CEM50' Alıntı:İzmirden hatırladıgım iki şey var (gerçi uzun yıllar oldu) kordonda denizin kenarında burnunuzu tutmadan yürüyememek ;D ;D ;D
ve elleri boş olsabile çeneleriyle yön tarif eden insanlar :
TezzMertek' Alıntı:Geçmişe mazi deniyor Cem Bey ,
Fi tarihte kaldı o görüntüler.
Şimdilerde Alsancak Gündoğdu Meydanında konserler veriliyor gece geç saatlere kadar.
karderen' Alıntı:selamlar! eren ben, kafkas üniversitesi (kars) veterinerlik fakültesinde öğrenciyim,hayatımda ki monotonluktan sıkılmış biriyim, trecking ve su sporlarına meraklıyım ve hala meraklıyım henüz bir faaliyet göstermiş değilim ama umutluyum ;D
olmaz mı karavanla dolaşmak kimin hayali değil ki bi karavanım olsa arkasına küçük bir scoter koyabileceğim yeri olsa gönlümce dilediğim yerde konaklayıp motorumla istediğim yeri gezebilsem ama işte sanırım o bir daha bi mesleği elime aldıktan sonra kenara biraz para koymaya baslayınca yapabıleceğim birşey ama tabikide forumda ilgilenirim karavan bölümüyleyaybek' Alıntı:Eren merhaba aramıza hoş geldin,benim memlekette öğrenciymişsin sevindim duygulandım birden doğayı sevmek doğada olmak güzel bir şeydir merakın ve umudun hiç bitmesin,eğer ilgin varsa karavan bölümünede bir bak biz bu forumda paylaşarak yardımlaşarak kendi karavanlarımızı yaptık ve her fırsatta doğadayız yaz kış farketmiyor