Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,521

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

up8453' Alıntı:
tesekkur ederım cok guzel sıte off road hakkında aradıgım herseyı bulabılıyorum herkeze paylasımları ıcın cok tesekkur edıyorum bılgılerıyle ve yasadıklarıyla aydınlattıkları ıcın

İnanın çok daha fazlasını bulacaksınız..
Tekrar hoşgeldiniz

Etiketler

valla oyle ınceledıkce daha fazlasını buluyorum cok guzel sıte vakıt cok zevklı gecıyo eglenıp bılgılenıyoruz sagolun hosbulduk

SLM ARKADAŞLAR,BEN İLHAN,BU SİTEYE TESADÜFEN ÜYE OLDUM,ANKARA'DA YAŞIYORUM,UMARIM MEMLEKETİMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE GÜZEL İNSANLARINI TANIMA FIRSATI BULURUM,TÜM ARKADAŞLARA SAYGILAR SUNUYORUM.

Herkese selamlar. Ben Elif, Mersinliyim. Kamp,doğa yürüyüşü, vahşi hayat, safari, dans özellikle tango, ve henüz keşfetmediklerim, hayatımdan eksik olmasın diyorumm:smiley:

Gezenbilir Ailemize yeni katılan arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar diliyorum...

Tum gezenbilir camiasına selamlar ben hayrettin erkan sakaryanın akıncı koyunde cıftcılıge yenı basladım koyum samanlı dagının guney yakası olup 600 rakım cıvarı orman koyudur
tabıatı bakır ve eskı anadolu koy ozellıklerını yıtırmemıs ender koylerdendır doga sporları ıcın uygun sayılabılır tabı tecrubelı dostlar daha ıyı bılır,ayrıca avcılık ıcın de uygunuz domuz avı yapılıyor. bırkac tane arazılı araba sahıbı olmustum su anda 4x4 bı traktorum var ona karsı korkumu tam olarak yenemedım arazıde dehset bısı

merhaba ben muhammet,buraya sevcan gülas'ın mailınden ögrendim bende bir doğa tutkunuyum ve aranızda olmaktan keyif alacagım bunu hissediyorum.
bereber yaşanabilir bir dünya'ya....

Selamlar, ben Atay, Antalya da yasıyorum. Öncelikle siteye emek veren herkesi kutlar ve tesekkur ederim. 'Gezen' ve 'Okuyan' ın daha cok bilecegini dusunenlerdenim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.