer

Etiketler

Ben İstanbul'dan ismail..Site paylaşım için gerçekten faydalı olmuşş.. Ben bisiklet ve fotoğrafla ilgiliyim..Ama off roadla flört halindeyiz..

Sevgiler..

MERHABA,
İZMİR KARŞIYAKALIM, 1956 MODELİM , SİTEYE ŞİMDİ ÜYE OLDUM.KIŞ DÖNEMİNDE İZMİR CIVARINDA DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ YAPMAKTAYIZ.
23 NİSANDA BAFA GÖLÜ KAMPI VE KRAL YOLU YÜRÜYÜŞÜ YAPTIK.
21/22/23/ MAYIS 2010 DA ISPARTA DEDEGÜL DAĞI TIRMANIŞINI YAPTIK.
İZNİMİZİ AYARLAYABİLİRSEK HAZIRAN AYINDA KONYA EREĞLİDEN TARSUS YÜRÜYÜŞÜMÜZ VAR İNŞALLAH.
SİTEYE HOŞ BULDUK DİYEREK SEVGI VE SAYGILARIMI SUNUYORUM

KORDELYA' Alıntı:
MERHABA,
İZMİR KARŞIYAKALIM, 1956 MODELİM , SİTEYE ŞİMDİ ÜYE OLDUM.KIŞ DÖNEMİNDE İZMİR CIVARINDA DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ YAPMAKTAYIZ.
23 NİSANDA BAFA GÖLÜ KAMPI VE KRAL YOLU YÜRÜYÜŞÜ YAPTIK.
21/22/23/ MAYIS 2010 DA ISPARTA DEDEGÜL DAĞI TIRMANIŞINI YAPTIK.
İZNİMİZİ AYARLAYABİLİRSEK HAZIRAN AYINDA KONYA EREĞLİDEN TARSUS YÜRÜYÜŞÜMÜZ VAR İNŞALLAH.
SİTEYE HOŞ BULDUK DİYEREK SEVGI VE SAYGILARIMI SUNUYORUM

Değerli Kordelya.Modelinizi yazmışsınız ama markanızı yazmamışsınız :D
Hoşgeldiniz diyor,biz de sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

İzmir'den Gülen,doktorum
bizler gibi gezmeyi seven herkese merhabalar

gerçi üye olur olmaz, kendimi bile tanıtmadan, soru yağmuruma başladım ama kusura bakmayın artık :smiley:

aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz

Yeni katılan tüm arkadaşlar, hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Herkese keyifli paylaşımlar.Aradığınız herşeyi, bilgilenmek istediğiniz her konuyu yanıtlayacak birilerini buluyorsunuz.Özellikle gezip tozma konusundaki paylaşımların üstüne yok desem yeridir. Selamlar ''Güzel İzmir'den''.

Merhaba Ben de ALİ

ELEKTRONİK Müh.

Elektronik projelerinizde de yanınızdayım.

Merhaba.Ben Atakan Gezenbilir'i uzun zamandır takip ediorum.Land Rover Hayranıyım :smiley: ÖzeLLikle Defender ve Discovery I. Herkeze Saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri