Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,765

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

bora1071' Alıntı:
hoşgeldiniz. bu arada bende aksaraylıyım. annem, babam aksaraylı. anneannem ise nevşehirli ;D azılı soyismi belki tanıdık gelir.
hoş bir karşılaşma oldu bora bey. ben nevşehire sürekli gidip gelmeme rağmen 10 yıldır aksaray merkezde görev yapıyorum. aksaraya gelirseniz bir çay olsun kahve olsun içmeye beklerim

Etiketler

şehzade' Alıntı:
hoş bir karşılaşma oldu bora bey. ben nevşehire sürekli gidip gelmeme rağmen 10 yıldır aksaray merkezde görev yapıyorum. aksaraya gelirseniz bir çay olsun kahve olsun içmeye beklerim

ok inşallah eşref bey.

herkese merhaba..ben ÇİTA..
Kahramanmaraştan.. siteye yeni üye oldum..mesleğim topoğraflık..ama benim ilgi alanım;motorlar-makinlar...

Paylaştıkca çoğalan değerlerden 1.cisi SEVGİ..; 2.cisi bilgidir..

bu siteyi açanlara teşekkür ediyorum..

tüm arkadaşlara sağlık -mutluluk ve esenlikler dilerim..

selamlar..sevgiler..saygılar..

Gezenbilir ailesine yeni katılan arkadaşlarım aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim..

Teşekür ederim sayın THE FARUK..

İmzanızda'da dediğiniz gibi.. Bencede TOYOTA...

1997 XEİ SW corlola gibisi varmı..!! doyamadım ben bu arabaya..

Aramıza tüm yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum keyifli paylaşımlar.
Sizleri karavan bölümünede bekliyoruz kendi karavanını yapan arkadaşların sayısı iyice arttı bu sezon yeni el emekleriyle tatile çıkmak için sabırsızlıkla bekliyorlar,paylaşımla yapılamayacak iş yoktur belki sizinde karavanınız olur doğada özgürce gezersiniz kimseye ve hiçbir yere bağlı kalmadan ;)

ÇİTA' Alıntı:
herkese merhaba..ben ÇİTA..
Kahramanmaraştan.. siteye yeni üye oldum..mesleğim topoğraflık..ama benim ilgi alanım;motorlar-makinlar...

Paylaştıkca çoğalan değerlerden 1.cisi SEVGİ..; 2.cisi bilgidir..

bu siteyi açanlara teşekkür ediyorum..

tüm arkadaşlara sağlık -mutluluk ve esenlikler dilerim..

Hoş gelmişiniz arkadaşlar ... Çıta dostum topoğrafik derken topoğrafmısın ...

yenigelen arkadaşlar yeni hem gezip hem bilirler hoş geldiniz .... ilgi alanıma yakın butun dostları beklerim .... 1. off road çamurda yüzmek , 2 zıpkınla dalış deniz,derede yüzmek,3.rakı balık mangal şişede yüzüp balık olmak., ilgi alanlarım kocaeli gebzeye yakın olan arkadaşlara durulur .bir gun bir yerde gezip bilip buluşalım. ;) ;) ;)
sonuçta .ateş,su,hava, toprak , benden ilavede .............. ;D ;D ;D rakı,balık,kavun, peynir.............. ;D ;D ;D ;D ;D
HOŞ GELDİNİZ

herkese merhaba;
yeni yerler görmek, yeni yaşamlar yeni insanlar tanımak ve gitmek isteyenlerdenim ben de...
umarım doğru yerdeyim:smiley:

Afrasyap' Alıntı:
Hoş gelmişiniz arkadaşlar ... Çıta dostum topoğrafik derken topoğrafmısın ...

Sayın Afrasyap..;
evet topoğrafım..Baraj-yol-sanayi yapıları, haliahazır harita alımları..işeri..
şu anda bir gölet işi ile uğraşmaktayım..

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım .bu sıteyi ınternette gezerken gördüm merakettim inceledim ve üye oldum.reklam sektöruyle uğrasmaktayım 4x4olan herseye ilğim var :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri