Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,936

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

alihay' Alıntı:
Merhaba acemi80 hoşgeldiniz, bende osmaniyeliyim, mehmet borazanın abisiyim, kardeşim sizin öğreciniz, bi dahaki etkinlik mutlaka sizide bekliyoz, haberdada ederiz.

Memnun olurum o gün aranızda olmadığıma üzüldüm

Etiketler

merhabalar tüm gezenbilir camiasına selamlar.. ben sakaryadan levent kıvrakoğlu . bu siteyi yeni keşfettim , gördüğüm tek şey ise sıcak bir arkadaşlık ve yardımlaşma ortamı ... teşekkürler..

Tüm forum sakinlerine merhaba...

Rahmetli babama olan hayranlığım ile otomotiv sektörünü meslek olarak benimsedim ve babamdan öğrendiklerim ve mesleğe olan merakım beni, Şişli Endüstri Meslek Lisesine kayıt yapmamı sağladı. 1989 yılında mezun olduktan sonra maddi imkansızlıklar nedeniyle üniversitede çok istediğim uçak motorlarını okuyamadım. Bende karar verdim bu sektörde en iyisi olabilmek için hayat üniversitesinde kendimi yetiştirmek adına piyasada sanayilerde çalışmaya başladım. Bir süre sonra ümraniye sanayi sitesinde kendi işyerimi açtım. Ekonomik nedenlerden 1993 yılının sonlarına doğru bir distribütör firmada işe başladım. Liftin altında başlayan iş hayatım kademe kademe yükselerek, enson eğitimciliğe kadar çıktım. 2001 yılında distribütörlüğün el değiştirmesi ile beraber yaklaşık 300 kişi içinden yeni firmaya geçen 4 kişiden biri oldum. Bu firmada eğitimci ve teknik destek sorumlusu olarak başlayıp enson Eğitim Departman sorumlusu olarak devam ettim. 2008 Ekim ayında, Kurumsal yapıya uymayan yönetim tarzı, verilen vaadlerin yerine getirilmemesi ve yapılan haksızlıklar nedeniyle istifa ettim. Şu anda bir firmada Genel Müdür yardımcısı olarak çalışmaktayım.

Doğa sporları ve kara avcılığı ilgi alanlarıma girmektedir.

Saygılarımla.

gezenbılır aılesıne hosgeldınız acarbey yenı ıs hayatınızda basarılar dılerım ayrıca sızde aılemıze hosgeldınız ıncıcı dıledıgınızden fazlasını bulabılecegınız yerdesınız keyıflı paylasımlar

selamlar bolu luyum fırsat bulup gezemesekte gezenbilir sayesinde sanal ortamda geziyorum paylaşımlar için teşekkürler.....

Teşekkür ederim Serkan bey bundan sonra buralarda olacağız

Merhaba ben Onur. Çanakkaleliyim ama İstanbul'dayım.
Motor sporları hakemliği yapıyorum, iktisat mezunuyum. Ralli ve offroad hastasıyım. Tüplü dalış yapıyorum. Fotoğrafçılıkla ilgilenmeye çalışıyorum. Ufak tefek kampçılık denemelerim oldu ama daha ciddi olarak ilgilenmek istiyorum artık...

Gezelim öğrenelim eğlenelim diyerekten geldim :smiley:

selam ben Rüstem,
serbest dalış, zıpkınla balık avı ve kara avcılığya ilgileniyorum, dolayısıyla doğayla ilgileniyorum.
arazi araçları hakkında bilgi ararken bu siteye ulaştım ve bundan sonra burda olmaya karar verdim.
saygılar.

COMPETUS' Alıntı:
Onur bey gezenbilir ailesine hoş geldiniz.Gezecek ve öğrenecek o kadar çok şey varki bu sitede size şimdiden kolay gelsin diyorum.
Hoşbulduk ve çok teşekkür ederim. Hayatımız kısa gezelim ve öğrenelim :smiley:

Merhaba Arkadaslar,

Ruyam olan 77 Model CJ-5 200 BG aldim ve su an onu toparlamakla mesgulum. Umarim yarindan itibaren kendimizi dagalara taslara vurup guzel fotograflar cekecegiz. Tekirdag`dan ayrilmadan biradaki tum dogal gizellikleri gorup fotograflamak ve bunun tabiki adrenalini bol bir sekilde eglenmek...

Bu sitedeb cok sey ogrenebilecegimi soylediler, oyle de olddugunu goruyorum...

hos geldim :smiley:

Mahmut

Tosun.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri