KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yeni gelenler, 4x4 alemine hoş geldiz... nezih, güzel ve karizmetik bir sitede bulunduğunuz için, gereken hassasiyet ve bilince sahip olduğunu umuyoruz 8)
ben gurbet'deyim (dogma buyume hollanda) vatanimin dagina tasina topragina ve insanina hayranim....ve benim icin kutsal olan vatana her zaman ozlem duymusumdur....
merhaba aysel hanım .bu dağlara bu topraklara yurdumun suyuna havasına hasret kalmak çok üzücü heralde.inşallah en kısa zamanda gelip hasret giderirsiniz .ama dönmek zor olur dönemessiniz heralde.saygılar
Karşılamanız için teşekkürler aranıza Jimny imle katılmak istiyorum son baktığım saat farkıyla elimden kaçıp gitti Hala Otomatik temiz 1 Jimny aramaktayım
S.n karga kardeş resim sanırım adı geçtiği sakaryada olsa gerek ve muhtelemen önceki yıllara ait. fakat hep özlemini duyuduğumuz bir görüntü.ben öyle havalarda asla evde durmam.isterse kar 70 cm olsun,tabii ki istanbulda bu ölçüdeki kar hayatın durması demektir. ;D ;D