Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,786

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, Ben Neslihan,

Turizmci, İK, Eğitim konularında bir otelin İK ve Eğitim Direktörlüğünü yapmaktayım.
Boş zamanlarımda kayak, sörf, yelken yapmaktan hoşlanıyorum.hafta sonu tüm faaliyetlere katılabilirim..
Sevggiyle kalın.
Güneşiniz Gönlünüzde Olsun

Etiketler

herkeze selamlar ben jack :smiley:

Eski amerikan araçlarına ilgim oldukca fazla.şu ana kadar 4 amerikan arabası topladım 5 .si de yolda . :D

Merhaba benim ilgilendigim alan MOTO KARAVAN lar.İnşallah nasip olursa almayı yada kendim birşekilde yapmayı deniyecegim meslegim mobilya.Bunun yanısıra elektirik,elektronik,su tesisatı ilgi alanlarımdadır.şuan arştırıyorum bilgi acısından inşallah fırsatını buldugum an girişimimi yapacagım.MOTO KARAVAN hakıdada yardımcı olursanız sevinirim ::smiley: ::smiley:

Sayın turan69 aramıza hoş geldiniz anlaşılan sizde bu sevdaya kapılmışsınız sizi karavan bölümüne bekliyoruz aradığınız her şey var orada saydığınız özelliklerinize bakılırsa çok rahat bizimde yardımımızla kendi karavanınızı yaparsınız,burada kendi karavanını yapmış ve yapmakta olan çokca arkadaş var insanın kendi el emeği ile yaptığı karavanı ile gezmesinin keyfi başka oluyor ;) her türlü yardımcı oluruz aşağıdaki linkte çokca örnek var oradan takip edebilirsiniz kalın sağlıcakla.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=336.0

Herkese merhabalar. Ben de İstanbul'da yasıyorum. Doga sporlarına meraklıyım son zamanlarda bırkac trekkıng grubunun faalıyetlerıne katıldım ancak sitenizin herhangi bir etkinligine katılma imkanım olmadı. Off road ile ilgili detaylı bilgi ve bu ısle ilgili egitim olup olmadıgını merak edıyorum. Herkese kolay gelsin.

Hepiniz hoş geldiniz...
Etkinlikler zaman zaman yapılıp duyuruları sitede yayınlanıyor forumu dikkatli takip ederseniz kesinlikle size uyan bir etkinliğe dahil olursunuz.Yeterki dikkatli takip edin yazılanları kesinlikle bir hafta sonu kendinizi doğanın kucağında yeni arkadaşlarla birlikte bulacaksınız..

pebru' Alıntı:
Herkese merhabalar. Ben de İstanbul'da yasıyorum. Doga sporlarına meraklıyım son zamanlarda bırkac trekkıng grubunun faalıyetlerıne katıldım ancak sitenizin herhangi bir etkinligine katılma imkanım olmadı. Off road ile ilgili detaylı bilgi ve bu ısle ilgili egitim olup olmadıgını merak edıyorum. Herkese kolay gelsin.

sizin sorduğunuza gelincede bildiğim kadarıyla bir off-road eğitimi şuan için yok fakat temel bilgileri Uzman tv yardımıyla Mehmet Becce ağabeyimizin ağzından dinleyebilirsiniz.En azından teoride bilgi sahibi olur gezilere katıldıkça bu işe gönül vermiş kişilerle çamurlara bata çıka yeni tecrübeler kazanırsınız...

Off-road için biraz geç artık heryer kurudu su yok çamur yok o yüzden araçları çoğu kişi yıkattı temizletti bakımlarını yapıyor,ağır off-road yerine günübirlik gezilere yada haftasonunu değerlendirmek için 2 günlük kamplı gezilere çıkıyoruz.Tabii bu arada çamuru bulursak dalmadanda edemiyoruz ;D
Trekkinge gelince hiç denemedim sanırım bana zor geliyor yürümek o yüzden yorum yapamayacağım...
Fakat şöyle bir alternatif daha var siz bir başlık açın günü siz belirleyin belki size uyan zaman başkalarınada uyar bir aktivite yapılmış olur...

Bu arada kendımı tanıtayım. İsmim Ebru. İstanbul ataköydeyım. Bir holdıngın kurumsal iletişim müdürlüğünü yapıyorum. Çeşitli etkinliklerde bir araya gelebilmek dileğiyle... Bu arada sitenin karışıklığına katılıyorum. Benım de çözebilmem uzun bır zaman aldı. Henüz tam olarak çözdüğümü de sanmıyorum.

abdullah2341' Alıntı:
Bize her yer çamur :smiley:
kemerburgazda kurur yakında tahta gibi olur merak etmeyin.Yok bu haftada çamur olacak ıslak kalır dıyorsanız davet edin toplanıp gelelim ;)
pebru' Alıntı:
Önümüzdeki çamurlara hazırlanmak ıcın ıyı bır sure var o zaman Cenk Bey. :smiley:

hiç sormayın keşke kış gelse biran önce ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR