KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
"Gezenbilir Festivalinde herşey oluyor. Offroad, kamp, yürüyüş, motosiklet, karavan, ateşbaşı sohbet... Ben Bolu civarı diye biiyorum ama sapanca olursa iyi olur ben Koceli'de yaşıyorum çünkü" diyecektim Sedat arkadaşım yetişmiş imdadıma...
Sadece offroad olacağını zannetmiyorum mutlaka sizin de katılabileceğiiz etkinlik ve sohbetler olucaktır. Katılmanızı tavsiye ederim.
Sedat kardeşim, bana özel davetiyen hala geçerli mi? Bak kimseye söz vermiyorum kısss'lara bile Ben motosikletle katılmak isterdim ama yol biraz uzun. Malzemelerimi ve çantamı araçlardan birine koyarız artık. Dönüşte'de izmite atarsınız beni
Gezenbilirin ilk minik üyesiyim. Henüz 4.5 aylık olduğumdan okuyup yazamadığım için annem ve babam benim yerime yazıyor.
Annem ve Babam ( Selma / PASIFFLORA, Behiç Bülent / VAKANÜVİS ) gezenbilirde tanışıp evlenmişler, ikiside gezmeyi çok seviyor.
Benide henüz 15 günlükken dışarı çıkarmaya başladılar, böylece bende gezilere katılmaya başladım. Sanırım bende onlar gibi gezenbilirci olacağım.
Merhaba arkadaşlar ben en cömez karavan meraklısı macerasever bir devlet memuruyum. Çok güzel bir forum istediğim bilgileri bulabileceğimi düşünüyorum. iEmeği geçenlere teşekkürler.
Benim adım Efe Dağdeviren
Gezenbilirin ilk minik üyesiyim. Henüz 4.5 aylık olduğumdan okuyup yazamadığım için annem ve babam benim yerime yazıyor.
Annem ve Babam ( Selma / PASIFFLORA, Behiç Bülent / BEHİÇEFE ) gezenbilirde tanışıp evlenmişler, ikiside gezmeyi çok seviyor.
Benide henüz 15 günlükken dışarı çıkarmaya başladılar, böylece bende gezilere katılmaya başladım. Sanırım bende onlar gibi gezenbilirci olacağım.
Gezilerde görüşmek üzere
Annem ve Babam ( Selma / PASIFFLORA, Behiç Bülent / BEHİÇEFE ) gezenbilirde tanışıp evlenmişler, ikiside gezmeyi çok seviyor.
Merhaba arkadaşlar ben en cömez karavan meraklısı macerasever bir devlet memuruyum. Çok güzel bir forum istediğim bilgileri bulabileceğimi düşünüyorum. iEmeği geçenlere teşekkürler.
Henüz yaş nedeniyle yasal olarak gözgür sayılmasam da tam bir özgürlük tutkunuyum.Madem yaşıyoruz var olan her şeyi yaşayalım düşüncesindeyim.Melez olduğum için hiçbir zaman milliyetçi düşünceye sahip olamadım.Bu yüzden kendimi Dünya vatandaşı olarak saymak daha çok hoşuma gidiyor.Ruhumun özgür olabilmesi için düşüncelerimin de varlığımın da özgür ve plansız olması gerektiğinden gezmeyi ve kendimin bile tahmin edemeyeceği şeyler yaşamayı severim.Kuralları ve sınırları olan insanlardan pek hoşlanmam ama herkesle iyi anlaşmak benim için zor değildir.Biraz asosyallik olsa da bu içime kapanıklığımdan ve hayatımı tek kişilik yaşamamadan kaynaklanır.Bazen insanları çok severim bazense gerçekten ıssız bir adaya düşmeyi dileyecek kadar nefret ederim.Kısaca son derece değişkenimdir.İnsanların sorunları ve hayat hikayelerini dinlemek benim için en az gezmek kadar eğlenceli ve zevklidir.Ne kadar kaderim ailem tarafından çok farklı olarak çizilmek istenmiş olsa da hayallerimin arasında yazar, pisokolog ve iflah olmaz bir gezgin olmak vardır.