Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,465

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,965
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz

Etiketler

CEM50' Alıntı:
İzmirden hatırladıgım iki şey var (gerçi uzun yıllar oldu) kordonda denizin kenarında burnunuzu tutmadan yürüyememek ;D ;D ;D
ve elleri boş olsabile çeneleriyle yön tarif eden insanlar ::smiley:

Geçmişe mazi deniyor Cem Bey ,
Fi tarihte kaldı o görüntüler.
Şimdilerde Alsancak Gündoğdu Meydanında konserler veriliyor gece geç saatlere kadar.

TezzMertek' Alıntı:
Geçmişe mazi deniyor Cem Bey ,
Fi tarihte kaldı o görüntüler.
Şimdilerde Alsancak Gündoğdu Meydanında konserler veriliyor gece geç saatlere kadar.

Sen de mi ? sayın moderatör :smiley: :D ;D

Hmm yazdığım mesaj biraz yanlış anlaşıldı sanırım, alınganlık gösterenler olmuş. Ankara'ya hakaret manasında birşey söylemedim, sadece kişisel tercihimi belirttim o kadar. Denizi olan şehirleri, denizi seviyorum, sadece bu. Ankara'ya deniz getirin buraya da bayılırım emin olun:smiley: İzmir denince sadece şehrin kendisi değil güzel olan, çevresi de buna dahil. Deniz yanında yeşili de severim, sanırım bu gezmeyi seven hepimizin ortak noktalarından biridir. Neyse, sonuçta benim bildiğim bir gerçek var ki özellikle Ankara'da yaşayan hatırı sayılır sayıda İzmirli var ve hepimiz İzmir'i çok özlüyoruz.

Ben Nuh herkese iyi forumlar. Sandıklı Ofroadçılar sayesinde üye oldum. Güzel bir site emeği geçen herkese teşekkürler...

Aramıza yeni katılan arkadaşlarım, hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim..

arkadaşlar aramızda konya da ikamet eden var mı kendileriyle bir tanışmak ve görüşmek isterim . bilgi ve yardım almam lazım bu dağcılık eğitimi ile ilgili

abd_kuzucu , Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, İl İl Türkiye Bölümüzde Konya ilimiz bulunuyor oradan iletişime geçebilirsiniz, bölüm linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=83.0

ayrıca Dağcılık Bölümümüzde de bu konuyu açarak destek alabilirsiniz..

İyi forumlar diliyorum, selamlar

Zerrin Yiğiter

Kesinlikle alınganlık yok bunu ima edecek bir kelime sarf ettigimide düşünmüyorum,
ülkemin her noktası benim için ayrı güzel,
bu forum arkadaş arasında yapılacak düzeyli şaka ve takılmaların yapıldıgı çogunlukla bilgi paylaşımı agırlıklı oldugunu düşündügüm bir yapıya sahip,
öyle anlaşılıyorki izmirli arkadaşlar eleştiriyemi desek takılmalaramı desek sanırım daha bi hassasiyet gösteriyorlar ;D ;D ;D,
şu bir gerçekki karasal iklim şartlarında dogup büyüyen insanların dünya görüşleri ile deniz veya su havzalarına yakın dogup büyüyenlerin ne kadar inkar etselerde dünyaya bakışları farklıdır.

selamlar! eren ben, kafkas üniversitesi (kars) veterinerlik fakültesinde öğrenciyim, hayatımda ki monotonluktan sıkılmış biriyim, trecking ve su sporlarına meraklıyım ve hala meraklıyım henüz bir faaliyet göstermiş değilim ama umutluyum ;D

karderen' Alıntı:
selamlar! eren ben, kafkas üniversitesi (kars) veterinerlik fakültesinde öğrenciyim,hayatımda ki monotonluktan sıkılmış biriyim, trecking ve su sporlarına meraklıyım ve hala meraklıyım henüz bir faaliyet göstermiş değilim ama umutluyum ;D

Eren merhaba aramıza hoş geldin,benim memlekette öğrenciymişsin sevindim duygulandım birden doğayı sevmek doğada olmak güzel bir şeydir merakın ve umudun hiç bitmesin,eğer ilgin varsa karavan bölümünede bir bak biz bu forumda paylaşarak yardımlaşarak kendi karavanlarımızı yaptık ve her fırsatta doğadayız yaz kış farketmiyor ;)

yaybek' Alıntı:
Eren merhaba aramıza hoş geldin,benim memlekette öğrenciymişsin sevindim duygulandım birden doğayı sevmek doğada olmak güzel bir şeydir merakın ve umudun hiç bitmesin,eğer ilgin varsa karavan bölümünede bir bak biz bu forumda paylaşarak yardımlaşarak kendi karavanlarımızı yaptık ve her fırsatta doğadayız yaz kış farketmiyor ;)
olmaz mı karavanla dolaşmak kimin hayali değil ki bi karavanım olsa arkasına küçük bir scoter koyabileceğim yeri olsa gönlümce dilediğim yerde konaklayıp motorumla istediğim yeri gezebilsem ama işte sanırım o bir daha bi mesleği elime aldıktan sonra kenara biraz para koymaya baslayınca yapabıleceğim birşey ama tabikide forumda ilgilenirim karavan bölümüyle :smiley:

Uzun zamandır sitemize girememiştim. Yeni katılan bütün dostlara H O Ş G E L D İ N İ Z diyorum.
Selam ve sevgiler..

Mehmet KARABULUT

Herkese Merhaba!!!
Bende Doğa tutkunu ve dolasıyla arazi araçları tutkunuyum (özellikle JEEP)
Daha önce CJ3 _ CJ5 _ Dodge S100 _ Ve kankim Sayesinde CJ6 _ 88 Defender Kulanmışlığımız ve uğraşmızlığımız var..
Şuan ise hep hayal ettiğim ama cesaret edemediğim fakat gezenbilir sayesinde (çok uğraşırsam yüzünden :smiley: ) 93 Cherokee ZJ 5.2 v8 aldım (hayırlısı)

saygılarımla.
ufuk.

Öncelikle herkese merhaba..
Ben nick'imden de belli olacağı gibi Tolgahan.. Kdz.Ereğli'de ikamet etmekteyim. Gezenbilir Forum'u Murat ALBAYRAK'ın sayesinde tanıdım... Aslında etkinlikleri ve faaliyetleri uzun zamandan beri facebook'taki gruptan takip etmekteydim.. Ama foruma üye olmak anca nasip oldu.. (Açıkçası Sedat Bey hatırlatmasa dahada üye olamayacaktım. :smiley: ) Bugün katıldığımız Maşukiye-Sapanca organizasyonu ile de forum grubunun düzenlediği bir etkinliği canlı ve kanlı olarak görmüş oldum :smiley: İnşallah bundan sonraki etkinliklere katılıp forumdaki diğer arkadaşlarlada tanışmak ümidiyle.. Tekrardan herkese MeRhaBa !..[/size][/size]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.