Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Tüm forum sakinlerine merhaba...
Rahmetli babama olan hayranlığım ile otomotiv sektörünü meslek olarak benimsedim ve babamdan öğrendiklerim ve mesleğe olan merakım beni, Şişli Endüstri Meslek Lisesine kayıt yapmamı sağladı. 1989 yılında mezun olduktan sonra maddi imkansızlıklar nedeniyle üniversitede çok istediğim uçak motorlarını okuyamadım. Bende karar verdim bu sektörde en iyisi olabilmek için hayat üniversitesinde kendimi yetiştirmek adına piyasada sanayilerde çalışmaya başladım. Bir süre sonra ümraniye sanayi sitesinde kendi işyerimi açtım. Ekonomik nedenlerden 1993 yılının sonlarına doğru bir distribütör firmada işe başladım. Liftin altında başlayan iş hayatım kademe kademe yükselerek, enson eğitimciliğe kadar çıktım. 2001 yılında distribütörlüğün el değiştirmesi ile beraber yaklaşık 300 kişi içinden yeni firmaya geçen 4 kişiden biri oldum. Bu firmada eğitimci ve teknik destek sorumlusu olarak başlayıp enson Eğitim Departman sorumlusu olarak devam ettim. 2008 Ekim ayında, Kurumsal yapıya uymayan yönetim tarzı, verilen vaadlerin yerine getirilmemesi ve yapılan haksızlıklar nedeniyle istifa ettim. Şu anda bir firmada Genel Müdür yardımcısı olarak çalışmaktayım.
Doğa sporları ve kara avcılığı ilgi alanlarıma girmektedir.
Saygılarımla.