Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,936

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar
ilk olarak kendimi tanıtmak istedim,
ben özdemir yalçın iç mimarım 28 yaşındayım..
siteyi yedi göller e kamp yapmak için gitmeden önce keşvettim goggle a yedigöller le ilgili bir şeyler yazdım ve siteyi buldum :smiley:
gezmeye okumaya ve fotoğraflara bakmaya başladım doyamdım tadına , açıkcası kendimden bir şeyler buldum sitede ...
Aslında vstromturkiye.org isimli sitenin yöneticilerindenim sitenin adındanda anlaşılacağı gibi v-strom ve motorsiklet kullanıcıları le ilgili site.
bende 7 yıldır motorsiklet kullanıcısıyım 3 yıldır Suzuki V-strom DL1000 kullanısıyım motorumlar arziye girmekden uzun soluklu geziler yapmakdan hoşlanıyorum, ve diğer hobimse fotoğraf çekmek
motorumla gezdiğim yerlerden çektiğim karelerle dolu bir arşivim var ileride kitap a çevirmeyi planlıyorum...

site içerisine beni çeken ise off road oldu ben motorumla elimden geldiğince araziye giriyorum fakat içimde bir yerlerde bir off road a uygun bir jeep ile araziye girmek var.
şu sıralar sahibinden.com da 18 20 bin liralık bir jeep bakıyorum ki sizlerle arazinin tadını çıkartabileyim...

şimdilik benden bu kadar gerisi zaman içerisinde....

Etiketler

Hoş geldiniz özdemir bey aradığınız yerdesiniz. Umarım en kısa sürede istediğiniz araca kavuşursunuz.

Merhabalar
Ben Fatih Aydoğdu Aydın doğumlu İzmir de çalışan bir Veteriner Hekim'im yaşım 27 ve doğa sporları tutkunuyum 3 sene aktif mağara araştırmacılığı yaptım tabi şimdilerde işten fırsat bulamıyorum ama her fırsatta doğaya kaçmak içinde can atıyorum ayrıca bu sitede bakınırken almayı düşündüğüm 4x4 ile ilgili baya bilgi edindim işim gereği böle birşey lazım ve neden offroad yapmıyorum diye düşünüyorum şimdilerde, bakalım önümüzdeki süreçde offroad da aranızda görebilirsiniz belkide beni

jarjarbinks , Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz...Keşke biraz daha önce gelseydiniz, bu gün İzmir ve İstanbul'dan arkadaşlarımız Kaz Dağlarına Kamp için yola çıktılar ...

Merhaba,
Ben Mehmet Kozan,
Ankara'da oturuyorum. Ankara civarındaki günübirlik doğa yürüyüşlerinden haberdar olmak isterim...
Fırsat buldukça katılmak isteriz...

Herkese iyi günler...

emkozan (Mehmet Kozan) Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz...
Kendinizi Ankara Grubu başlığımızda ve Trekkin Severlerin Tanışma Köşesi başlığında tanıtmanızı rica ediyorum, yapılacak etkinliklerden daha kolay haber alabilirsiniz ayrıca ETKİNLİKLER başlığımızı da sürekli izlemenizi öneriyorum, yapılan tüm etkinlerler bu başlıkta duyurulmaktadır..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9740.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11862.0

Ben geldim izmitliyim elektronikle uğraşmaktayım çarşıda esnafım oleeeyyyyyyyyyyyyyyyyy adım Erhan 1975 dogumluyum.herkese SELAMLARRRRRRRRRRRRRRRR............. ;D ;) ;) ;) ;) ;)

http://www.vidivodo.com/42770/burhaniye-belediyesi-tanitim

mehmet aydalga burada yasamakta ve yöresini tanitmak üzere bir takdimde bulunmaktadir...

saygi-sevgi ve muhabbetle kalin...

xj almak üzereyim adım ekrem 35 yaşındayım plastik kalıpçıyım araç aldıktan sonra port bagaj ve tamponları kendim yapıcam herkeze selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri