Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,521

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merha Mustafa ben Karadeniz'in incisi Sinop'tan 25 yaşındayım Bilgisayar Teknikeriyim şu doğa hastalığı sardı benidee bu son günlerde ayrıca jeep ile alakalı istediğim her sey var galiba burda o yüzden geldim tanıştığımızada sevindimm arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkese merhaba.forumunuzu uzun süredir takip ediyorum.ilgilendiğim kısım offroad.şimdilik 4x4 üm olmadığı için kendimi bilgilendiriyorum.şu an opel bir aracım var kısmetse 1 sene içinde 4 çekere geçeceğim.ordu korganda yaşıyorum. aslında kışın burada biraz of road yapıyorum taksiyle kar lastiği + zincir bi de 4x4 üm olsa neler yaparım kim bilir.çok gezen biriyim. şu anki aracım 286 bin km de tabi hepsini ben yapmadım 2 senede 100 bin yaptım. dağ bayır heryere gidiyorum.ama 4x4 aldığımda bunu bireysel değil sizlere katılarak yapmak isterim.neyse lafı uzattım şimdi biraz çamur seyredeyim:smiley:

efendim teşekkür ederiz sağolun tekrar herkese merhabalar öğrenmeye aç biri olarak burdaki arkadaşlardan abilerden kardeşlerden çok şey öğreneceğime eminim teşekkür ederim herkese

selam ben izmir den melih 1970 doğumluyum 97 model nissan terrano araca sahibim en kısa zamanda off road gezilerinde görüşmek ümidiyle

Selam!

Ben Emrah. 4X4 tarzı bir araç almak için araştırma yaparken tesadüfen karşılaştığım, alacağım araçlar için hemen her türlü bilgiyi bulabildiğim ve artık araç harici birçok konuda da müptelası olduğum gezenbilir.com'a merhaba.

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
bu konuda gezenbilir lazım
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32031.0

selam ben Bursadan Berkant
18 yaşındayım dağcılık ve treckingden sonra offroada merak sardım 2 ay kadar önce 85 model sj 410 sahibi oldum

aranıza katılmak güzel

merhaba.

bir araç modeli için araştırma yaparken bu siteyi buldum. verilen bilgiler karar vermem için çok faydalı oldu.
bilgileri ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.

doğayla ilgili yürüyüşler ve gezilerden hoşlanıtorum. elektrik elektronik mühendisiyim. 32 yaşındayım ve konyada yaşıyorum.

herkese iyi günler.

Merhabalar,

Ben Bursa da yasiyorum, 1991 model toyota hilux sahibiyim.Aracimi oncelikle av amacli aldim fakat simdi sezon kapali oldugu icin girilmesi zor arazilere girerek guzel vakit geciriyorum.
Aracimla ilgili teknik bilgi ararken siteyi buldum ve yaklasik 6 ay dan beri de takip ediyorum.Gercek ten bilgi paylastikca degerleniyor, bu siteden cok faydanlandim ve hala ilgi ile takip ediyorum.

Saygilarimla.
Recep Ozturk.

Selamlar herkese,
25 yaşında 4 yıllık motosiklet sürücüsü, şu ara offroad araç almak niyetinde olan, fotoğrafçılık ile amatörce ilgilenen, kendini özel sektörün kollarını bırakmış, yeni ve sıcakkanlı bir üyenizim :smiley:

İsmim Onur, benim tarifim budur :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.